moriQ Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 eskiden bazı sunucular map indirmeye izin vermezdi de ondan sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 patch ile gelir ücretli olmaz. canı sıkılan map yapıp dağıtabiliyor zaten bu tarz oyunlarda. aynı official map'i fanmade gibi eklerler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Iceworld isteriz (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 assaultu yukleyin ya kesin en sevdiğim mapti sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 o tam arms race bölümü olur. poolday ile birlikte. edit: araya mesaj girmiş. iceworld için dediydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Arms race ve asült isterük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 arms race iyi ama çabuk bayıyor. 2 3 map en fazla oynanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Esh said: Omuz mu calisiyosun abi :P giremeyecek kadar yorgun olamazsin ! Ayari alacagindan korkuyosun. Busted ! ahah abi 5 te uyanıyorum yemek biraz takıl 9 da spor 11 de spordan gel duş muş sonra bi bakıyorum server bomboş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 gençler bi bakın bakalım download ediyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 gençler işte =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 konsolda indiriyor gözüküyor ama girmiyor çıkıp tekrar deniyine normal yükleme hızında giriyor ama menüye atıp missing map diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 evet. server.cfg ye bi ayar cekicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 neyse şimdilik upload ediyorum dropboxa. ordan çekin, maps klasörüne atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 elinde hostingi olan var mı bu arada? atıyorum mahmutabi.com/csgo/maps klasörü yapıp haritaları ordan indirtmek gerekiyor sanırım. bi 250mb web alanı lazım, kim el atar bu işe? sv_allowupload ve download komutları işe yaramıyor, direk sunucudan çekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 sunucuya eklenen extra haritalar burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 haxlama bizi virüsleyip sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Esh said: backalley yukluyorum sunucuya simdi, mirage ve prodigy de yukluyorum. ama cok bişi beklemeyin bu maplerden (= yani custom made, hataları olabilir. ama zevklilerdi işte. siege bulamadım , militia da yok. ama official olarak assault, militia ve prodigy gelecek diolar. dlc ile... aslansın kaplansın yürü be. backalley felan yükleyin dediğimde "competitive server burası, maç yapçaz turnuva yapçaz" denmişti de, lath'ın da istemesi bekleniyordu demek ki heheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 prodigy çok karışıkmış kesin kaybolurum orada =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 ya dropbox https olarak veriyo public linki, dolayısıyla fastdl calışmıyo boyle. http://dl.dropbox.com/blabla gibi link almak lazım, nasıl oluyo bu? şu başlıkta ele alınmış ama yarım kalmış konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 server side download olmuyor mu haritaları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 etmiyor, sorun var. yani csgo da sorun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 aha oldu galiba... deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 güzel. assault olsun ama (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 assault yok abi. custom mapi bile daha çıkmadı, official çıkacak diolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 custom map'lerde vertigo var mi ya? orasi da cok iyiydi. onu da eklesek varsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar