Esh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 olm 37 fragin hepsi de mi bal. adam bi sınıf üst oyuncu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 yok artık sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 o koşarak head atması fantastik. mermiler sabit dursan bile dağa taşa giderken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 olur oyle, çalışın sizinm de olsun =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 erkek adam pompalıyla oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 neyse daha 10 saat oynamışım alışayımda eller dolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Su maxrounds u 16 yapın da 50-60 frag göreyim asf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 diyor ve yeniliyor mütemadiyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 rate ayarlarınız nası çözünürlüğünüz nası bunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 arkadaş oyuna giriyorum para yok diye bi el boş geçip diğer el silah alayım diyorum. 3 kişi bi yere gidiyoruz ikisinde de hayvan gibi silah. normalde beklemem ama bekleyeyim diyorum primary ile bir şey yapamam diye. bakıyoum herkes bekliyor. giriyorum milletin gireceği yok diye ben ölene kadar bekleyip sonra giriyorlar adamı öldürüyorlar. böyle herkes frag yapar. her el ilk atlayıp ölmekten bıktım resmen. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 dün sadece defuse kit alarak 5 el eco yaptım 6. el param 3000 dolardı. çok pahalı olmuş defuse kit, 400 dolar veriyoruz.böyle oluncada anadan üryan eko yapmak zorunda kalıyoruz. dün ilk defa fena sıçtım anelor kharon red fln kafama kafama sıktılar hep. + tab menusunun değiştiği iyi olmuş o awardslar fln olsaymış çocuk oyunu gibi olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Cons said: erkek adam pompalıyla oynar dün temiz sövdüm sana. 100 metreden hs atıyosun pompalıyla, crosshair ters dönüyo resmen toparlayana kadarda gg oluyosun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 duzeltiyorum, 100 metreden ziplayarak hs atiyor fsdjkfj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 pompalıyla 1.5 te fln da zıplayarak iyi head yapılıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 evet abi olayı o zaten 8-10 tane mermi çıkıyo bi zahmet birisi gelsin kafaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 df said: arkadaş oyuna giriyorum para yok diye bi el boş geçip diğer el silah alayım diyorum. 3 kişi bi yere gidiyoruz ikisinde de hayvan gibi silah. normalde beklemem ama bekleyeyim diyorum primary ile bir şey yapamam diye. bakıyoum herkes bekliyor. giriyorum milletin gireceği yok diye ben ölene kadar bekleyip sonra giriyorlar adamı öldürüyorlar. böyle herkes frag yapar. her el ilk atlayıp ölmekten bıktım resmen. =) deagle kas. oyle su tabancalarıyla oyun oynanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 abi bence bi zahmet gelmesin :D yalniz pompali kill reward'u inanilmaz iyi ya. piyango vurmus gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 900 veriyo valla allah bereket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Red said: o koşarak head atması fantastik. mermiler sabit dursan bile dağa taşa giderken o çok canımı sıkıyor bazen. ilerdeki adama kafasına doğru nişan alıyorum. kontrollü bir şekilde tak. tak. tak. tak. diye 4 el ateş ediyorum, hiç vurmuyor. sonra döner dönmez aim almadan ateş ediyor adam bana direk headshot ve yatıyorum. öte yandan sağa sola koşturup hiç nişan almadan ateş edince de şöyle bir tabloyla karşılaşıyorum: http://i.imgur.com/OzPhA.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 message of the day e muzik ekleyemiyoruz ya, ben embedli gömbedli html denedim olmadı, kharon 10 tane farklı yontem denedi yine olmadı. motd artık ie tabanlı değilmiş heralde. GO'da daha önce girişte muzik çalan sunucu gören oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 video ekleyen var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 server ismini hatirliyorsan ismini, hatta adresini biliyorsan adresini versene. inceleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 tf2 ile aynı degilmi abi tf2 de ukcs lere gir onlarda müzik resim fln birşeyler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 yok abi calismiyor , baska bi mevzular var anlam verilemeyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 bi sunucuda video gördüm ben de ama boyle player falan var, play tusuna basman lazım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar