Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

arkadaş oyuna giriyorum para yok diye bi el boş geçip diğer el silah alayım diyorum. 3 kişi bi yere gidiyoruz ikisinde de hayvan gibi silah. normalde beklemem ama bekleyeyim diyorum primary ile bir şey yapamam diye. bakıyoum herkes bekliyor. giriyorum milletin gireceği yok diye ben ölene kadar bekleyip sonra giriyorlar adamı öldürüyorlar. böyle herkes frag yapar. her el ilk atlayıp ölmekten bıktım resmen. =)
Sosyal ağlarda paylaş

dün sadece defuse kit alarak 5 el eco yaptım 6. el param 3000 dolardı. çok pahalı olmuş defuse kit, 400 dolar veriyoruz.böyle oluncada anadan üryan eko yapmak zorunda kalıyoruz.

dün ilk defa fena sıçtım anelor kharon red fln kafama kafama sıktılar hep.

+ tab menusunun değiştiği iyi olmuş o awardslar fln olsaymış çocuk oyunu gibi olurmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

df said:

arkadaş oyuna giriyorum para yok diye bi el boş geçip diğer el silah alayım diyorum. 3 kişi bi yere gidiyoruz ikisinde de hayvan gibi silah. normalde beklemem ama bekleyeyim diyorum primary ile bir şey yapamam diye. bakıyoum herkes bekliyor. giriyorum milletin gireceği yok diye ben ölene kadar bekleyip sonra giriyorlar adamı öldürüyorlar. böyle herkes frag yapar. her el ilk atlayıp ölmekten bıktım resmen. =)

deagle kas.

oyle su tabancalarıyla oyun oynanmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

o koşarak head atması fantastik.

mermiler sabit dursan bile dağa taşa giderken

o çok canımı sıkıyor bazen.
ilerdeki adama kafasına doğru nişan alıyorum. kontrollü bir şekilde tak. tak. tak. tak. diye 4 el ateş ediyorum, hiç vurmuyor. sonra döner dönmez aim almadan ateş ediyor adam bana direk headshot ve yatıyorum.

öte yandan sağa sola koşturup hiç nişan almadan ateş edince de şöyle bir tabloyla karşılaşıyorum:

http://i.imgur.com/OzPhA.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...