Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 dust i mapcycle dan silmek istiyorum, digerlerinde akiyorken bunda adam vuramadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Kantır tanrıları seni asla affetmez http://galeri.uludagsozluk.com/61/dust-kuruyom-panpa_146477.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 yeni dust çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 ben de circir boceksiz ve kurbagasiz aztec i begendim baya. bu arada; de_aztec ile de_aztec_se ve diger _se haritalarin farkini bilen var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 niye assault yok, niye bi estate yok :/ ya da bi siege Çok severdim oraları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 evet lazim estate, militia falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 KHaRoN said: bu arada; de_aztec ile de_aztec_se ve diger _se haritalarin farkini bilen var mi http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kHUaFPT4GIs se mapler no fog/ no rain/ no particles/ no debris/ no ambient seklindeki haliymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Yeni harita ekleriz de, client side sikintilar var. onlari halletmemiz lazim once. Bi de slot arttiririz 4 kisi daha ama slot basi yillik 30 lira falan, para atmak isteyenler kimler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Oyun çıkalı 1 hafta oldu yeni haritalar falan bekleyin gelir, server dosyaları ile şu sıralar oynamak yoktan yere sıkıntı doğurur. yapabiliyorsak slotu 10 a çekelim :) moar competitive olsun ya da herkes oynasın diye 20ye çekelim 6vs6 çok lame. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 üç gün sonra kimse girmicek işlevsiz bi servera dönüşecek yahu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 gireriz bence ya. bu arada 6v6 bence gayet net guzel. otesi friendly fire fest olur muhtemelen. belki 7v7 max. otesinde casual a donmek lzm , ki iste o zmn zaten xkafe nin kendi pub i var, serverin farki kalmayacagindan oturu kimse girmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 paralıysa ekstra ücret ödenmesine gerek yok bence de yeni oyunlar çıktığı zaman serverdaki nüfus baya azalır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 KHaRoN said: KHaRoN said: bu arada; de_aztec ile de_aztec_se ve diger _se haritalarin farkini bilen var mi http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kHUaFPT4GIs se mapler no fog/ no rain/ no particles/ no debris/ no ambient seklindeki haliymis. abi bizim serverda se gibi görünüyo ama fog falan var allah rızası için fogsuza geçelim ya Esh said: Yeni harita ekleriz de, client side sikintilar var. onlari halletmemiz lazim once. Bi de slot arttiririz 4 kisi daha ama slot basi yillik 30 lira falan, para atmak isteyenler kimler? server player sayısını arttırmaya değilde yeni server açılma gibi bi olay olursa ben para çıkabilirim. bide şöyle kendi içimizden en azından 2 clan falan çıkarsak böyle kapışsak ne iyi olur ya hatta 3-4 olursa çok şukela olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 2012 yılında kantır clan mlan ne gerek abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 server ucuz bisey degil, illa katkida bulunmak isteyen varsa su an ki server icin esh e koltuk ciksa daha hayirli bi is yapmis olur. 2. server falan hayal su anda. @anelor map cycle da de_aztec var, benim manuel actiklarim hep se idi. su anda cycle ve map grouplari degistiremiyoruz, server ve client side inanilmaz bug li farkli bi server sistemi kullaniyor CS GO. Duzeltebilince duzeltiriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 akşam server dolunca işte atılır maç. illa maç istiosanız cabucak demolition mode oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 esh baskan (eşbaşkan gibi oldu) ne kadar verdin sen servera yıllık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 bir iki gun demolition mode oynasak fena olmaz gercekten, hem inferno, dust, aztec, nuke bayicak artik. En azindan o mode da yeni haritalar var. bi cubble , tuscan , mirage haritalari dalan olsa halbuki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 fizban said: esh baskan (eşbaşkan gibi oldu) ne kadar verdin sen servera yıllık ? 300 Islerim iyi giderse seneye de devam ederim heralde sunucuya, bakalim (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 adminlik satın alabiliyozmu aga?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 10 liraya paticik- clanı üyesi olup adminlik alabiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 fps yetmiyo. kredi çıktı 30 ağustos girdi araya cumaya kaldı pc toparlamak falandı filandı derken 5 6 eylül gibi falan alır takılırım bende herıld Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 KHaRoN said: u arada 6v6 bence gayet net guzel. otesi friendly fire fest olur muhtemelen. belki 7v7 max. otesinde casual a donmek lzm , ki iste o zmn zaten xkafe nin kendi pub i var, serverin farki kalmayacagindan oturu kimse girmez. ben 6 yaşımdan beri 5vs5 ya da 16vs16 oynadım 6vs6 çok zor geliyor bana odaklanamıyorum CoD oynuyormuş hissi veriyor zevk vermiyor bu da. O yüzden my vote on 5vs5 PLZZZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 var mı bu saatte akarım işsizim diyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 ben akabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar