Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

KHaRoN said:

KHaRoN said:

bu arada;

de_aztec ile de_aztec_se ve diger _se haritalarin farkini bilen var mi

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kHUaFPT4GIs

se mapler
no fog/ no rain/ no particles/ no debris/ no ambient seklindeki haliymis.

abi bizim serverda se gibi görünüyo ama fog falan var allah rızası için fogsuza geçelim ya

Esh said:

Yeni harita ekleriz de, client side sikintilar var. onlari halletmemiz lazim once.

Bi de slot arttiririz 4 kisi daha ama slot basi yillik 30 lira falan, para atmak isteyenler kimler?

server player sayısını arttırmaya değilde yeni server açılma gibi bi olay olursa ben para çıkabilirim.

bide şöyle kendi içimizden en azından 2 clan falan çıkarsak böyle kapışsak ne iyi olur ya hatta 3-4 olursa çok şukela olmaz mı?
Sosyal ağlarda paylaş

server ucuz bisey degil, illa katkida bulunmak isteyen varsa su an ki server icin esh e koltuk ciksa daha hayirli bi is yapmis olur. 2. server falan hayal su anda.

@anelor
map cycle da de_aztec var, benim manuel actiklarim hep se idi.

su anda cycle ve map grouplari degistiremiyoruz, server ve client side inanilmaz bug li farkli bi server sistemi kullaniyor CS GO. Duzeltebilince duzeltiriz
Sosyal ağlarda paylaş

KHaRoN said:

u arada 6v6 bence gayet net guzel. otesi friendly fire fest olur muhtemelen.
belki 7v7 max.

otesinde casual a donmek lzm , ki iste o zmn zaten xkafe nin kendi pub i var, serverin farki kalmayacagindan oturu kimse girmez.

ben 6 yaşımdan beri 5vs5 ya da 16vs16 oynadım 6vs6 çok zor geliyor bana odaklanamıyorum CoD oynuyormuş hissi veriyor zevk vermiyor bu da. O yüzden my vote on 5vs5 PLZZZ
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...