Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Silah mekaniklerine alışana kadar arms race oynamak mantıklı geldi, hakikaten de işe yaradı sanırım. Shotgunlara bayıldım, Nova eski 2-1'den daha bile iyi olmuş diyebilirim sdf Bi de uzi tipli bi shotgun var navel mi ne, o biraz imba sanırım, gayet orta-uzun menzilden adam avlayabiliyosun. Bana saçma geldi.
Mesaj tarihi:
3 günde betayı 10 saat oynamışım. yakın zamanda diablodan sonra günde 3-4 saat oynadığım tek oyun oldu ve uzun süre de devam ederim. yeni modları çok sevdim. 13 dolar olması da ayrı güzel. valve (tu)
Mesaj tarihi:
KullofAtlantis said:

girdiğiniz belli bi server var mı?

bugün üç farklı serverda oynadım xkafe, turkogp , bilgeoyuncu üçü de iyi gibi . Css de pub en çok xkafede takılıyordum bunda da öyle olur. Oyuncuları iyi , makineleri de güçlü.
Mesaj tarihi:
OsManiaC said:

KullofAtlantis said:

girdiğiniz belli bi server var mı?

bugün üç farklı serverda oynadım xkafe, turkogp , bilgeoyuncu üçü de iyi gibi . Css de pub en çok xkafede takılıyordum bunda da öyle olur. Oyuncuları iyi , makineleri de güçlü.

evet bugün senle bi ara denk geldim MoRuK ~:)
Mesaj tarihi:
steam sayfasında geri sayım var. an itibari ile 6:32'den geri sayıyor. inş yeni harita, update fln gibi şeyleri günceller sadece. sıfırdan down yaptırmazlar.
Mesaj tarihi:
Of bayram yogunlugundan bi oynayamadim ya. g500 mouse umu da hediye ettim bi misafirimi knight online oynayan ogluna, gidip duzgun bisiler almam lazim. Saturnlarda razer falan var mi?
Mesaj tarihi:
screwy said:

countdown nerde var steamde her yere baktım goremedim

şöyle,

bu arada benim de canım bayağı çekiyor böyle. dayanamayıp alacağım sanırım ki forumda da bayağı oynayan varmış. negzel.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...