Red Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 kırmızı crosshair yok oyunda ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Silah mekaniklerine alışana kadar arms race oynamak mantıklı geldi, hakikaten de işe yaradı sanırım. Shotgunlara bayıldım, Nova eski 2-1'den daha bile iyi olmuş diyebilirim sdf Bi de uzi tipli bi shotgun var navel mi ne, o biraz imba sanırım, gayet orta-uzun menzilden adam avlayabiliyosun. Bana saçma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 3 günde betayı 10 saat oynamışım. yakın zamanda diablodan sonra günde 3-4 saat oynadığım tek oyun oldu ve uzun süre de devam ederim. yeni modları çok sevdim. 13 dolar olması da ayrı güzel. valve (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 1 gün kaldı çıkmasına ya da ücretin artmasına bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 bf3 ten sonra oyun mekanikleri inanılmaz boktan geldi aboo yıllarca nasıl oynamışız şu oyunu ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Bak hala mesaj yazıyor. ÇIK DIŞARI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KullofAtlantis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 girdiğiniz belli bi server var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Oyunu (beta değil) halen indiremiyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 KullofAtlantis said: girdiğiniz belli bi server var mı? bugün üç farklı serverda oynadım xkafe, turkogp , bilgeoyuncu üçü de iyi gibi . Css de pub en çok xkafede takılıyordum bunda da öyle olur. Oyuncuları iyi , makineleri de güçlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KullofAtlantis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 OsManiaC said: KullofAtlantis said: girdiğiniz belli bi server var mı? bugün üç farklı serverda oynadım xkafe, turkogp , bilgeoyuncu üçü de iyi gibi . Css de pub en çok xkafede takılıyordum bunda da öyle olur. Oyuncuları iyi , makineleri de güçlü. evet bugün senle bi ara denk geldim MoRuK ~:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=ACl0entaOhM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 bugun acılcak mı oyun bakalım. betasını indirmedim nedense de oyun release olursa bugun akarız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 steam sayfasında geri sayım var. an itibari ile 6:32'den geri sayıyor. inş yeni harita, update fln gibi şeyleri günceller sadece. sıfırdan down yaptırmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Of bayram yogunlugundan bi oynayamadim ya. g500 mouse umu da hediye ettim bi misafirimi knight online oynayan ogluna, gidip duzgun bisiler almam lazim. Saturnlarda razer falan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 countdown nerde var steamde her yere baktım goremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 zombi mombi diyorlardı dün serverda geldi mi o update Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 screwy said: countdown nerde var steamde her yere baktım goremedim şöyle, bu arada benim de canım bayağı çekiyor böyle. dayanamayıp alacağım sanırım ki forumda da bayağı oynayan varmış. negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 aa gordum ok hatta altındada promotion bitmesi suresi var ordan daha saniyeli takip edilir ooh =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 işyerine gelmek durumunda kaldım steam engelli kaç saat kaldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 beta direk normale mi döndü? değişiklik yok sanırım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 weapon course şeysi açılmış bu mu oluyor şimdi full sürüm ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 biryerlerde bir hata var. Betada yaptığın herşey silinmeli normalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Beta , release e mi donuyo? Nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 harita fln gelmeli en azından. çok azdı normalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar