spompas Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 birşey soracagım, şimdi bana betasını vermişlerdi bu oyunun, steam store a girincede already own diyor, ben 21 inden sonra oynayabilecekmiyim satın almak zorundamıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 21inde beta silinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 amma yetoymuşum arkadaş ya 1.6'da ak47-m4a1'le çoşarken burada patates oluyorum,millet çatır çatır hs'leri diziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 valla yetolukla alakası yok bi vuran ak-47 var. colt için baya bi master yapmak lazım ak47 hiç sekmez iken coltta tek tek spam yapmana ragmen cross çok acaip yerlere gidebiliyo. bazı şeyler hakikaten çok düzensiz tabiki beta olmasından kaynaklı. bomba mesela. kimi zaten ayagının ucunda patlıyo 3 hp alıyo kimi zaman üstünde patlıyo ölüyosun falan. düzelir tabi bunlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 ya ben ilk başlarda bu kadar kötü değildim sonradan değişiklik mi geldi anlamadım.2-3 hafta aradan sonra tekrar denemeye girdim,rezil oluyorum valla ak47 ile. cross işini de ayarlayamadım bi türlü eski cross çok sabit hareket ederken hiç değişmiyor,diğeri de çok fazla dağılıyor siz hangisini kullanıyosunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 of bi girdim 2 buçuk saat oynamışım. beta diye mi 2 haritada dönüyo bütün oyunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 yoo bir sürü map var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 ben nuke, office, italy ve dust tan başka map görmedim? hostage mode seçince office ve italy dönüyor sadece. wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Oski said: ben nuke, office, italy ve dust tan başka map görmedim? hostage mode seçince office ve italy dönüyor sadece. wtf? dust 2,inferno,aztec var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 inferno oynadım nostaji oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 ben çok sevdim oyunu. özellikle adam öldürdükçe silah değişen mod çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 ct ile t yi ayırt edemiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Ben de aynı durumdayım mori, cok fazla friendly fire yapiyorum bu yüzden ,eskiden radar ve ses ikilisi ile adamı elimle koymuş gibi bulur veya anlardım kim olduğunu , şimdi radar çok küçük bir alanı mı gösteriyor ben mi unuttum kullanmayı bilmiyorum ama radardan da yakın çevrem hariç birşey anlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 moriQ said: ct ile t yi ayırt edemiyorum :( beta oynarken en büyük yaşadığım sıkıntı buydu benim. adamları ayırt etmek için kasmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 işte 10 fps veriyor evde 250-300 ya. 50-60 fps oraya aktarsak olmuyor mu? =)=) nedense casual oyunda yalan oluyorum ya. modlarda daha iyiyim. oyunun delileri casual'da takılıyor heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 bide bişi sorucam bu matchmaking li ranking li olay daha aktif değil sanırım? yani find game menusunde girdiğimiz oyunlar bu MMR olaylı olanlarmı? varsa nerde yazıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Bugün preorder ettim. Betaya girdim güzel geldi. Çok detaylı mapler gözüm biraz zor alışacak. Eve gidince oynarım artık bayana kadar. Fiyat da uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 detayli map dedigin ? eski mapler var iste, arms race'de 2 tane yeni vurusmaca map'i var vs. ufak duzeltmelere ve eklemeler var mesela eskiden ustune atlanan bazi kutulara atlanamiyo, dust 2'de eklenen bir merdiven var vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 full versiyonda yeni haritalar olacak değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 kesin olur herhalde daha bir sürü eksik vanilla map var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 zombie mod http://blog.counter-strike.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 yıllar sonra utanmadan gittim kantır aldım da o 1.5 tadını vermiyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 1.5 de beta 5-6 tadını vermiyor zaten. DOCKS YOK LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 eski günlerin hatırına bende aldım. Hiç oynamasam bile olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Red said: yıllar sonra utanmadan gittim kantır aldım da o 1.5 tadını vermiyor ya adam yeto inanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar