BloodyBeast Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 HocaEfendi said: Shean said: hala 1 madalyam yok lan adama bahh yaa ula ben napiyim o zaman.. tüp döküp yakayım bari kendimi :D:D yuuh bu ne salamura hesap mı
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Al bu ergeni al al al al al
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 okuyucu hesabı bu :D yıllardır okurum kafam eserse yazarım :D bari bi madalya simge cart curt verseler
Stormraiden Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Arma said: sordum soruyu aldın...
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 HocaEfendi said: okuyucu hesabı bu :D yıllardır okurum kafam eserse yazarım :D bari bi madalya simge cart curt verseler, sen yine iyisin Biri topic açmıştı forum'u sadece okumak amaçlı kullananlar varmı gibilerinden 2001 yada 02 girişli biri vardı adam ben varım dedi 6 gibi bir mesajı vardi toplam sonra biri daha çıktı.... bulamadım şimdi bulsam güzel topic'ti :)
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 demekki benden daha kötüleri de varmış :D:D ne bilim abi günde mutlaka ve mutlaka nette geçirdiğim her 1 saatin 35-40 dakikası paticikde geçer.face vs sitelerde dolanıp yine patiye dönerim.. ilk açtığım 2 siteden biri patidir.süreklide açıktır.bi ton bölüme ve konuyu okurum amma velakin doğru dürüst bişey yazasım gelmez niye bilmiyorum. :D şimdi baktımda az kalmıs madalyaya 150-200 msj falan 2 seneye alırım ilk madalyamı böle giderse :D
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 benim yazdiklarimi da okuyormusun ?
Shean Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Saeros said: aztek açıyorum beyler ekran yok dastiki aç
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 HocaEfendi said: okuyucu hesabı bu :D yıllardır okurum kafam eserse yazarım :D bari bi madalya simge cart curt verseler bende senin bir fotoğrafın var baya eskiden böyle donu dıştan giymiştin falan unutulmazımsın...
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 HocaEfendi said: okuyucu hesabı bu :D yıllardır okurum kafam eserse yazarım :D
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 GwindonSurion said: HocaEfendi said: okuyucu hesabı bu :D yıllardır okurum kafam eserse yazarım :D bari bi madalya simge cart curt verseler bende senin bir fotoğrafın var baya eskiden böyle donu dıştan giymiştin falan unutulmazımsın... ahah nerde o foto ya varmı elinde olan :D itiraf etmeliyim o ben değildim netten bulmuştum :D
HocaEfendi Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 madalya aldım beyler :D yanlış olmasın :)
katliamci Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Bana madalya vermiyolar sistemde bi buğu mu ne olmuş :(
Öne çıkan mesajlar