Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ada Aldim...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Viktor said:

develti kurar artik, ogluda bizim adada devlet baskaninin oglu mevkiinde calisiyorum diye gelir foruma 10 seneye asdfadsf

çakmasına gerek yok, gerçek trasty hala forumda başka nickle low profile takılıyor.
Mesaj tarihi:
goldbären said:

öyle ülkenin ordusunu üç beş kişi gelir lağvederiz ama

Devlet olduktan sonar Silah tasima hakkimizda oluyor orada hatirlatirim kendi adam oldugu icinde devlet olmasam bile Haneye tecavuzdur ve SEni Delik desik ederim gelenleri de ...
Mesaj tarihi:
CryMeARiverfix said:

Avukata filan niye sormadin demissin evet zaten avukatlarla beraber aldim avukatsiz sozlesme boyle buyuk isler icin hic akil kari degil zaten.

Ada yi aldimmi ? evet ALDIM

Ada Nerede ? Soyleyemem Uzgunum Tum islemler tamamlansin tam ustume gecsin Soylerim Hepiniz gelirsiniz. Ama 100Metre kadar sinirdan uzaklasip Multeci olmaniz gerekiyor.

Ruya degil GErcek ...

istedim yaparim dedim yaptim ! ok ?

ahhahahah bsg ya
Mesaj tarihi:
Laorx said:

CryMeARiverfix said:

Avukata filan niye sormadin demissin evet zaten avukatlarla beraber aldim avukatsiz sozlesme boyle buyuk isler icin hic akil kari degil zaten.

Ada Nerede ? Soyleyemem Uzgunum Tum islemler tamamlansin tam ustume gecsin Soylerim Hepiniz gelirsiniz. Ama 100Metre kadar sinirdan uzaklasip Multeci olmaniz gerekiyor.

Ruya degil GErcek ...

ahhahahah bsg ya

bsg ?

Battlestar Galactica ?

bende cok severim Fan iyim dir Donup dururum Basinda Blu=ray Collectionumun.
Mesaj tarihi:
CryMeARiverfix said:

Laorx said:

CryMeARiverfix said:

Ruya degil GErcek ...

ahhahahah bsg ya

bsg ?

Battlestar Galactica ?

bende cok severim Fan iyim dir Donup dururum Basinda Blu=ray Collectionumun.

yok bi siktir git dedim orada ahahaha

olm ne adamlarsınız ya, ada almış
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...