Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 ben de zenginim beni de yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 ne demeye adama bi çuval fıstık attım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Yıllık ciro kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 forumun gizli finansörü george sorosmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 ebayden aldıysan seni kandırmışlardır izlandayı da satıyolardı ebayden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 sahilde bekle, yollarımızı gözle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Crymeariverfix, sen bu fakirlere bakma. Bende uluslarasi bir sirketin patronunun oglu mevkiinde oldugumdan halini anliyorum, ugrasma fakirlerle sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 adam trasty olabilir ok? alıcam dedim aldım ok ? oke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 develti kurar artik, ogluda bizim adada devlet baskaninin oglu mevkiinde calisiyorum diye gelir foruma 10 seneye asdfadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 öyle ülkenin ordusunu üç beş kişi gelir lağvederiz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Viktor said: develti kurar artik, ogluda bizim adada devlet baskaninin oglu mevkiinde calisiyorum diye gelir foruma 10 seneye asdfadsf çakmasına gerek yok, gerçek trasty hala forumda başka nickle low profile takılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 goldbären said: öyle ülkenin ordusunu üç beş kişi gelir lağvederiz ama Devlet olduktan sonar Silah tasima hakkimizda oluyor orada hatirlatirim kendi adam oldugu icinde devlet olmasam bile Haneye tecavuzdur ve SEni Delik desik ederim gelenleri de ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 beyler aman... delik deşik olmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Red said: adam trasty olabilir ok? alıcam dedim aldım ok ? oke adam nix'im dedi zaten trasty diyorsun hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Laraken said: aahahhaaha harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 abi koordinat ver gelicem adaya... senin atacağın kurşun bize işlemez... hele yunan adasıysa... bir gece ansızın 82-riverfix 83-trasty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Aldım derken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 CryMeARiverfix said: Avukata filan niye sormadin demissin evet zaten avukatlarla beraber aldim avukatsiz sozlesme boyle buyuk isler icin hic akil kari degil zaten. Ada yi aldimmi ? evet ALDIM Ada Nerede ? Soyleyemem Uzgunum Tum islemler tamamlansin tam ustume gecsin Soylerim Hepiniz gelirsiniz. Ama 100Metre kadar sinirdan uzaklasip Multeci olmaniz gerekiyor. Ruya degil GErcek ... istedim yaparim dedim yaptim ! ok ? ahhahahah bsg ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Adayı almış bey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Laorx ne yaaptın hacım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Laorx said: CryMeARiverfix said: Avukata filan niye sormadin demissin evet zaten avukatlarla beraber aldim avukatsiz sozlesme boyle buyuk isler icin hic akil kari degil zaten. Ada yi aldimmi ? evet ALDIM Ada Nerede ? Soyleyemem Uzgunum Tum islemler tamamlansin tam ustume gecsin Soylerim Hepiniz gelirsiniz. Ama 100Metre kadar sinirdan uzaklasip Multeci olmaniz gerekiyor. Ruya degil GErcek ... istedim yaparim dedim yaptim ! ok ? ahhahahah bsg ya bsg ? Battlestar Galactica ? bende cok severim Fan iyim dir Donup dururum Basinda Blu=ray Collectionumun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Delik deşik muhabbetini nefret söylemi veya tehdit diye yedirebilir miyiz lan? Devlet hala bizim devlet diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 CryMeARiverfix said: Laorx said: CryMeARiverfix said: Avukata filan niye sormadin demissin evet zaten avukatlarla beraber aldim avukatsiz sozlesme boyle buyuk isler icin hic akil kari degil zaten. Ada yi aldimmi ? evet ALDIM Ada Nerede ? Soyleyemem Uzgunum Tum islemler tamamlansin tam ustume gecsin Soylerim Hepiniz gelirsiniz. Ama 100Metre kadar sinirdan uzaklasip Multeci olmaniz gerekiyor. Ruya degil GErcek ... istedim yaparim dedim yaptim ! ok ? ahhahahah bsg ya bsg ? Battlestar Galactica ? bende cok severim Fan iyim dir Donup dururum Basinda Blu=ray Collectionumun. yok bi siktir git dedim orada ahahaha olm ne adamlarsınız ya, ada almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar