Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardım etmeyin kimseye

Ezio

Öne çıkan mesajlar

Yok arkadaş muhtaç gördüğüm her insana yardım eden ben bundan sonra kimseye yardım falan etmiyorum.
Adamın teki tipide bozuktu gerçi,geldi yok urfadan geldim yok dünden beri sokaktayım ekmek param yok vs.vs. dedi, bende öğrenciyim ben kusura bakma dedim,ekmek parası falan dedi yine dedim kusura bakma.
Sonra gidiyodu, bende şurda cami var istersen git dedim hani imam falan yardım eder madem muhtaçsın.
Sesini yükseltti sen git ulan camiye it sen hiç girdinmi camiye,bas git yoluna gibi şeyler söyledi güldüm geçtim.

İnsanlar yardım edilmeyi falan haketmiyor
Sosyal ağlarda paylaş

Abi işyeri var,ordada basimiza geliyo, çay kahve yapsın işçilere yemek yapsın diye aldık bi tane gariben, ne yemek yapabilio ne bişi üstüne üstlük aldığı parayı beğenmiyo vs.vs. muhtacım diye geldi işten kendi ayrıldı.
İnsanlar çok garip gerçekten,acımıcaksın ne halleri varsa görsünler
Sosyal ağlarda paylaş

sen yapicagini yapmissin, bundan sonrada ellesmezsin cok acil olmadikca, tak kulakliklari, bas iron maidan i, gerci dinlemem ama, duymamazliktan gel, acelem var de fln..

banada denk geliyo cok, hocam bende dun geldim, adres ariyorum kusura bakma diyorum, nerdeyse adamlar bana aciyacak duruma kadar getiriyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

bugün bende haydarpaşa'dan vapura binerken adamın biri kolumdan tuttu akbili kastederek bende geçebilir miyim dedi, saniyelik tipe bi baktım hiç bi şekilde veresim gelmedi, bende piçliğine para diye avcumu uzattım adam "bozuk param çıkışmıyor"(?!) dedi bsg bakışı atıp yoluma devam ettim. Sonradan da eve gidince ya ulan trenden geldi etrafı bilmiyor ortalıkta kaldı diye kafama taktım sonra geçti sadfzgh.
Sosyal ağlarda paylaş

7thBreath said:

bugün bende haydarpaşa'dan vapura binerken adamın biri kolumdan tuttu akbili kastederek bende geçebilir miyim dedi, saniyelik tipe bi baktım hiç bi şekilde veresim gelmedi, bende piçliğine para diye avcumu uzattım adam "bozuk param çıkışmıyor"(?!) dedi bsg bakışı atıp yoluma devam ettim. Sonradan da eve gidince ya ulan trenden geldi etrafı bilmiyor ortalıkta kaldı diye kafama taktım sonra geçti sadfzgh.

Len tavuk adamı geçirsen ne kaybedeceksin ?
Sosyal ağlarda paylaş

Ezio said:

Yok arkadaş muhtaç gördüğüm her insana yardım eden ben bundan sonra kimseye yardım falan etmiyorum.
Adamın teki tipide bozuktu gerçi,geldi yok urfadan geldim yok dünden beri sokaktayım ekmek param yok vs.vs. dedi, bende öğrenciyim ben kusura bakma dedim,ekmek parası falan dedi yine dedim kusura bakma.
Sonra gidiyodu, bende şurda cami var istersen git dedim hani imam falan yardım eder madem muhtaçsın.
Sesini yükseltti sen git ulan camiye it sen hiç girdinmi camiye,bas git yoluna gibi şeyler söyledi güldüm geçtim.

İnsanlar yardım edilmeyi falan haketmiyor

adamın tepkisi leş, ama "camiye git belki yardım ederler orda hehe" demek de yardım etmek olmuyor, "besle kargayı oysun gözünü.........." edebiyatı yapmayın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...