Ezio Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Yok arkadaş muhtaç gördüğüm her insana yardım eden ben bundan sonra kimseye yardım falan etmiyorum. Adamın teki tipide bozuktu gerçi,geldi yok urfadan geldim yok dünden beri sokaktayım ekmek param yok vs.vs. dedi, bende öğrenciyim ben kusura bakma dedim,ekmek parası falan dedi yine dedim kusura bakma. Sonra gidiyodu, bende şurda cami var istersen git dedim hani imam falan yardım eder madem muhtaçsın. Sesini yükseltti sen git ulan camiye it sen hiç girdinmi camiye,bas git yoluna gibi şeyler söyledi güldüm geçtim. İnsanlar yardım edilmeyi falan haketmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 asasinlik öğren biraz ama. asasinin kodunu tam anlayamamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Yok abi o sırada zaten adamın eline zehirli neşterle çizik attım 3 vakte ölür o problem değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Vingthor haklı, arkasını döndükten sonra sesizce yaklaşıp boğazını kesmen gerekiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Negzel yazmışsın ışte. Urfadan dün gelmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Urfadan en az 20 yıl önce gelmiş o,orasına inanmıyorum tabikide yani insanlık yapıp yardım etmeye calisiyorum görülen muameleye bak,cami sadece namaz kılmak için yok bunu bilmiyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 takma kafana, bidahakine bas git, insanlara yardim edeceksende birak ileride isyeri falan actiginda, is vererek yardim edersin, sokaktaki dilencilere 3-5 kurus vermek yardim degil, enayilik afedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Abi işyeri var,ordada basimiza geliyo, çay kahve yapsın işçilere yemek yapsın diye aldık bi tane gariben, ne yemek yapabilio ne bişi üstüne üstlük aldığı parayı beğenmiyo vs.vs. muhtacım diye geldi işten kendi ayrıldı. İnsanlar çok garip gerçekten,acımıcaksın ne halleri varsa görsünler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 adam haklı senin haddine mi düşmüş tavsiye vermek adam senden akıl değil para istemiş büyük ukalalık yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Süphanallah ibret aldım,susuyorum kardişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 sen yapicagini yapmissin, bundan sonrada ellesmezsin cok acil olmadikca, tak kulakliklari, bas iron maidan i, gerci dinlemem ama, duymamazliktan gel, acelem var de fln.. banada denk geliyo cok, hocam bende dun geldim, adres ariyorum kusura bakma diyorum, nerdeyse adamlar bana aciyacak duruma kadar getiriyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 "X yerden geldik parasız kaldık" diyenlerin alayı yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 hastam var diyenler de tatava mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 bugün bende haydarpaşa'dan vapura binerken adamın biri kolumdan tuttu akbili kastederek bende geçebilir miyim dedi, saniyelik tipe bi baktım hiç bi şekilde veresim gelmedi, bende piçliğine para diye avcumu uzattım adam "bozuk param çıkışmıyor"(?!) dedi bsg bakışı atıp yoluma devam ettim. Sonradan da eve gidince ya ulan trenden geldi etrafı bilmiyor ortalıkta kaldı diye kafama taktım sonra geçti sadfzgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 O kişilerin çoğu sürekli yapıyor o işleri. Eğer yardım edilebilecek biriyse güvenlik ilgilenir. Onlar biliyordur oralarda asalaklık yapan kişileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 adama akıl gösteriyorsun da camiyi niye söylüyorsun. adam haklı kızmakta. git kaymakamlığa falan de bari. toşak geçmişsin adamla bi bakıma camiye git diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 dilencilerin alayını ignore ediyorum hele istanbulda parasıyla bişey satanlarında cogunu sallamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 1 lira varmı diye takılan emolar yüzünden dilencilere,hastam var diyenlere,yeni geldim diyenlere para mara vermiyorum,kusura bakma öğrenciyim bendede yok diyorum.bi gün bu 1 lira diyen emolar elimde kalacak ama ne zaman merak ediyorum.veledlere fitil oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 camiye git demek biraz ayılık olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 7thBreath said: bugün bende haydarpaşa'dan vapura binerken adamın biri kolumdan tuttu akbili kastederek bende geçebilir miyim dedi, saniyelik tipe bi baktım hiç bi şekilde veresim gelmedi, bende piçliğine para diye avcumu uzattım adam "bozuk param çıkışmıyor"(?!) dedi bsg bakışı atıp yoluma devam ettim. Sonradan da eve gidince ya ulan trenden geldi etrafı bilmiyor ortalıkta kaldı diye kafama taktım sonra geçti sadfzgh. Len tavuk adamı geçirsen ne kaybedeceksin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 tavuk mu ? hayır cevap veriyim dicem de tırt bi arkadaşımızsın belli ki, zaten olayı da anlamamışın takıldığın noktaya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 ayrıca adama yardım etmemişin zaten sdgvuksdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Ezio said: Yok arkadaş muhtaç gördüğüm her insana yardım eden ben bundan sonra kimseye yardım falan etmiyorum. Adamın teki tipide bozuktu gerçi,geldi yok urfadan geldim yok dünden beri sokaktayım ekmek param yok vs.vs. dedi, bende öğrenciyim ben kusura bakma dedim,ekmek parası falan dedi yine dedim kusura bakma. Sonra gidiyodu, bende şurda cami var istersen git dedim hani imam falan yardım eder madem muhtaçsın. Sesini yükseltti sen git ulan camiye it sen hiç girdinmi camiye,bas git yoluna gibi şeyler söyledi güldüm geçtim. İnsanlar yardım edilmeyi falan haketmiyor adamın tepkisi leş, ama "camiye git belki yardım ederler orda hehe" demek de yardım etmek olmuyor, "besle kargayı oysun gözünü.........." edebiyatı yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 yardım etmemişsin ki bro. bilmem ne fırınında askıda ekmek var. falan demiş olsan neyse. cami ne ya? adama tarif etseydin keşke "minaresi var. kalem gibi.. baaaaak." diye görmemiştir belki hiç cami falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Ezio said: yok urfadan geldim yok dünden beri sokaktayım ekmek param yok vs.vs. dedi direk yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar