Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 escape said: okuyun şunu birader sen bu durumda "ulan otobüsteki denyolara bak biri bile tepki göstermemiş" demek yerine "kız şort giymiş Türkiyede tehlikeli" dersen o zaman kızı şort giymeye teşvik edersin halkı da kız şort giydiği için tepki göstermemeye (senin dediğin neresinden bakarsan kızı sorumsuzlukla suçlamaya gider en hafifinden). Bu durumda da bu adamlardan sittin sene kurtulamayız. Şakirt değilsen bile hatta dünyanın en açık görüşlü insanı olsan bile söylediğin şeyin sosyal sonuçları toplumda şort giyenlerin ayıplanmasının norm olduğu bir durumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 işte aynı mantığı yürütürsek saat 4'te "aç kaldım sizin yüzünüzden" demek de çok büyük ayıp değil mi? :D öyle ya burası avrupa değil amerika da değil, %99.9'u müslüman olan bir ülke ve hepimiz niyetliyiz sen yemekten bahsediyosun ;) erzurumda sigara içtiği için şamarlanan hanım misali... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 abi tamam vurmayın, adam öldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 bence yemek yiyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 türkiyede ayıp ediyo o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 bence olması gereken norm sokakta böyle adamların meydan dayağına tabi tutulduğu bir toplum sdf tabi şimdi "o zaman senin o adamdan ne farkın kaldı aynısının tıpkısı" diye bıdı bıdı edenler çıkabilir. o adam birini şort giydiği için dövüyor. bu ise haksız yere saldırıya uğrayan bir insanı korumak üzere organize edilmiş kolektif bir toplumsal bilinç. yani bir insanı fiziksel şiddetten koruma ama öyle efektif bir şekilde koruma ki o insanın yaptığı şeyin hatasının bedelini ağır bir şekilde ödeterek koruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 BlackRose said: işte aynı mantığı yürütürsek saat 4'te "aç kaldım sizin yüzünüzden" demek de çok büyük ayıp değil mi? :D öyle ya burası avrupa değil amerika da değil, %99.9'u müslüman olan bir ülke ve hepimiz niyetliyiz sen yemekten bahsediyosun ;) erzurumda sigara içtiği için şamarlanan hanım misali... ya olayı nerelere cekti abooo. bu forumda oruç tutan bi cogunluk olsaydı emin ol demezdim onu :) ardeth hocam ben o söylediğin şeye de arka sayfalarda cevap verdim aslında. ama neyse biz bu şekilde fikir birliğine varamıcaz sanırmı neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 tamam abi artık adama yüklenmeyin,yemeğini yiyemicek sonra :D dedim size recm edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 önce yemeğini bitirsin sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 O zaman ben de cevap veriyorum. Bu işlerde bir iki kişinin bile tepkisi çok önemli. Yani o otobüste olan olay sırasında belki bir kişi tepki gösterse ondan cesaret alıp katılcak bir kaç insan daha var orda. Bu durumda da adam böyle bir davranışın bu toplumda yeri olmadığını anlayacak. Görmüyor musun otobüslerde falan bir teyze şöfere kızdığı zaman (hızlı gittiği ya da otobüsü konserveye çevirdiği için mesela) arkasından on insan daha gaza gelip bağırmaya başlıyor? Bu işler böyle, her otobüste bir insan çok değil yani. Ama işte herkesin fikir özgürlüğü olduğunu düşünen insanlar bile "kız türkiyede yaşadığının farkında değil sorumsuz davranmış" derse olmaz öyle. Sandığından basit ama. escape said: napalım peki? tamam bırakıyoruz herşeyi işi gücü örgütleniyoruz bu insanlara karşı. dernekler kuruyoruz afişler dergiler bastırıp dagıtıyoruz. yaklaşık 10 sene içinde sanırım istenilen seviyeye ulaşırız.. sonra tabi arada "din düşmanları" diye tutuklanan ve tartaklanan arkadşlarımızı ziyarete gidiyoruz. polisin işkence edip öldürdüğü arkadşlarımızın mezarlarını ziyaret ediyoruz... sana bişi söyliyim mi, hiçbişi yapamayız. din var adamların elinde din! öle bi kullanıyorlarki resmen hipnotize ediyorlar. ve şu dünyada dini kullanmak kdar işe yarayan bişi olmamıştır. biz ne kadar bu tarz insanlara tepki göstersek de dövsek de agızlarını burunları kırsak da haberlerde gazetelerde emin olun sizi haksız cıkarıp bambaşka göstericek olayları.. u know.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siyahbeyaz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 öldürülmediğin dua et kızım.. ama o otobüstekiler ayrı bir ....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 oruç tutan adamın tutmayana olan kinini silkeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 elimde su şişesi otobüste gezicem bütün gün, böyle döke döke içicem yeminle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Aluriel said: elimde su şişesi otobüste gezicem bütün gün, böyle döke döke içicem yeminle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Ardeth said: bizim halkımızın da ne kadar dar ve kısa görüşlü olduğunun bir kanıdı bu. onlar "toplumdan böyle insanların temizlenmesi için tepki gösterilmesi gerekir" demek yerine "evime gideyim şimdi polis molis gelirse yarım saat ifade vermek zorunda kalırız" demeyi tercih etmiş. 'olaylara sakın bulaşma evladım' nesli BlackRose said: bence yemek yiyo :D bence şakirt olmadığını kanıtlamak için alttan alttan 'ben oruç tutmuyorum' diyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omigod Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 ya hepsi iyi hos da, benim en cok canımı sıkan bu yumruk olayı abi. adam gerizekalı, otobüstekiler gerizekalı, olay tümden gerizekalı. seninle aynı güce uzaktan yakından sahip olmayan kadına, cocuga, yaşlıya dayak olayına kesinlikle aklım ermiyor. Laf dalasına girilir, söylenilir, küfredilir -haklı olsanda dallamanın önde gideni olsanda- herneyse olur yani öyle seyler. cünkü karsındaki sana karsılık verebilir en azından. ama yumruk? direk OP. sevgilimle kardeşimi martial arts bootcamp e sokucam zorla ya paranoyak oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Facebook listemde hıyarın biri var, ayıp olmasa c/p yapıcam dediklerini..hayatımda bu kadar kötü yobazlık görmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 ramazan polisi gibi tipler çok fazla ya pet şişeye sigaraya karısıyorlar bostancı'da oldu bide böyle bi kaç kez denk geldim. otobüsteki ses etmeyen olay çıkmasın diyen herkeste adeta şerefsizin en önde gideniymiş zaten bu tipler onlardan destek alıyor. bu ülkede namuslularda en az namussuzlar kadar cesur olmak zorundadır .i.ö güzel söylemiş GUTS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 otobüs şoförü tam tersini demişmişmiş http://www.dipnot.tv/9960/-sortlu-kiz-dayak-yememis-tokat-atmis-.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Dudağı nasıl patlamış, ona kılıf uydurabilmişler mi? Kız belki hızını alamayıp cama kafa atmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Kendi kendine yumruk atmış ya abisi.. said: dudağının patladığını otobüstekilere dönüp - benim vurduğumu gören oldu mu- diye soran saldırganın kimse ağzını açmayınca - bakın işte ben ona vurmadım o kendine vurdu - dedikten sonra el sallayarak gözden kaybolduğu tam it ya bu arada said: Adam söylenmeye devam etti. Altımda da basketbol şortu vardı. Yorgun olduğum için daha rahat giyinmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 başroldeki adamı geçtim, zaten ne olduğu belli az çok kendisinin. ama otobüsteki diğer düşük zekalı yaşam formlarını anlamak zor. insanlarda ne eq ne de iq kaldı. sadece besinlere ve diğer kaynaklara yönelen az gelişmiş organizmalar gibiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 [video]http://webtv.hurriyet.com.tr/4/20331/0/1/kadin-voleybolcuya-sort-dayagi.aspx?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 "Kadın voleybolcular,ŞORTLA, Cumatesi saat 14.00’te Beşiktaş iskelesinden karşıya, Nurcan’ın bindiği 42M hatlı İETT otobüsüne binecekler"miş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 42M'e go go go sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar