logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 emrenin penaltı pozisyonunda ceza sahası içine gelene kadar yuhaladılar, penaltı düdüğünü çalınca hakem deli gibi sevindiler. topun gerisindeyken yuhaladılar, gol olunca sevindiler falan. kale arkasındaydım, ultraaslan tayfasıydı bu. bildiğin rezillik yani. sadece emre değil, hepsi yuhalandı, antrenman sırasında da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 eldar said: Tayyip yuhalandığında da aynı laflar dönmüştü, insanların birine karşı tepkisi varsa bunu ellerine geçen her fırsatta göstermek haklarıdır. Ha o stadda bi avuç insan ıslıklar çoğunluk sahip çıkar, o zaman yine kitle tepkisini göstermiş olur. tayyiple bu çok farklı. tayyipin yuhalanmasını ben mantıklı bir tepki olarak görmüştüm. emre'ye de kötü oyun dolayısıyla tepki gösterseler o zaman belki bi nebze mantıklı bir karşılaştırma olurdu. ama yine yetersiz. Tayyip milli bir işle ilgili değil birebir GS'yle ilgili olaya gitti, GS'liler de yuhaladı. Emre de GS maçına "konuk oyuncu" ya da tribünde izleyici gitse o zaman yuhalanması normal. Kaldı ki Emre taraftara karşı sorumlu değil, en fazla takımına karşı sorumlu, taraftara hesap vermek gibi bir derdi yok. Tayyip'in her ne kadar kendisi aksi için elinden geleni yapsa da ülkeye hesap verme gibi bir zorunluluğu var. Haliyle "seni biz seçtik, sen yönetiyorsun, kötüysen tepki veririz" diyebilir herkes. Eğer Emre'nin maaşını cebinden verirsen onu da yuhalarsın istediğin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Emre'nin yuhalanmasına çok sevindim. umarım bu hareketin üzerine çokça nefret ettiğim milli takıma futbolcu göndermeme kararı çıkarılabilir. tabi bu baya yürek isteyen bir şey ama Emre gibi dünya çapında bir oyuncunun kompleksli güruhlar tarafından Fenerbahçe'ye uygulanan tarife üzerinden yuhlanması ayıptır, ibretliktir. umarım Fenerbahçe milli takıma futbolcu göndermeme kararı alabilir. Türk futbolcuların milli takımda oynamamasını çok ama çok istiyorum. atılan gol de öpücük niyetine artık:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 demek istediğim şu tayyip'in yuhalanması da bazılarına göre saçmaydı bazılarına göre iyiydi. İçinden gelen istediğini yuhalar da ıslıklar da, ha sen ordasındır tepkini alkışlayarak gösterirsin mesela. Toplu küfür olur atıyorum, küfür diye eleştilir haklı olarak. Ancak ıslık isteyen öttürür. Ben birine tepki göstermek için onun maaşını ödemek zorunda değilim saçma bir düşünce. Kaldı ki oraya gidenler bilet parası ödüyor, bilet parası federasyona gelir, federasyon futbolculara prim veriyor. Bu zorlama oldu ama başbakanın maaşını veriyorum fikri de gayet zorlama :). Ben hiç vergi vermesem de adam görevini yapmak zorunda, hoşuma gitmiyorsa da yuhalarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 @arkasokak emre'yi ıslıklamak ne kadar buyuk bi mallıksa şu soylediklerinde okadar mallık. kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 mokoko said: necip hayatında kaç maça çıkmışta milli takımda oynicak ya. bi durun abi surekli birilerini dunya yıldızı diye buyuttukçe buyutuosunuz. daha necip beşiktaş'ta aurelio'yu kesemiyo milli takımda emre'yi mi kesicek... Göhan Töre'nin bile oynadığı hazırlık maçında oynamıycak da hangi maçda oynıycak? Milli takımdaki Beşiktaş düşmanlığını görmek için daha ne lazım, alın Egemen BJKya geldiği an kesildi direk. Bu milli takım bundan sonra umrumda değil, benim vergilerimden giden her kuruş haram olsun. Şöyle bi Portekiz'le eşleşecektik ki Dünya kupası elemelerinde, o zaman görürüdüm ben esas dolu tribün nası olurmuş :D Rewendor said: - Necip'e gelene kadar daha var milli takımda. Nuri - Hamit - Emre - Topal - Topuz var göbekte oynayacak, onların hepsi giderse anca Necip'e gelir sıra şu anda. İleride kendini geliştirirse ne olur bilemem. Yetenekli ve potansyeli yüksek genç, ama kendi takımında 11 çıkamayan adamı dünya yıldızı yapmayın. Direk Almanya maçında oynat demiyoruz zaten. Tekrar ediyim hazrlık maçı. Nuri, Hamit zaten yok. Şu maçta oynatmamak demek, ben seni ömür boyu bu milli takıma almıycam, boşuna kasma evladım demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Yani şu takımda en az eksiklik Necipin oynayacağı yerdedir heralde. Hani bi arkadaş yazmış aurelio'yu kesecek durumda değil daha. Hazırlık maçları rotasyon denemesidir. Genç oyuncu çıkarma platformu değildir. Genç oyuncu parlayacaksa önce Kendi kulubünde parlamalıdır. Kaldı ki tekrar ediyorum ROTASYON ADINA orda denenmesi gereken oldukça fazla topçu vardı. Mehmet Topuz'un bu sezon gösterdiği performansı göz önünde bulundurursak. Necip daha bir süre beklemeli. Gökhan Töre'nin denendiği takımda Necip her türlü denenmeli demişsin. Gökhan Töre'yle Necip farklı oyuncular 1. 2.si Gökhan Töre'nin geleceği ile mevcut durumu ile Necip'i kıyaslamıyorum bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 içerleyenler olmuştur ilk milli maç stadlarında ilk gol Fenerli Emre'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 isliklayanlardan farkin yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Ya abi hazırlık maçları rotasyon denemesi de daha takımın kendi oturmamış, necip'i oyuna almıyor diye kızıyorsunuz adama. daha as kadro oturmamış, oynayamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Grast said: Yani şu takımda en az eksiklik Necipin oynayacağı yerdedir heralde. Hani bi arkadaş yazmış aurelio'yu kesecek durumda değil daha. Hazırlık maçları rotasyon denemesidir. Genç oyuncu çıkarma platformu değildir. Genç oyuncu parlayacaksa önce Kendi kulubünde parlamalıdır. Kaldı ki tekrar ediyorum ROTASYON ADINA orda denenmesi gereken oldukça fazla topçu vardı. Mehmet Topuz'un bu sezon gösterdiği performansı göz önünde bulundurursak. Necip daha bir süre beklemeli. Gökhan Töre'nin denendiği takımda Necip her türlü denenmeli demişsin. Gökhan Töre'yle Necip farklı oyuncular 1. 2.si Gökhan Töre'nin geleceği ile mevcut durumu ile Necip'i kıyaslamıyorum bile Necip GS ya da FBli olsaydı, milli takımın en az son 5 maçında 90dk oynamıştı mesele bundan ibaret. Söylemek istediğim budur, gerisi fasa fiso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Grast said: Gökhan Töre'nin denendiği takımda Necip her türlü denenmeli demişsin. Gökhan Töre'yle Necip farklı oyuncular 1. 2.si Gökhan Töre'nin geleceği ile mevcut durumu ile Necip'i kıyaslamıyorum bile Altyapı dışında maç yapmayan adamın geleceğinden veya formundan nasıl bu kadar eminsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 GS'li FB'li olmakla alakası yok sezonun en iyi oyuncularından Mehmet Topuz çağırılmıyor bile. Geleceğinden emin olmaktan ziyade kendi düşüncem 1 mevcut mevkii'si Necibin mevkisine nazaran daha çok ihtiyac olduğumuz mevkii. Chelsea altyapısından çıkmış (bunu referans olarak almıyorum tabi) Ama dün izledik çocuğu günündemiydi değilmiydi o ayrı konu ama hamuru fena değil. Kendi düşüncelerim tamamen tabi ama Necip bana öyle büyük yıldız olacak gibi gelmiyor açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 kaç gündür ilk defa giriyorum, şunu yazıp çıkayım. koyu bir şekilde kazım haterı olan red ve fistan ağlamışlardır bu maç sonunda umarım. daha önce de söylediğim gibi galatasarayın en kaliteli futbolcusu kazımdır şu anda. arda dan da daha iyi bir oyuncuydu zaten her zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 bi messi bi kazım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Polyushka said: kaç gündür ilk defa giriyorum, şunu yazıp çıkayım. koyu bir şekilde kazım haterı olan red ve fistan ağlamışlardır bu maç sonunda umarım. daha önce de söylediğim gibi galatasarayın en kaliteli futbolcusu kazımdır şu anda. arda dan da daha iyi bir oyuncuydu zaten her zamanYa çok acı birşey söylicem. Öncelikle şunu belirtiyim Fenerbahçe'de oynadığı dönemden beri cidden kazım fanıyım 2 yan evin karşısındaki evde oturuyor komşu sayılırız muhabbetimiz var demiyim ama selamımız vardır. Sadece Fenerbahçe'de oynadığı dönemden birkaç bişey söylicem burdaki tüm Fenerbahçe'lilerde ne demek istediğimi çok iyi anlayacaktır 1-2 sene sonra Galatasaraylılar da anlayacak. HER sezon başlangıcında üstüne basa basa söylüyorum HER sezon başlangıcında Kazım hep iyi oynardı. İstisnasız. Ve yine her sezon başlangıcında tüm Fenerbahçeliler olarak bu sene Kazım'ın senesi olacak Kazım bu sene patlicak. Kazım şöyle kazım böyle hep bişeyler olucak diye bekledik. Kaç sene oynadıysa fenerde istisnasız bu şekilde oldu. Sonra sezon içinde 2-3 maçta yine efsaneler yarattı bi anda Yine yıldız yaptık bir sonraki hafta yine hayal kırıklığı. Söylediğim şeylerde bir değil iki değil 10-15 kere yaşanmış şeyler. Kazım inanılmaz bir potansiyel. Ama malesef (bileklerini, ayağına topun nekadar yakıştığını düşünerek) iyi bir futbolcu değil ve olamayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 işte 2 gol attı adamı kral yapıyorlar hemen 10 maç kötü 1 maç iyi banane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Necip lazım milli takıma orta sahaya.Ofansada desek verebilen, oyunu 2 yönlü oynayabilen biri üstelik, beşiktaşın sezon başındaki testlerinde sanırım dayanıklılık ( veya kuvvet olabilir ) en sağlam adamı çıktı.Oynadığı maçların hepsinde çok iyi oynadı.Hazırlık maçında 45 dk fırsat verilmesi gerekir.Selçuk şahinin kumaşınıda hamurunuda iyi biliyoruz zaten.Mehmet topal, emre, necip, gs li selçuk kimisi 70-80dk,kimisi 45 dk oynatılabilir.Bunu anlatmaya çalışıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Polyushka said: kaç gündür ilk defa giriyorum, şunu yazıp çıkayım. koyu bir şekilde kazım haterı olan red ve fistan ağlamışlardır bu maç sonunda umarım. daha önce de söylediğim gibi galatasarayın en kaliteli futbolcusu kazımdır şu anda. arda dan da daha iyi bir oyuncuydu zaten her zaman Fistan nereye kazım haterı yahu? Adam "Kazım > all" muhabbetini başlatan kişi. Kazım Arda'yla aynı kalitede hatta daha iyi diyordu, öve öve bitiremiyordu. Ayrıca bank asyaya koysak küme düşmemeye oynayacak seviyedeki rakibe karşı 2 tane halısaha maçı golü atması adamı süper yapmıyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 DoubleW said: Necip lazım milli takıma orta sahaya.Ofansada desek verebilen, oyunu 2 yönlü oynayabilen biri üstelik, beşiktaşın sezon başındaki testlerinde sanırım dayanıklılık ( veya kuvvet olabilir ) en sağlam adamı çıktı.Oynadığı maçların hepsinde çok iyi oynadı.Hazırlık maçında 45 dk fırsat verilmesi gerekir.Selçuk şahinin kumaşınıda hamurunuda iyi biliyoruz zaten.Mehmet topal, emre, necip, gs li selçuk kimisi 70-80dk,kimisi 45 dk oynatılabilir.Bunu anlatmaya çalışıyoruz.Ya allah aşkına şu necip'i büyütmeyin. Hiç birimiz kötü futbolcu demiyoruz necipe ancak o mevkii'de ciddi anlamda 2012 de Hazır olacak futbolcu ihtiyacımız var gidipte 2014 ü düşünerek kadro yapılmaz 2012 hazırlıkları içersinde. Avrupa şampiyonası biter Dünya kupası elemeleri esnasında denersin önündeki projeyi ona göre çizersin. Dünya'nın her köşesinde Milli takım tarzı budur. Ha Necip şansını iyi kullanır bu sene BJK'de 2012 sonrası aday kadrolarda görmeye başlarız ama asıl amaç 2012 Avrupa şampiyonası hazırlıkları içersinde 2012 Avrupa Şampiyonasında oynayabilme potansiyeli olan futbolcuları denemektir. Türkiye Milli Takımında mevcut durumda en az ihtiyac duyulan mevkii ssağ bek'ten sonra ortasahanın göbeği ve ön liberodur. Sol Açık daha büyük bir gereksinimdir Tuncayın Formsuzluğu vs sonrası Gökhan Töre bu yüzden denenmek istemiştir. Ancak mevcut kadroda bir ortasaha daha denenecekse Necipe kadar daha fazlasıyla futbolcu vardır denenmesi gereken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Arda varken ne sol açığı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 adamı ciddiye alıp sordun sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Polyushka said: kaç gündür ilk defa giriyorum, şunu yazıp çıkayım. koyu bir şekilde kazım haterı olan red ve fistan ağlamışlardır bu maç sonunda umarım. daha önce de söylediğim gibi galatasarayın en kaliteli futbolcusu kazımdır şu anda. arda dan da daha iyi bir oyuncuydu zaten her zaman karaktersiz adamdan iyi topçu olmaz. gsnin en kaliteli futbolcusu kazımsa ayvayı yemişsiniz siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 nileppezdel said: Arda varken ne sol açığı ya?Ya arkadaşım sığ sığ konuşma allahını seversen ya. Klasik Türk zihniyeti kağıda 11 adam yaz aha biz iyi takımız. Biraz mantıklı konuşun ya. Ee ? Arda hayatının yarısını sakat geçiriyor . Çıkardım Arda'yı kimi oynatıcaksın ? Rotasyon Gereksiniminden bahsediyorum. Kaleci için : Volkan sakatsa Onuru var Mert'i var Sinan'ı var Defans Göbek için alternatiflerin mevcut oldukça fazla . Hepsi kabaca birbiriyle aynı kalitede (iyi değil orası ayrı) Defans Sağ : Gökhan Gönül olmadı Sabriyi oynatırsın hiç olmadı Hamiti çekersin Sol bek : Cidden en sıkıntı noktalarımızdan biri Ortasaha Göbek : Tek tek saymiyim bir ton futbolcu mevcut. Sağ Açık : Kazım oynar Hamit oynar Mehmet Topuz oynar zorlandınmı o noktaya çekebileceğin futbolcu sayısı yine fazla Forvet : Ha buda sıkıntı üst düzey bi forvetimiz yok ama şimdi Burak çıktı Semih var vs. SOL AÇIK: ARDA TURAN.. Eee ? şu an kimi oynatabiliceksin ? tuncay 3 senedir maç yapmıo nerdeyse adam gibi tek alternatif o bi açıdan.. Futbol Takımı ilk 11'den ibaret değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Yedek mi lazım? Koy Volkan Şen'i? Ha ayrıca orta saha da lazım. 3 orta saha oyuncusu yetmiyor, elimizdeki en iyi 4. orta saha oyuncusu da Necip. Hamit sürekli sakat. Emre kart cezası falan alabiliyor. Bi Selçuk kalıyor istikrar gösterebilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar