Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Bugün media markt da 40 liraya collector's editionunu gördüm direk atladım zerre fikrim yok oyunla ilgi. Neyse geldim eve taktım cd yi falan filan. Yükledik oyunu CD-KEY i giricem account açıcam diye 10 takla attım öyle bi yazmışlarki 5 ile S i ayırt etmek gerçekten yetenek istiyor. Bunlarıda atlattık sancılı bi üyelik aşaması yaşadık. Çift tıklıyorum exe ye patch serverına bağlanamadık kardeş gibi bi hata veriyo. Camdan aşşa atıcam şimdi collector's kutusunu. Bi yardım ediverin pıliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 almasaydın keşke:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 ahahaha dedim sana boşa para gitti diye inanmadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 format at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 yarına kadar şans verdim şimdi manuel patchlemeyi falan denicem eğer çalıştıramazsam gider fişiyle falan iade ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 s ile 5 beni çok fena uğraştırmıştı warhammerda aynen. benim bi hesabım vardı hakkaten noldu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 galiba başarıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 abi ne uğraşıyosun ya sen o oyuna para vermişsin bu kadar uğraşıyosun paranla rezil oluyosun. oyun dediğin tak tuk yüklenir kendi kendine update yapar sen sigaranı içersin o yüklenir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 aa madalya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 ne zsaman attım lan ben 5k post. rütbe atladıgıma göre darbe yapabilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 ardi ardina 50 tane anlamsiz post atarak gayet kolaymis, oyle diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 40tlye kadar düşmüş mü yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Marl0_on said: ardi ardina 50 tane anlamsiz post atarak gayet kolaymis, oyle diyorlar. doğrudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 oyunu beğendim yanlız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Oyun bozuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 oyunu çok sevdim lan. çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 ben de seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 bu oyunu insanlar niye sevmedi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Biz çok sevdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 carrot-on-a-stick sömürü mantığı eksikti çünkü diğer bazı 'başarılı' mmo'ların aksine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 galiba biraz developerların savsaklığından şey olmuş sanki öyle bişiler dedi oyunda biri. doğru mudur? destek azmış sanki oyuna. ama WoW u 12 milyon insan oynarken bunu 1 milyon insanın bile oynamaması çok hüzünlü lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Doğrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 çünkü insanların çoğunda pvpye yetçek kadar zeka kalmadı 3 tuşa basayım rating gelsin mantığını yerleştirdi wow ne yazık ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 abone sayısı düşünce bioware ile mythic'i birleştirdi ea, warhammer'da çalışanların çoğunu da ya kovdu ya da swtor'a transfer etti. savsaklama kaçınılmaz hale geldi ilk yıldan sonra. bu yılbaşına kadar iyi gidiyordu ama son ciddi içerik yamasında bozdular işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 oyun wowa göre çok kaliteli, sevmen normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar