Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Londra Yanıyor

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Anlaşılan edebiyattan nasibini almayan adamlar bu akşam bana sarmışlar. Türkiye'deki 30 senelik yangınla, İngiltere'de ki yangın tabir edilen olayları bir mi tutuyorsunuz ey beni eleştirmekte ısrar eden değerli pati üyeleri? Yazdığım yazı da hakaret yok, ırkçılık yok, ortada bana göre önemli bir şey de yok, kaç sivil ölmüş, kaç kişi kaçırılmış, kaç asker-polis hayatını kaybetmiş? Bana İsa peygamber tripleri ile cüzzamlı muamelesi yapma hakkını kendilerinde gören değerli arkadaşlar, aklınızı kendinize saklayın lütfen.
İyi geceler.
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye'deki 30 senelik yangınla şu anda oradaki olaylar arasında nasıl bir bağlantı kurabildiğini hala anlamış değilim. Aramızda ben dahil olmak üzere bazılarının orada yaşayan yakınları, sevdikleri var. Sen bunu göz önüne alamayarak etrafında olup biten her olayı çekememezliğin ve "biz yandık şimdi onlar yansın" gibi bir mantaliteye bağlayıp üstüne "edebiyattan pek anlamıyonuz ehe" savunmasıyla geleceksen inşallah senin de sevdiğin biri o kaosun göbeğine düşer de götün tutuşur, o zaman konuşuruz.
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas said:

Anlaşılan edebiyattan nasibini almayan adamlar bu akşam bana sarmışlar. Türkiye'deki 30 senelik yangınla, İngiltere'de ki yangın tabir edilen olayları bir mi tutuyorsunuz ey beni eleştirmekte ısrar eden değerli pati üyeleri? Yazdığım yazı da hakaret yok, ırkçılık yok, ortada bana göre önemli bir şey de yok, kaç sivil ölmüş, kaç kişi kaçırılmış, kaç asker-polis hayatını kaybetmiş? Bana İsa peygamber tripleri ile cüzzamlı muamelesi yapma hakkını kendilerinde gören değerli arkadaşlar, aklınızı kendinize saklayın lütfen.
İyi geceler.

şu postla nası biri olduğunu gayet iyi belli etmişsin bence.
ilk postun da baya saçma sapandı da bu resmen onu da arkada bırakmış.
isa falan da çok saçma bağlamışsın.
iki post da toptan fail.
bir insanlık dramı var orda ne kadar takip ediyorsun bilmiyorum da gavurlar yansın diye mi düşünüyosun nedir? hani milliyetçi olduğunu postlarından görüyoduk zaten de, biz yanıyoruz onlar da yansın gerçekten çok kötü bir insan düşüncesi.
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

cetintas said:

İyi geceler.

şu postla nası biri olduğunu gayet iyi belli etmişsin bence.
ilk postun da baya saçma sapandı da bu resmen onu da arkada bırakmış.
isa falan da çok saçma bağlamışsın.
iki post da toptan fail.
bir insanlık dramı var orda ne kadar takip ediyorsun bilmiyorum da gavurlar yansın diye mi düşünüyosun nedir? hani milliyetçi olduğunu postlarından görüyoduk zaten de, biz yanıyoruz onlar da yansın gerçekten çok kötü bir insan düşüncesi.

Xaenin said:

cetintas said:

yansın yansın, 30 senedir bizim memleket yanıyor, 3-5 gün de onların ki yansın.

Böyle bir mantık var mı ya.

cetintas said:

@xaenin
Var ki yazmışım?

Bu daha iyi bence.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

Xaenin said:

Bizde işsizlik var, o zaman Afrika'da çocuklar ölebilir.

ahahhaha birisi cidden tr'deki işsizlik vs afrika çocuk ölümleri grafiği çizsin. sdfsdf

çetinabi ağır haksız burada yahu.

o değil de ingiltere tayfasına allah kolaylık versin. bayağı karışık durumlar. :/

Lan ben buna özelden cevap yazdım yanlışlıkla.

Yeni sistem gibi :/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...