TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 ya bizim millete kavga dövüş var hacı ingilizleri dövücüz de orda yatar kalkar vallaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Bu da azınlık kökenli bir ayaklanma mı yoksa genel birşey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 rebellion in rebellion rebelception Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 yoksa bizimkilerin işyeri sigortası mı yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 yansın yansın, 30 senedir bizim memleket yanıyor, 3-5 gün de onların ki yansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Durumu iki yazı ile siteme ekledim: Fotoğraflarla Londra'da çıkan isyanlar Yandı bitti. Plasmalar, laptoplar gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 cetintas said: yansın yansın, 30 senedir bizim memleket yanıyor, 3-5 gün de onların ki yansın. Böyle bir mantık var mı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 @xaenin Var ki yazmışım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 cetintas said: yansın yansın, 30 senedir bizim memleket yanıyor, 3-5 gün de onların ki yansın. talihsiz açıklamalar bunlar. Ne İngiltere ne ingilizler de bunu hakedecek bir ülke değil en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Anlaşılan edebiyattan nasibini almayan adamlar bu akşam bana sarmışlar. Türkiye'deki 30 senelik yangınla, İngiltere'de ki yangın tabir edilen olayları bir mi tutuyorsunuz ey beni eleştirmekte ısrar eden değerli pati üyeleri? Yazdığım yazı da hakaret yok, ırkçılık yok, ortada bana göre önemli bir şey de yok, kaç sivil ölmüş, kaç kişi kaçırılmış, kaç asker-polis hayatını kaybetmiş? Bana İsa peygamber tripleri ile cüzzamlı muamelesi yapma hakkını kendilerinde gören değerli arkadaşlar, aklınızı kendinize saklayın lütfen. İyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Türkiye'deki 30 senelik yangınla şu anda oradaki olaylar arasında nasıl bir bağlantı kurabildiğini hala anlamış değilim. Aramızda ben dahil olmak üzere bazılarının orada yaşayan yakınları, sevdikleri var. Sen bunu göz önüne alamayarak etrafında olup biten her olayı çekememezliğin ve "biz yandık şimdi onlar yansın" gibi bir mantaliteye bağlayıp üstüne "edebiyattan pek anlamıyonuz ehe" savunmasıyla geleceksen inşallah senin de sevdiğin biri o kaosun göbeğine düşer de götün tutuşur, o zaman konuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 türkiye'deki 'yangın'la bunun alakası ne? şu dediğinin "gavurlar ölsün oh olsun bize ne" mentalitesinden farkı yok, ama işte forumda zeytinyağı gibi üste çıkar hale bile geldi böyle kişiler artık. eskiden londra türkleri gibi korurduk forumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Stajer milliyetçilik çok revaçta şu sıralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 kusura bakmayın da, türkiye karışık diye başka bir yerin karışık olmasından haz duyan insanlar gerçekten kötü ve düşüncesiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Bizde işsizlik var, o zaman Afrika'da çocuklar ölebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 üzücüymüş ya, hak arama eylemlerinden bir hayli uzaklaşmış bu seferki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 cetintas said: Anlaşılan edebiyattan nasibini almayan adamlar bu akşam bana sarmışlar. Türkiye'deki 30 senelik yangınla, İngiltere'de ki yangın tabir edilen olayları bir mi tutuyorsunuz ey beni eleştirmekte ısrar eden değerli pati üyeleri? Yazdığım yazı da hakaret yok, ırkçılık yok, ortada bana göre önemli bir şey de yok, kaç sivil ölmüş, kaç kişi kaçırılmış, kaç asker-polis hayatını kaybetmiş? Bana İsa peygamber tripleri ile cüzzamlı muamelesi yapma hakkını kendilerinde gören değerli arkadaşlar, aklınızı kendinize saklayın lütfen. İyi geceler. şu postla nası biri olduğunu gayet iyi belli etmişsin bence. ilk postun da baya saçma sapandı da bu resmen onu da arkada bırakmış. isa falan da çok saçma bağlamışsın. iki post da toptan fail. bir insanlık dramı var orda ne kadar takip ediyorsun bilmiyorum da gavurlar yansın diye mi düşünüyosun nedir? hani milliyetçi olduğunu postlarından görüyoduk zaten de, biz yanıyoruz onlar da yansın gerçekten çok kötü bir insan düşüncesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Yanmasınlar abi, beyaz kalsın onlar. Öyle giderleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Xaenin said: Bizde işsizlik var, o zaman Afrika'da çocuklar ölebilir. ahahhaha birisi cidden tr'deki işsizlik vs afrika çocuk ölümleri grafiği çizsin. sdfsdf çetinabi ağır haksız burada yahu. o değil de ingiltere tayfasına allah kolaylık versin. bayağı karışık durumlar. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Bella said: cetintas said: Anlaşılan edebiyattan nasibini almayan adamlar bu akşam bana sarmışlar. Türkiye'deki 30 senelik yangınla, İngiltere'de ki yangın tabir edilen olayları bir mi tutuyorsunuz ey beni eleştirmekte ısrar eden değerli pati üyeleri? Yazdığım yazı da hakaret yok, ırkçılık yok, ortada bana göre önemli bir şey de yok, kaç sivil ölmüş, kaç kişi kaçırılmış, kaç asker-polis hayatını kaybetmiş? Bana İsa peygamber tripleri ile cüzzamlı muamelesi yapma hakkını kendilerinde gören değerli arkadaşlar, aklınızı kendinize saklayın lütfen. İyi geceler. şu postla nası biri olduğunu gayet iyi belli etmişsin bence. ilk postun da baya saçma sapandı da bu resmen onu da arkada bırakmış. isa falan da çok saçma bağlamışsın. iki post da toptan fail. bir insanlık dramı var orda ne kadar takip ediyorsun bilmiyorum da gavurlar yansın diye mi düşünüyosun nedir? hani milliyetçi olduğunu postlarından görüyoduk zaten de, biz yanıyoruz onlar da yansın gerçekten çok kötü bir insan düşüncesi. Xaenin said: cetintas said: yansın yansın, 30 senedir bizim memleket yanıyor, 3-5 gün de onların ki yansın. Böyle bir mantık var mı ya. cetintas said: @xaenin Var ki yazmışım? Bu daha iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 bu topic baya iyi oldu ya, ilerde polis bişey yapınca bıdı bıdı edenlere burayı spamleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 dasaaa said: Xaenin said: Bizde işsizlik var, o zaman Afrika'da çocuklar ölebilir. ahahhaha birisi cidden tr'deki işsizlik vs afrika çocuk ölümleri grafiği çizsin. sdfsdf çetinabi ağır haksız burada yahu. o değil de ingiltere tayfasına allah kolaylık versin. bayağı karışık durumlar. :/ Lan ben buna özelden cevap yazdım yanlışlıkla. Yeni sistem gibi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 cetintas said: yansın yansın, 30 senedir bizim memleket yanıyor, 3-5 gün de onların ki yansın. abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 https://twitter.com/#!/search/%23OperationCupOfTea "keep calm and drink tea" trendi var şu an. sakinliğe davet. ne derece etkili olur bilinmez. Anti-Riot • Operation Cup Of Tea http://www.facebook.com/event.php?eid=261568193854371 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 bu zamana kadar kahve mi içiyolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar