Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Londra Yanıyor

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Nomak said:

adamların çeyreği tepki bizde yok.

respect gtfo users.

''İngiltere'nin başkenti Londra'nın kuzeyinde hafta sonunda bir gencin silahlı polislerce öldürülmesini protesto eden göstericilerin ayaklanmasıyla bağlantılı olarak 160'tan fazla kişi tutuklandı. ''

polise mukavemet ne demek lan ? devlete, otoriteye karşı mı geliyorsun ? hatta dolaylı yoldan Allah'a da karşı geliyor olabilirsin, orayı tam çıkaramadım şimdi, oh iyi yapmışlar
Sosyal ağlarda paylaş

Olayları twitter'dan takip ediyorum. Biraz özet geçeyim;

bizim türkler döner bıçakalarıyla koruyorlar yaşadıkları yerleri. En önemlisi türklerin yoğunlukla yaşadığı yer Dalston.

ingilizler bundan oldukca memnun, türklere övgü yağdırıyorlar. aslında biraz da gerçek ki adamların memleket yanıyor ingilizler evlerde çay içmelerde türkler sokakta.

türkler'in toplandığı bir resim vardı ama twitter'dan kaldırılmış. Onun yerine şu var

http://www.guardian.co.uk/uk/video/2011/aug/09/london-riots-london

gördüğünüz üzere türkler ağız burun kırmaya gidiyorlar.

polisin yaptığı bişey yok. adamlar müdahale etmekten kaçınıyorlar bu yüzden ingilizlerde "türkler kadar olamadık, yaşasın türkler" diyor.

diğer taraftan twitter'da ise Türklerin yaptıklarından kendilerine pay çıkaranlar mı istersiniz ne istersiniz bilemem.

kimisi arada kendi milletimizi de pompalayalım diyorlar;

birisi "asyalıları türkleri kutluyorum" diyor
birisi "italyanları ve türkleri seviyorum" diyor
birisi "müslümanlar ve türkler dalstondaydı siz nerdeydiniz" diyor.

kısaca herkes toplumuna,ırkına göre credit topluyor, tutarsa ne âla.

bu da ingilizin tekinin televizyondan gördüğü olayı aktarması

http://blog.propertyofaxel.com/2011/08/london-riots-and-of-course-the-turks/?utm_source=wordtwit&utm_medium=social&utm_campaign=wordtwit

"Its true though, if everyone came out, like the Turks did last night, everything could have been very differenrt"

"will not hesitate to get one of the turks from the kebab shops on hardman st to stand outside my pub with a baseball bat"

kısaca bir süreliğine popüleriz şu an.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...