TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Somali ve afrika yüz yılın en kurak dönemini ve insanlık dramını yaşıyor.Türkiye deki dernek,yardım kuruluşları kızılay ve başbakanlık yardım kampanyası organize ediyor.Aşağıdaki yollar ile yardım yapabilirsiniz. http://www.youtube.com/watch?v=C_eNC14kwf4 Mesaj yolu ile SOMALİ'YE 5 TL YARDIM İÇİN; ACLIK yaz 5777 - (Kimse Yok Mu?) AFRİKA yaz 5601 - (Diyanet) AFRİKA yaz 2868 - (Kızılay Direk Başbakanlık aracılığı ile derseniz SOMALİ VE AÇLIK TEHLİKESİ YAŞAYAN DİĞER AFRİKA ÜLKELERİ YARDIM KAMPANYASI BANKA HESAP NUMARALARI T.C.ZİRAAT BANKASI AŞAĞI AYRANCI ŞUBESİ TL-Hesap No (IBAN) : TR940001000820555555555001 ABD Doları Hesap No (IBAN) : TR670001000820555555555002 EURO Hesap No (IBAN) : TR400001000820555555555003 Banka Swift Kod No : TCZBTR2A T.VAKIFLAR BANKASI A.O. FİNANSMARKET ŞUBESİ TL-Hesap No (IBAN) : TR800001500158007299038012 ABD Doları Hesap No (IBAN) : TR680001500158048012989557 EURO Hesap No (IBAN) : TR140001500158048012989559 Banka Swift Kod No : TVBATR2A T.HALK BANKASI BAKANLIKLAR ŞUBESİ TL-Hesap No (IBAN) : TR460001200940800005000014 ABD Doları Hesap No (IBAN) : TR590001200940800058000095 EURO Hesap No (IBAN) : TR320001200940800058000096 Banka Swift Kod No : TRHBTR2A http://www.basbakanlik.gov.tr/Forms/pDetay.aspx http://www.ihh.org.tr/somali-nin-bekledigi-insanlik-gemisi-yola-cikiyor-/ http://www.kizilay.org.tr/kurumsal/haber.php?t=-Haberler-Afrika.Aclik.Cekiyor.Turk.Kizilayi.Yardima.Kosuyor http://www.kimseyokmu.org.tr/kampanya131-afrika-gida-yardimi-kampanyasi.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amoled Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Bugün 20 mesaj gönderdim ben, bu konuda efendimiz Hz. Muhammed'in bir hadisini paylaşmak istiyorum: Din kardeşini unutanı, Allah-u Teala da affeder, Ebu Kelam, Efendimizden Hadisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 bu arada türkiyede kısa sürede 4milyon tl civarı yardım toplanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Amoled said: Bugün 20 mesaj gönderdim ben, bu konuda efendimiz Hz. Muhammed'in bir hadisini paylaşmak istiyorum: Din kardeşini unutanı, Allah-u Teala da affeder, Ebu Kelam, Efendimizden Hadisler. hadisi anlamadım sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Amoled said: Bugün 20 mesaj gönderdim ben, bu konuda efendimiz Hz. Muhammed'in bir hadisini paylaşmak istiyorum: Din kardeşini unutanı, Allah-u Teala da affeder, Ebu Kelam, Efendimizden Hadisler. abi tamam bokunu cıkarma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 abi tam da razaman vakti, somalili haberlerin özellikle yandaş medyada artması, yalan yalan vakıfların sevgi pıtırcığı gibi doluşması falan. gayet tokat kokuyor. bosnaya yardım diye iç edilen paralar, deniz feneri, bu da üçüncü dalga herhalde sorun yok ama vatandaş da vicdani huzur satın alıyor bi nevi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Amoled said: Bugün 20 mesaj gönderdim ben, bu konuda efendimiz Hz. Muhammed'in bir hadisini paylaşmak istiyorum: Din kardeşini unutanı, Allah-u Teala da affeder, Ebu Kelam, Efendimizden Hadisler. şakirt olsaydın Hz. Muhammed değil, peygamber efendimiz derdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 goldbären said: abi tam da razaman vakti, somalili haberlerin özellikle yandaş medyada artması, yalan yalan vakıfların sevgi pıtırcığı gibi doluşması falan. gayet tokat kokuyor. bosnaya yardım diye iç edilen paralar, deniz feneri, bu da üçüncü dalga herhalde sorun yok ama vatandaş da vicdani huzur satın alıyor bi nevi. hele IHH'nin ne mal olduğu belli yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amoled Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 ben şakirt falan değilim şakirt bana hakarettir. dinle para kazananlardan değiliz biz nakşibendiyiz kardeşim biz tatanga nakşibendiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 yardım yapalım yapmasıona da milisler yardımların ülkeye girmes,n, engelliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 kardeş hadis ne çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 goldbären said: abi tam da razaman vakti, somalili haberlerin özellikle yandaş medyada artması, yalan yalan vakıfların sevgi pıtırcığı gibi doluşması falan. gayet tokat kokuyor. bosnaya yardım diye iç edilen paralar, deniz feneri, bu da üçüncü dalga herhalde sorun yok ama vatandaş da vicdani huzur satın alıyor bi nevi. Yardım parası toplayan birden fazla yerli kuruluş var. Güvendiğine yollayabilirsin, yok hiçbirine güvenmiyorum dersen yıgınla da yabancı kuruluş var. İsteyen parasını oraya gönderir bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 o yardımın hakikaten ulaşacağını düşünsem zerre düşünmem sms üstüne sms yollarım da, hele işin içine ihh falan girince en ufak güvenim yok. ekonomi kötü gidiyo ya, kaynak amacıyla açtılar kampanyayı, muhtemelen göstermelik bişeyler yollayıp kalanı cebe atacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 nileppezdel said: hele IHH'nin ne mal olduğu belli yani ne mal olduğu belli ama çoğu sivil toplum kuruluşunun yapmayı aklından geçirmediği şekilde bi tarafını kaldırıp Somali'de yardım dağıtıyor elemanlarıyla. orada yani. gönderdiğinin ele geçtiğine bizzat tanık oluyor. ne mal olursa olsun, kim olursa olsun, bu insanlık "NE MAL OLDUKLARI BELLİ RERORERO" den çok birazcık saygı gerektiriyor bence. aynı saygıyı, UNHCR de, WPF de, UNICEF de, MSF de, YYD de, orada bulunan, bulunmadan oradakilere yardım ulaştıran istisnasız herkes de hakediyorlar. insanlık ağlıyor orada, biz de hala politika, hala niyet okuyuculuğu. bizim de ne mal olduğumuz belli anlaşılan. BabacumMostors said: yardım yapalım yapmasıona da milisler yardımların ülkeye girmes,n, engelliyor Mogadişu'nun tamamen isyancılardan temizlendiğini açıklamış Somali devlet başkanı. İyi bir başlangıç, devamı gelir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 ihh üzerinden yardım yapıncaya kadar unicef üzerinden yaparım ihh nın ne mal olduğunu bildiğim için aracı oalrak onalrı kullanmamaya dikkat ediyorum sonucunda ikisi üzerinde de aynı yardım gidwecek ama ihh üzerinden "belki" gidecek ki unicef bu konuda daha tecrübeli ve daha güvenli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Ben de IHH değil unicef üzerinden yaptım zaten, ama yine de doğru bulmuyorum orada bulunan kimsenin üzerinden laf döndürülmesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Kızılaya mesaj atarken afrika değil de boş atmak gerekiyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 yardım toplayacağımıza kredi versek keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 yalnız unicef in bazı bölgelerde dinsel kimliğe göre belirdiğini duymuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 aktiftablet said: Kızılaya mesaj atarken afrika değil de boş atmak gerekiyor sanırım. SMS yoluyla: Tüm operatörlerden 2868’e boş mesaj atarak 5 TL’lik bağış yapılabilir. evet doğru imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 IHH demeğe yüzünüz nasıl varıyor anlamıyorum duydukça cinlerim tepeme çıkıyor. Deniz Feneri yazasını sildiler IHH yazdılar. Oraya atarsanız aptalsınız yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 bu konu en tepeye duyurulara konulamazmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 hağyır onlar müsliman diye böyle diyorsunuz :(((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 şu iş çok çirkin bir iş, hatta başka birşeyleri örtbas etmek için mi lan acaba diye düşündüm. Somalide yıllardır bela üzerine bela var, adamlar yıllardır aç. Şimdi anca kuraklıkta mı akıllarına geldi yardım etmek de herkes bir anda çakma düşünceli insan oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 tamamen resesyona karşı önlem. para harcatacak yer arıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar