inprc Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 hakan yılmaz atv'de bugün talk show'a başladı.ama başarılı olamaz yıllardır onlarca kişi denedi bunu 4 hafta sonra ekrandan silindi.okan ve beyaz dışında tutunan yok.sanırım bu ikili 70 yaşına kadar ekranda kalacak onlar ölünce yeni birileri çıkacak.okan ile beyazın beni yıllar önce baydığını ve bir sezonda çok az programlarını izlediğimide belirtiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 teşekkür ederiz. bu arkadaşı da alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amoled Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Okan Bayülgen hayranısın ve gizli eşcinsellik var sende. İçten içe okan'ı kıskanıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 olmadı hakan bey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 en son rifle beyaz show izledim. yaşı yetmeyen genç dimağlar için hatırlatma: rifle jean markasıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 biraz bakındıydım çok kötü yakın arkadaşlarıın birbirine hitap şeklini komikli şaka espri diye bize kakalamaya calıstı yemedik gitsin komedi dizisi çeksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 orkestrası sahte rakı + birkaç kişi şeklindeydi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 ginaly said: en son rifle beyaz show izledim. yaşı yetmeyen genç dimağlar için hatırlatma: rifle jean markasıydı. zamanında fb formasında reklamı vardı. sarı lacivertti uyuyodu baya bi formaya sdasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 rifle diyince benim akılmada yedek kulübesinde sigara içen sakallı faruk geliyor.forma reklamının rifle olduğu zamanlarda faruk fenerdeydi.bu nedenle gözümün önüne faruk geliyor rifle diyince. aklıma o şekilde kazınmış nedense.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 bende webdys beyaz show izledim sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 hakan yılmaz kimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 dav$i cazibedeki kadin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar