Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 sonuc amerika kazandigindan cok daha fazla para harciyor, kredi karti maduru olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 batsa bile kimsenin gidip haczedebileceği yok, olan alacaklıya olur. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Çoktan barizdi ABD'nin başına böyle birşey geleceği. Bakalım ilerde lider kim olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 "S&P yine S&P'liğini yapmış." ABD Ekonomi Bakanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Bir bakıyorsun moratoryum ilan ediyomuş amerika ahahaha Problem China ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 hayatta anlayamayacagim tek 2 sey ekonomi ile siyaset sanirsam. plazma fizigi bile bunlardan daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 bugün bir grafikte gördüm sanırım gsmh'nin %20 si civarında çin abd tahvili almış,bunları fransa almanya japonya izliyor,bence çok tehlikeli bir durum valla hiç bu kadar ciddi olmamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Abartmayın okadar italya bile bu kredi derecelendirme kuruluşlarının ofislerini basmış kimin kredisini düşürüyosunuz lan diye.Hiç bişey olmaz ABD'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 italya = mafya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 uluslararası finans okuyorum, son sınıfım, okuduğum yıllara sokayım. o kadar çok şey oluyor ki her gün neyi takip edeceğimi şaşırdım. aman kur, aha kriz, wtf faiz oranları derken mezun oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 İtalya dedin Şafak Sezer çıktı hacı bu ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 lawl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 dolar artar Wispy said: Dolar düşmez. Benim anlamadığım amerikan kaynaklı kriz oluyor amerikanın parası değer kazanıyor, 2008 krizinde olduğu gibi. Tam mindfuck ya ureten onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Para azalıyor azalınca değeri artıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 altının onsu 1715 $'ı gördü. sıçtığımızın resmidir dünyaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 senko said: hayatta anlayamayacagim tek 2 sey ekonomi ile siyaset sanirsam. plazma fizigi bile bunlardan daha kolay. ahaha couldnt agree more. Ne kadar anlamaya calissam da olmuyor. Merkez bankasi aciklama yapmis da dolar dusuyormus da, amerikada kriz varmis da dolar yukseliyormus da... Neyse ki para olmadigi icin bunlari anlama derdim yok. Paran olsa sikinti buyuk, nereye yatirim yapacagini dusun dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 zamanında aldığım 3 tanecik altından bile kâr etmişim lan, öncüye vereceğim kombine parası çıktı galiba heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Altın yükseldi ama gaplı yükseldi o yüzden yakın zamanda fiyatlar 1670e kadar geri çekilecektir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Ilke senin ABD benim Londra'ma 5 milyon pound borc takmis ve odemiyor. Ne capulcu ciktiniz be.. Obama da gecen Londra'ya geldiginde Londra sehir merkezine araba ile girdiginde odemesi gereken 8 poundu odememis 120 pound ceza kesmisler onu da odememis. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 bana girdi abi su son bikac gunku olaylar. microsoft 28'den 24.5'a dustu lan uhuhuhuhuhhuhuhuhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 panik panik panik altın 101 gördü düştü, piyasalarda düşüşler yol boyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 inanmıyorum bu karikatür konulmamış http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs264.snc1/9134_147448276528_719521528_2984453_6027332_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Borsa açısından FED'in bu akşam ki kararı çok önemli. Eğer genişleme paketi çıkarsa olumlu yansıyacaktır. Borsa bugun çok önemli bir destek yaptı. Yarın da 54000 üstü kapanış yaparsa tepki başlangıcı olabilir. 51500 alt direnç kırmamalı kırarsa aşağı yola devam eder. Borsanın tepkisi ne kadar keskin olursa altın ve usd nin de çöküşü bir o kadar keskin olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 yeter artık genişlemesinler daha fazla, çivisi çıktı lan ekonominin. hayatları boyunca bir kere komünistlik yapası tuttu yankilerin onu da batırdılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 haftaya sali/carsambaya kadar piyasalar duzelmezse ben bilekleri kesiyorum artik. gerci 1 haftada duzelse de ne kadar duzelicek =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar