Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

S&P ABD kredi notunu dusurdu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bugün bir grafikte gördüm sanırım gsmh'nin %20 si civarında çin abd tahvili almış,bunları fransa almanya japonya izliyor,bence çok tehlikeli bir durum valla hiç bu kadar ciddi olmamıştı
Mesaj tarihi:
uluslararası finans okuyorum, son sınıfım, okuduğum yıllara sokayım.

o kadar çok şey oluyor ki her gün neyi takip edeceğimi şaşırdım. aman kur, aha kriz, wtf faiz oranları derken mezun oluyoruz.
Mesaj tarihi:
dolar artar

Wispy said:

Dolar düşmez.
Benim anlamadığım amerikan kaynaklı kriz oluyor amerikanın parası değer kazanıyor, 2008 krizinde olduğu gibi. Tam mindfuck ya

ureten onlar
Mesaj tarihi:
senko said:

hayatta anlayamayacagim tek 2 sey ekonomi ile siyaset sanirsam.
plazma fizigi bile bunlardan daha kolay.

ahaha couldnt agree more. Ne kadar anlamaya calissam da olmuyor. Merkez bankasi aciklama yapmis da dolar dusuyormus da, amerikada kriz varmis da dolar yukseliyormus da...

Neyse ki para olmadigi icin bunlari anlama derdim yok. Paran olsa sikinti buyuk, nereye yatirim yapacagini dusun dur.
  • Admin
Mesaj tarihi:
Ilke senin ABD benim Londra'ma 5 milyon pound borc takmis ve odemiyor. Ne capulcu ciktiniz be..

Obama da gecen Londra'ya geldiginde Londra sehir merkezine araba ile girdiginde odemesi gereken 8 poundu odememis 120 pound ceza kesmisler onu da odememis. :p
Mesaj tarihi:
Borsa açısından FED'in bu akşam ki kararı çok önemli. Eğer genişleme paketi çıkarsa olumlu yansıyacaktır.

Borsa bugun çok önemli bir destek yaptı. Yarın da 54000 üstü kapanış yaparsa tepki başlangıcı olabilir.
51500 alt direnç kırmamalı kırarsa aşağı yola devam eder.

Borsanın tepkisi ne kadar keskin olursa altın ve usd nin de çöküşü bir o kadar keskin olur.
Mesaj tarihi:
yeter artık genişlemesinler daha fazla, çivisi çıktı lan ekonominin.

hayatları boyunca bir kere komünistlik yapası tuttu yankilerin onu da batırdılar.
  • Yeni Oluştur...