LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 http://www.blogcdn.com/www.joystiq.com/media/2011/08/lba-ipad.jpg LBA 3 yapılıyormuş ama yakın bir tarihte gelmeyecek. Onun yanında 1 ve 2'yi yeniden satmayı planlıyorlarmış. Öncelikle iOS cihazları planlanıyor anladığım kadarıyla ama tabiki yoğun bir istek var GOG veya Steam için. Hastasıyımdır serinin. Zaten bu girenlerin hepsi heyecanlanacaktır :D. http://www.joystiq.com/2011/08/05/little-big-adventure-games-may-be-re-released-lba-remix-being/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Abi çok kötüydü bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 little big adventure 3 yaparlarsa görebiliyorum, sadece konsola yaparlar, böyle zombili felan bişi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 çok iyi oyundur 2 sinide bitirmiştim zamanında, cdleri hala durur, xp de çalışıyor sanırım hala 1-2 sene önce denemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 of çok iyidi LBA umarım 3ü de izometrik yaparlar gibi de action oyunu yapmazlar böle 3rd person Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Steam'e çıkarsınlar alırım valla ilk iki oyunu tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Şu anki ingilizce bilgimi oluşturan iki oyundan biridir. Diğeride broken sword'du. Son yıllarda aldığım en güzel haber galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 baya iyiymiş ya alırım direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 oha çok iyi. ben de kesinlikle alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 geçenlerde lba 2 yükledim win7 de calısmadı sildim üzüldüm //_T süper sevindiirici haber bu yaaaaağaaa çıldırıciiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 LBA2 hayatimin oyunlarindan. 3 nasil olur bilemem ama yine de güzel haber. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 3 nasıl olur bilemiyeceğim ama 4. taş ve sopalarla oynancak (postapocalyptic survival!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dotemu.lba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 LBA 3 yapılsa ne iyi olur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 anam nasıl kaçırmışım bunu, yapıştırayım 12tl heman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 icon adventure olmadığı halde sevdiğim tek adventure olabilir lba,umarım yakın zamanda gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Arkadaslar oyun baya iyi port edilmiş. Kontroller Falan baya düzgün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar