LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Son bahar dönemi çıkacak oyunlara bakıyorumda parasal çöküntüye uğrayacağız gibi. Bir liste oluşturdum kafadan, aklıma başka oyun gelmedi. Konsol oyunları var tabi Uncharted 3, Resistance 3 gibi. Eklesem mi bilemedim. Ben şimdiden yayıyorum oyunları aylara. Şimdiden BF3 ve Deus Ex'i pre-order ettim. Revelations için beklemek zorundayım çünkü Animus yada Special edition alıcam. Uncharted 3 içinde Explorer's edition'ı şu veya bu şekilde getirticem. Black Ops'tan ağzım yandığı için üfleyerek bekleyeceğim. Bozuk mozuk gelirse almaycağım çünkü. Benim önceliklerim bunlar.
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 herşeyden önce AC var sonrasına bakarız
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 dark souls fifa 12 bf 3 uncharted öncelikli sfs batman ve rage i erteleyebilirim the last guardian var twisted metal var
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ha bu listeden bi ac rev bi mw3 bide skyrim oynarım heralde
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Anketi editleyemiyorum pff. ADMİN BEEEY! aşağıda yazılanlarıda eklerseniz memnun olacağııım. Serious Sam 3, Metro: Last Light falanda var. EDIT: FIFA12, Batman falanda varmış oooooy.
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 dead island diablo ÜĞÇ assasinoğ !1!! of of of fena oldum ya çıksa da yesek
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 skyrim'i seçerdim ama deus ex 3 olurdu kesinlikle 1,5. sırada. gerçi ikisinin de biraz indirimini beklerim herhalde.
pronoit Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 deus ex götürür beyler. metro varmiş hem de multiplayer da olacak o zaman metro götürür beyler
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 deus ex alcam ben. bi de warhammerın oyunu geliyor onu almayı çok istiyorum.
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Lyvanna_Dolores said: dead island diablo ÜĞÇ assasinoğ !1!! of of of fena oldum ya çıksa da yesekYA DEADISLAND ALMANYA'DA ÇIKMIYORMUŞ!!!! trailerı bile izletmedi steam gittim youtube'dan izledim falan acaip hoşuma gitti. preorderı geçtim TRAILER İZLEYEMİYORUM! ABV almanya ABV Steam... çok harika bi oyuna benziyor
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Uncharted 3 ve AC:Revelations en çok merak ettiklerimde. Battlefield 3, MW3, Gears of War 3, Batman, Skyrim fln ehr türlü oynicam. Umarım midtermler Kasımda olmaz :D
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ya kafadan 150 saat dark souls gameplay var ztn sdfs
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Cystein said: Lyvanna_Dolores said: dead island diablo ÜĞÇ assasinoğ !1!! of of of fena oldum ya çıksa da yesek YA DEADISLAND ALMANYA'DA ÇIKMIYORMUŞ!!!! trailerı bile izletmedi steam gittim youtube'dan izledim falan acaip hoşuma gitti. preorderı geçtim TRAILER İZLEYEMİYORUM! ABV almanya ABV Steam...
Desqpio Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 battlefield 3'ü alacağım ben de ama 2 gb ram ile biraz zor gibi o. oyunun yanında bi 2gb ram daha almak lazım heralde. neyse bir de rage var tabii. bu arada metro: last light seneye çıkacak.
Öne çıkan mesajlar