souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Gtup A hakikaten ölüm grubu.Grup F fena değilmiş.
Red Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 trabzon 3. olsun uefaya gitsin bence
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 trabzon en iyi ihtimalle 4 puanda kalır.
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 bitane şöyle göteburg falan gelmedi ki 3. olup uefa gitsek
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 F GRUBU: Arsenal, Marsilya, Olympiakos, Dortmund acaip zevk alıcaz izlerken. bi de madridle lyonun aynı grupta olmasına en çok ben sevinmişimdir
inprc Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 trabzon için en iyi h grubu olurdu.çünkü bateyi geçip 3.olabilirlerdi.veya baselin olduğu grup.trabzon bu grupta kimi geçebilirki..
fde Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 inprc said: trabzon için en iyi h grubu olurdu.çünkü bateyi geçip 3.olabilirlerdi.veya baselin olduğu grup.trabzon bu grupta kimi geçebilirki.. ben de bunu soylemeye gelmıstık halbukı :(
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Başarı beklemek olmaz tabi o kadar adamını kaybetmişken.Cl ayarında da transferler yapamadı 1 gün önceden katılacağını öğrendiği için ama en azından tecrübe olur , toplayabildiği kadar da puan toplar. İyi bir para gelicek en azından.Bu parayı iyi değerlendirip kaliteli oyuncu alabiliriz.
PZero Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Pot 1 Tottenham Hotspur FC (İngiltere) PSV Eindhoven (NED) Club Atlético de Madrid (ESP) Sporting Clube de Portugal (POR) SC Braga (POR) FC Schalke 04 (GER) FC Dynamo Kyiv (UKR) Paris Saint-Germain FC ( FRA) FC Kopenhag (DEN) AZ Alkmaar (NED) RSC Anderlecht (BEL) FC Twente (NED) Pot 2 Fulham FC (ENG) Beşiktaş JK (TUR) Hapoel Tel-Aviv FC (TUR) FC Metalist Kharkiv (UKR) R. Standard de Liège (BEL) FC Rubin Kazan (RUS) Club Brugge KV (BEL) AEK Atina FC (Yunanistan) FC Steaua Bükreş (ROU) Udinese Calcio (İTA) Athletic Club (ESP) SS Lazio (ITA) Pot 3 FC Salzburg (AUT) Maccabi Haifa FC (ISR) FC Zürich (SUI) Odense BK (DEN) FC Lokomotiv Moskova (RUS) PAOK FC (GRE) Birmingham City FC (ENG) Stoke City FC (ENG) Rennes ( FRA) FK Austria Wien (AUT) FC Rapid Bükreş (ROU) Hannover 96 (GER) Pot 4 FC Vorskla Poltava (UKR) Wisla Krakow (POL) FC Vaslui (ROU) FC Sion (SUI), SK Sturm Graz (AUT) Maccabi Tel-Aviv FC (ISR) SK Slovan Bratislava (SVK) Legia Warsaw (POL) NK Maribor (SVN) AEK Larnaca FC (CYP) Malmö FF (İsveç) Shamrock Rovers FC (IRL) C GRUBU Club Atlético de Madrid (ESP) Beşiktaş JK (TUR) FC Rapid Bükreş (ROU) Malmö FF (İsveç)
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 kiev çıksın yine ya, ilkinde tecrübe edindim bir kiev deplansmanı daha güzel olur :))) vodkaya redbul katmaya geldiiik. .... .. beşiktaş seninle cennete geldik beşiktaaş
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 2. torba takımları 1. torbadakilerden iyi bence
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 ukrayna vizesi almak kac gun suruyor? kastırıyolar mı belgelerde?
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 o kadar çok şike şaibe topiki tartışması dönüyor ki başlığı küçücük ekrandan "kurbanları" diye okudum. nooluyo diye bakmaya geldim ki kuralarıymış.
Apranax Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 paok gelsin kartal kartal maç yaparız
knox Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 fener'e gider çekti ve renklerimiz aynı diye şu takımı kardeş takım yaptınız ya helal olsun.çok pislik taraftarı var ırkçılık falan da yapmıyorum yani...
Apranax Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 valla kardeşlik bi durumum yok da. siyah/beyaz+kartal yani, elde değil sempatik geliyo =P
chagy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 alania renklerimiz aynı, hemde güzel bir ilçemizi çağrıştırıyor ama yine de umrumda değiller yani GS nere alania nere.
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 toggie said: ukrayna vizesi almak kac gun suruyor? kastırıyolar mı belgelerde? yoo hemen alıyorsun, zaten 1 sene sonra vizede kalkacak, kiev e gitmeyenlere gitmelerini şiddetle öneririm, valla direk kiev çıksa diye bekliyorum hele o meydandaki mcdonalds yokmu heralde yeryuzundekı en guzel mcdonalds dır.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 knox said: fener'e gider çekti ve renklerimiz aynı diye şu takımı kardeş takım yaptınız ya helal olsun.çok pislik taraftarı var ırkçılık falan da yapmıyorum yani... fenere gider çekti diye değil, daha önceki bi olaydan ötürü bu kardeşlik başladı Paok - Partizan - Beşiktaş
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 İlk rakip: Dinamo Kiev. Hadi bakalım.
Öne çıkan mesajlar