cbaba Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 hergün aynı şey foruma giriyorum oyunlara bakıyorum kafama göre oyun bulamayıp kapatıyorum yeni çıkan oyunlarda trial olanları indiriyorum 3-4 gün sonra siliyorum sarmıyor halen sb gibi bi oyun bulamadım bu uzakdoğu oyunlarıda sanki oyun kıtlığı varmış gibi hergün bi başka oyun çıkartıyorlar free to play hepside aynı sadece haritalardaki böceklerler bitkiler değişik bukadar dandik oyunlar iş yaparken şu shadowbaneyi yapan adamlar nasıl iş yapamadı aklım ermiyor neyse şu an perpetuummu deniyorum ama hep aynı şey aynı moblar var kesilcek müziği biraz dinlendiriyor okadar .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 http://www.enguzeloyunlar.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cbaba Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Daoc,Darkfall online. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Eve? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Dota geliii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cbaba Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 daoc ve darkfall ı da trial oynadım forumdaki ilk mesajım da zaten darkfall a ilgiliydi daocu sevemedim darkfall'de havale geçirmeme neden oldu dandik bi mob beni kesiyordu staff tak heal at olayı ben biraz yavaş oyuncuyum belki yaşımızdan dolayı 67 doğumluyum wow oynarken bile öyleydim ben mausla oynuyorum skile maus la basıyorum çoğu oyuncu gibi klavye üstünden 1.2.3.4 de basarak oynamıyorum belkide o yüzden havale geldi:) eve yi denemedim bu forum bana göre tam bütün oyunlar için başvuru kikapçığı gibi bişey arkadaşların yorumlarını okuyorum sonra youtube den oyunu aratıyorum bakıyorum çin japon işiyse zaten direkt kapatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Eve'yi öyle oynarsın. Hem yaş ortalaması oyunun 30 direk. Mükemmel oyun. Çok iyi İngilizce gerek ama, zevk alamazsın yoksa. Sonra biraz microekonomi bilgisi de iyi gider. Diğer oyunlara benzemez. Tamamlaması aylar alacak ekonomik planlar bile kurarsın markette. Tabii istersen gidip korsan olup full aksiyon da oynarsın, ben trader takılıyorum ama hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Sana karakter simulasyon oyunu lazım www.runescape.com dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cbaba Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ben ingilizceyi oyunlardan öğrendim yoksa bi alt yapım yok hiddikle röportaj yapan adam kadar bende konuşabilirim bide onu deniyeyim bakalım nasılsa onunda triali vardır şu çıkacak oyunlardan firefall hoşuma gitti ateş etmeli değişik bişey oma oda bedava elli tane hile hurda olayı olur olmzsa yeni çıkacak olan oolan swtoru alıcam beni açar o oyun herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 67 doğumluysan oyun oynama bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 sıkıcı oyunları boşver lol oyna, hem işi gücü olan adam için iyi ortalama 45 dkda bi oyun atıp çıkabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 bi oyun vardı böyle kore dizaynıyla ultima online gibi tarla ekilebilen, ev dikilebilen bişi yapmışlardı. onu arıyorum da neydi ki adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 konu için, şu an yeni ve para vermeye değer tek mmo rift ve aion bence. her patchle daha da güzelleşiyor rift. aion ise malesef kötü çıkış yaptı, sonradan düzeldi. ayrıca hâla aion'u oynayan büyük bir kitle mevcut. sb gibi değil aion ama bir dene istersen. aion-yeni? diyecekler olabilir. aion'un ilk çıktığı hali ile şimdiki hali arasında dağlar kadar fark var. grafiksel olarak, oyun yapısı olarak. denenmeye değer kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 evet archeage imiş. müthiş grafikleri/şehir tasarımları felan var. ultima online benzeri bina dikme, farm yapma felan şansı var. şu oyunu age of conan ile birleştirseler, iki oyunun güzel yönlerini koysalar ne mükemmel olurdu. http://www.youtube.com/watch?v=_MB_2mH3g6A http://www.youtube.com/watch?v=j7WUuzsEqaM http://www.youtube.com/watch?v=nnrsOggbb2Q bir de mortal online vardı, ilk trailerı mükemmel gözüküyordu ama ingame'i o kadar iyi olmamış sonra da patlamış herhalde... http://www.youtube.com/watch?v=hCNj1aZI8rw http://www.youtube.com/watch?v=ApAhG_T0WGs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 mortal online sakın.. SAKIN! df katlar mortal'ı.Animasyonlar fln darkfall dan bile leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 liseli nesin sen? knight online müdavimi gibi yazılar yazıorsun,oynadınmı mo? df vs mo grafik olayında dfnin ezdiğini nerden cıkarıosun hey allam,yine crit attırıcaklar bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Eve kendine MMORPG derken hangi başka oyun kendine MMORPG diyebilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 eve :) yapma allasen. seviyorsun anladik herkese tavsiyede ediyorsun ama abarttigin kadar degil be anacim. muzikleri guzel birde mine a birakinca dizi falan izliyorsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 pinkporing said: liseli nesin sen? knight online müdavimi gibi yazılar yazıorsun,oynadınmı mo? df vs mo grafik olayında dfnin ezdiğini nerden cıkarıosun hey allam,yine crit attırıcaklar bana Senin fanboy olduğun kesin.Animasyonlar'ı nası olurda grafik olarak algılarsın.He canım kınayt onlayn müdaviniyim. Hiç izlemeyin bile direkt 3:14 http://www.youtube.com/watch?v=1_shTJXSfPQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 gw2 cikana kadar casual felan ugras iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cbaba Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Akhlaur said: 67 doğumluysan oyun oynama bence. :) oyun oynamanın yaşımı olur arkadaş bu arada mortal combat da denedim saga döndün crash sola döndüm crash okadar bekledim çekmek için 15 dakka sürmedi unstal ettim rifti de denedim 2 aylık paketini alıp hoşuma gitmedi 10-15 gün oynadım desem yalan olur gw nin ilk bölümünü almıştım ondada npc leri yanına alıp savaşıyordun fazla oynamadım 2,3 gün belki onuda silmiştim şimdi accı bile hatırlamıyorum hatırlasam belki biraz oyalanırım gw2 inşallah ilki gibi değildir solo takılılan bi oyun yada gerçek adamlarla parti kurulabilen oyun olur şimdilik perpetuumla oyalanırorum ama hep aynı şey görev al görevi bitir tekrar tekrar belki trial olduğu içindir bilmiyorum yorum yazan arkadaşların hepsine çok tşk ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 mortal online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 gw 2 çıkana kadar gw oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 gw2 ne zaman çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar