Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

343. Dönem (Aralık 2011) KD. ve YD. Subay Adayları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Küçükyalı 1.gün gitmiştim. sabah 6-7 de gittim öğlen 11 de döndüm. aşırı yığılma yoktu.

Siz çabuk gelin de biz yatışa geçelim. sizi gidi biletler =) Allah'tan yaşım 23 bedelli askerlik fln moralimi bozmadı. geldik bitiyor işte =)
Mesaj tarihi:
şubedeki memurun sınav için gün işaretlemesi önemli mi?sormuştu hangi gün uygunsun diye bende gün önemli değil demiştim 2 aralığı işaretlemişti.şu an ki duruma göre 1-2 sinde gidemiyorum 3.gün gitsem sorun olur mu?
Mesaj tarihi:
çorlunun ilk günü mahşer alanı olacakmış gibi bir his var içimde. cuma günü öğleden sonra gitmeyi düşünüyordum ki, çok kalabalık olursa almazlar gibi bir duyum aldım. ikinci gün sabahtan yenibosna - çorlu seferiyle orada olacağım.

hayırlısı...
Mesaj tarihi:
ben boş olur düşüncesiyle 3. gün gitmeyi düşünüyorum. napayım sizce? ancak üçüncü gün de cmt. işe giden apaçiler çoktan işten çıkmış cmt gelmemeyi düşünmüşlerdir dimi? işallah?
Mesaj tarihi:
bende gidiyorum
polatlıda sınav ilk gün sabah 6 da falan dikilicem kapıya
1. gün yogun olur diyorlar, son gün, son gün oldugu iin kalabalık olur diyorlar
herkes 2. gün giderim ben yea dicek
asıl 2. gün kalabalık olacak sdfsdf :P
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

küçükyalı ikmak maliye hede hödö komutanlığına nasıl gidiliyo??

Ben de orda girmiştim. E5ten maltepeye gider gibi gideceksin, bostancıyı geçtikten sonra gözün tabelalarda olsun bi süre sonra görüyosun levhasını. Yolun karşı tarafına geçiyosun, biraz kıvrılıp yukarıya çıkıyosun sonda.
Mesaj tarihi:
Toplu taşıma yalan, en kötü taksi. Otobüs minibüs gitmiyor oraya bildiğim :P

Ayrıca motosikletin yok mu lan senin? Verdin mi yoksa kuzene? Ben götüreyim diycem de yarın iş görüşmesine gidiyorum. Bugün desen götürürdüm.
  • Yeni Oluştur...