df Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Küçükyalı 1.gün gitmiştim. sabah 6-7 de gittim öğlen 11 de döndüm. aşırı yığılma yoktu. Siz çabuk gelin de biz yatışa geçelim. sizi gidi biletler =) Allah'tan yaşım 23 bedelli askerlik fln moralimi bozmadı. geldik bitiyor işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breakfast Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 şubedeki memurun sınav için gün işaretlemesi önemli mi?sormuştu hangi gün uygunsun diye bende gün önemli değil demiştim 2 aralığı işaretlemişti.şu an ki duruma göre 1-2 sinde gidemiyorum 3.gün gitsem sorun olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Bise olmaz yoklama almiolar nası olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 bende gidiyorum 2 aralık çorlu. macera başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Ben de 2sinde tuzla'da giricem sınava. Hadi hayırlısı bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 çorluya 3 aralıkta gitsem cumartesi diye insanlar akar mı acaba? veya çorlu kalabalık mıdır. ulan ne angarya ya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 çorlunun ilk günü mahşer alanı olacakmış gibi bir his var içimde. cuma günü öğleden sonra gitmeyi düşünüyordum ki, çok kalabalık olursa almazlar gibi bir duyum aldım. ikinci gün sabahtan yenibosna - çorlu seferiyle orada olacağım. hayırlısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Son gün gidenleri komando yapıyorlarmış bla bla bla heheh ne geyik dönüyor o kapıdaki sırada beee hehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 abi ilk gün gidenlerin hepsi uzun dönem çıkıyomuş sonra gelenlere yer kalmadığı için kısa yapıyolarmış hepsi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 ben boş olur düşüncesiyle 3. gün gitmeyi düşünüyorum. napayım sizce? ancak üçüncü gün de cmt. işe giden apaçiler çoktan işten çıkmış cmt gelmemeyi düşünmüşlerdir dimi? işallah? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 bende gidiyorum polatlıda sınav ilk gün sabah 6 da falan dikilicem kapıya 1. gün yogun olur diyorlar, son gün, son gün oldugu iin kalabalık olur diyorlar herkes 2. gün giderim ben yea dicek asıl 2. gün kalabalık olacak sdfsdf :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 lan üç yerine beş gün yapsalar adam gibi, herkes rahat edecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 çorlu 2. gün gidecekler kimler ??? Bu arada donanimhaber'de fln. mutlaka görürüz topic ilk gün nasıl olur anlarız. pm atsın konuşalım... (kesin 2. gün gidicem ben) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 bedellinin ciktigi bu gunlerde, sizlerin askerlik yolunda olmaniz kara mizah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 7 ayla kaçırdım ben bedelliyi napiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Bugun Çorlu'da giren kimse varmıydı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 küçükyalı ikmak maliye hede hödö komutanlığına nasıl gidiliyo?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Fistan said: 7 ayla kaçırdım ben bedelliyi napiim üzüldüm lan vala. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 aktiftablet said: küçükyalı ikmak maliye hede hödö komutanlığına nasıl gidiliyo?? Ben de orda girmiştim. E5ten maltepeye gider gibi gideceksin, bostancıyı geçtikten sonra gözün tabelalarda olsun bi süre sonra görüyosun levhasını. Yolun karşı tarafına geçiyosun, biraz kıvrılıp yukarıya çıkıyosun sonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 toplu taşımayla giden biri tarif etsin bi de nası gittiini? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Toplu taşıma yalan, en kötü taksi. Otobüs minibüs gitmiyor oraya bildiğim :P Ayrıca motosikletin yok mu lan senin? Verdin mi yoksa kuzene? Ben götüreyim diycem de yarın iş görüşmesine gidiyorum. Bugün desen götürürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Bo soğukta e5e çıkasım yok motorla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 sokacam şu sınavı sadece uzun dönem isteyenlere yapsalar ya. formalite diye cumartesi günü çile çek şimdi amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Ağustos döneminde kısa isteyip 6 tane uzun çıkan arkadaşım var. True story. Uzun çıkarsa da formaliteden 1 sene gider gelirsin sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 işletme mezunuyum ya mucize olur uzun dönem çıkmam çok büyük konuştum gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar