reyou Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 benden bundan bahsediyom iste, coder olmus diyosunda, coder mi simdi o?
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Bence işin tasarım kısmında daha başarılı olabilirler.
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 eski iş yerimi anlatmıyım, çok salya akar buralara.
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 neden programcı olmasınlar lan seda sayan petek dinçöz falan var ya işte gerçi onlar kız mı kadın mı bilemem
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Olur olmasına... ...ama ben hiç görmedim.
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 yazılımcı didem ablam var. çogzel çogakıllı muuniiiiis
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 http://en.wikipedia.org/wiki/Fran_Allen Kadinin turing award'i falan var be. Kadin knuth resmen. Ama iste yuz milyonda bir. Yani genelleme yapip "hayir" diyebilecegimiz kadar azlar.
senko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Lyvanna_Dolores said: yazılımcı didem ablam var. çogzel çogakıllı muuniiiiis very big cat.
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Lyvanna_Dolores said: yazılımcı didem ablam var. çogzel çogakıllı muuniiiiis off çok kıllı okudum bunu bi an.
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Deacon said: http://en.wikipedia.org/wiki/Fran_Allen Kadinin turing award'i falan var be. Kadin knuth resmen. Ama iste yuz milyonda bir. Yani genelleme yapip "hayir" diyebilecegimiz kadar azlar. Karşılaştırmak veya Francis'e laf söylemek gibi bir niyetim yok. Benim universitedeki proflardan birisi hem matematik hem bilgisayar profuydu. Sebil gibi award vardı kadında. Fulbright falan da vardı ama... Yok anlamıyo... Ne yaptığını kendi de bilmiyo ve basmıyo..
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Kadından iyi şöför olması gibi bişey bu. Çok yetenekliyse ve çok kasarsa olur arada bi.
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 çok yetenekli ve çok kaşarsa ne olur diye okudum. düşündüm. .... ... pretty woman.
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Öğrenme aşamasında çok uğraşıyorlar/uğraştırıyorlar ama öğrendikten sonra da önlerinde duramazsınız. Gayette güzel oluyor..
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 annesi babası yazılımcı olan kız arkadaşım var, kız programlama derslerinden koşarak kaçan bi tip :) temel bilimlerde akan fakat bölüm derslerinde sıçan çok kız var gene buna ek olarak. istemekle oluyor sonuçta.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 62den tavşan oluyosa, kızdan da gayet programcı olabilir.
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 kavurma said: idolümdür kendisi.. http://www.gozdeberberoglu.com/ yok abi kötü yani kusura bakmasin kendisi. tam olarak ne is yaptigini bilmiyorum ama. daha pro birsey beklerim acikcasi.
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 kizdan programci olur mu? olmazmi ama cok az, benim karim developer di bir donem mesela, hatta kariyerine microsoft egitim merkezinde egitmen olarak basladi ;) zaten orda tanistim kendisiyle :) ama benim karim ortalamanin cok disinda, mmo falan da oynuyor mesela, paticik falanda okuyor :D
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Var, Olurda ama ne kadar faydalı olurlar tartışma konusu
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Seele said: kavurma said: idolümdür kendisi.. http://www.gozdeberberoglu.com/ yok abi kötü yani kusura bakmasin kendisi. tam olarak ne is yaptigini bilmiyorum ama. daha pro birsey beklerim acikcasi. o diilde şişko
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 LuNiZ said: kizdan programci olur mu? olmazmi ama cok az, benim karim developer di bir donem mesela, hatta kariyerine microsoft egitim merkezinde egitmen olarak basladi ;) zaten orda tanistim kendisiyle :) ama benim karim ortalamanin cok disinda, mmo falan da oynuyor mesela, paticik falanda okuyor :D hep bundan korkuyorum. meme sevdigini biliyor mu? kate upton'nun memelerine bakarken yakaladimi seni? valla kabus gibi
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 neyi programlicak ya. programli camasir makineleri zaten var ki !!1 ne var abi. o kadar sig bakmayin kizlara. olur, neden olmasin. alala. kafasi basanlari da var coksükür. benim bile format atmam, ram degistirmem vs.vs. hayretlere düsürüyo bazilarini. halbuki normal, basit.
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ya şu sig'i görünce sizin de - neyse.
Öne çıkan mesajlar