ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Yok inscrptler günde bir tane yapabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 ya bu arada 5.1deki pyroya nerf nedir gerizekalı mı bu adamlar? hayır combustionu nerfleye nerfleye bu hale getirdiler hala iyi ama pyroya cd neden koyuyorsunuz. proclayıncada mı cddan atıcaz şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orly Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Meov said: ya bu arada 5.1deki pyroya nerf nedir gerizekalı mı bu adamlar? hayır combustionu nerfleye nerfleye bu hale getirdiler hala iyi ama pyroya cd neden koyuyorsunuz. proclayıncada mı cddan atıcaz şimdi? o iptal edileli bir hafta oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 daily den nefret ediyorum. hic daily yapmadim wow hayatimda. ne heroic raid yaptigim gunlerde, ne casual gunlerimde. zor olsun, kastirsin, dungeon i ve raidi wipefest olsun, recipelerini dusurmek ölüm olsun, daha bir class bilinci ve cc gerektiren bir yapiya da ok, vs vs ama nolur daily ve grind olmasin. zaten her gun yaptigim sabah 9 aksam 7 bir isim var, eglenmek icin girdigim oyunda yeni bir gunluk is daha istemem. o zorlastirmak degil, ona amelelik diyoruz biz. bebelere seker oyunu olmasın, carebear lar rule etmesin ama laz muteahhit insaatinda tas tasiyor gibi de hissettirmesin be kardesim. su igrenc daily grind yerine cok cok cok zor oldurulen boss tan cok cok cok zor drop u tercih ederim ben. "herkes icin ulasilabilir olsun ama ayni zamanda da kolay olmasin" in sonucu hep igrenc grindler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 ahmedinejad said: Yok inscrptler günde bir tane yapabiliyor. Abi onu bulamadim iste wowhead'de. Hangi matlar lazim, ne kadara patliyo vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Çiçekleri mill edince icinden mürekkep hammaddesi çıkıyor. Scroll için 3 tane normal mürekkep kart için de 10 tane rare mürekkep lazım. 10 stack fools cap veya 15 20 stack yeşil çay yeterli olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 toggie said: ahmedinejad said: Yok inscrptler günde bir tane yapabiliyor. Abi onu bulamadim iste wowhead'de. Hangi matlar lazim, ne kadara patliyo vs. her deck 8 karttan oluşuyor ve inscriptler günde 1 tane kart basabiliyor. o da random. dur tiger deck basayım diye birşey yok. serpent de çıkabilir, crane da ya da ox vs. o yüzden inscript bulup mat götürüp hemen kart craft ettirmece diye birşey yok. tradeden pazarlık yapa yapa kartları toplaman lazım en ucuz yol olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 evet ya oyleymis. casual icin bos bi hayal :) ama parasını vererek alabilirim tabi. 8 kartın 5 tanesi ah'de var. 4,5k'dan 22k falan yapıyor yaklasık. degmez :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Maşşallah 4.5k, ne güzel servermış o öyle. Bizim serverda şimdiden 2k 'dan fazla etmiyor kartların yarısı, kalan yarısıda 1k etmiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 karazhan'dayım. bombos server, kimse yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 valla ben twisting netherda dün 4.3k ya full oxen set 6k ya da tigers set topladım aşırı ucuzladı artık hah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 valla ben de realm degistirmeyi dusunuyorum zaten. tamam az kisi olması bi cok yerde avantaj saglıyo ama oyundan aldıgın zevk minimuma iniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 toggie said: ahmedinejad said: Yok inscrptler günde bir tane yapabiliyor. Abi onu bulamadim iste wowhead'de. Hangi matlar lazim, ne kadara patliyo vs. http://www.wowhead.com/spell=111830 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Ben TN'de pazarlık yapa yapa aldım kartları darkmoon öncesi, 12k'ya falan geldiydi serpent decki (O ara 25k civarıydı fiyatı) Şimdi fiyatların düşük olma nedeni darkmoon'un yeni bitmiş olması. Artar yine 10k civarı olur o trinketin exp. ortalaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 artık kart yapmıyorum staff yapıcam kendime. scrollar biriksin lazım olursa yaparım yine. para etmiyor trinketler pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 1kya satıyorum ben cd'yi kartla uğraşılmaz şu an eet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Bu PvP ile XP kasma işe yarıyor mu yoksa çok mu yavaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 89-90 level arasında kazandığın her random bg 900k-1.2m exp veriyor öyle düşün. 89-90 30 bg win gibi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Yaklaşık yarım saate 4 tane turkey lurker achivi için whisper geliyor heheh goblin rogue pek bulunmuyor serderda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 her yere exalted olup uçurtmamı aldım, 151 tane mount yaptım yeni gelecek achiv için. 483 de item level oldu bi kere bile raide girmeden. oyun bitti benim için kapattım hesabı bugün. yeni bir şeyler gelirse ileride bakarım tekrar. güzeldi ama. en çok eğlendiğim ek paket oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 abi tbc'den daha fazla eglendiren baska bir exp olmayacak. bu da degildi yani. arada ucurumlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 ahmedinejad said: her yere exalted olup uçurtmamı aldım, 151 tane mount yaptım yeni gelecek achiv için. 483 de item level oldu bi kere bile raide girmeden. oyun bitti benim için kapattım hesabı bugün. yeni bir şeyler gelirse ileride bakarım tekrar. güzeldi ama. en çok eğlendiğim ek paket oldu bu. Pet döğüştür, 3 gün yemeden içmeden petleri birbirlerine kırdırdım. Bir de pokemon geliyo WoW'a lololo'cülerin bayraktarıydım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 tbc de iyiydi bu da fena değil ya. tbc'de her şey repti bunda da rep. tbc'deki ortamlar raidler falan da güzeldi tabi. hc mod normal mod yoktu. 10 man bi karazhan vardı gerisi 25'ti. daha sosyal bir ortam vardı. neyse peti de lvl 17 yaptım bıraktım. bi kaç kez random giriyim dedim, adamlarda hayvan gibi petler var patakladılar baydım sonra. cook'un da tüm scholları fulledim. inscription'un staffı bile yaptım. çok absürt şeyler dışında oyun bitti gibi benim için sdgsd. 5.1 fena değil gibi aslında ama biraz daha major bişiler bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Forumda dikkatimi çeken şey. Eskiden değişik konular için bir sürü başlık açılırdı. Yeni şeyler tartışılırdı falan filan. Şimdi tek konuda gidiyo olay.Buda oyunu oynamıyor olmama rağmen, sanki oyun artık çok tekdüze ve insanı zorlayan yada keşfedilecek bişeyi kalmadığını hissettiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 10 günlük free olayı geldi diye girdim bugün, detnaytımla gittim pandaria'ya yarım saat dolandım çıktım. resmen baymışım lan wowdan, garip bi his. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar