Haste Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 iyi bari arms icin plateler hep haste veriyor kötü olmuş en az işime yarıyan sey ..güzel bi 2H sword var o güzel olcak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okubikere Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 hala mağzalarda CE si olan pandanın ne kadar istekle ve çok sayıda satıldığını ister istemez gördük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Dijital CE satıldıktan sonra kimse kutu almak için riske girmez. Kutu alacam diye zamanında ortada kalan o kadar çok insan oldu ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 okubikere said: hala mağzalarda CE si olan pandanın ne kadar istekle ve çok sayıda satıldığını ister istemez gördük. Aral cataclysm ce istanbula total olarak 50 edet getirdi, bu sene sirf erenkoy dr etkinliginde 300 tane CE vari Elma ile armut Bide dijital geyigi var tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Priest 90 oldu. Şimdi hangisini 90lamamı tavsiye edersiniz en hızlı hangisi levellar. rogue druid warlock? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Hızlısı bir yana da 90'a ulaşınca yapabildikleri daha önemli, warlock bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Bende warlock diyorum icimden ama priestten bi farkı yok yani target sec dotla devam et yani aynı sey gibime geliyor. Druid 90lıyım daha degisik gelicek gibi sanki. Neyse önce itemları düzelteyim biraz bari bununla PvP falan yapayım bayara yakın kasarım yeni charı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Rogue kasma da ne kasarsan kas. Çöp tier. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 abi druidlerden nefret ediyorum ya hani kuş formunda direk herblere konuyolar ya, böyle onların oracıkta ümüğünü sıkasım geliyo o derece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Masquerade said: Rogue kasma da ne kasarsan kas. Çöp tier. nası ya rogue oynaması çok zevkli bu aralar hele aoe yaparken dps de ilk sıralarda olunca mage ve hunterların aglamasını görmek başka bir zevk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Her akşam 4k sıra, bir haftadır girmiyorum oyuna. UO oynuyorum, ve keman dersi almaya başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 'Elder charm of good fortune' biri tam acıklarmı dün LFR de kullandım sanırım kullanınca azalıyomu 6 tane vardı sanırım 3 kalmış basınca cloak kazandım hemen sanırım tam olarak nedir olayı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Haste said: 'Elder charm of good fortune' biri tam acıklarmı dün LFR de kullandım sanırım kullanınca azalıyomu 6 tane vardı sanırım 3 kalmış basınca cloak kazandım hemen sanırım tam olarak nedir olayı . world ve raid boslarından coin karşılıgı zar atıyorsun itemde olabilir parada bu ama haftada 3 tane alıyorsun 9 tane zımpırtı verince birde lfr harcamak ziyanlık normal raid boslarını yapabiliyorsan ve world boslarda kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 kullandıkdan sonra düstü jeton zaten baktım nedir diildir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 loop said: Her akşam 4k sıra, bir haftadır girmiyorum oyuna. UO oynuyorum, ve keman dersi almaya başladım. Kiz olsaydin evlenirdim seninle. O derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 yeni başlık açmıyayım, burda sorayım. şimdi ben wow'u bıraktığımda yogg saron'u falan yeni kesmiştik guild ile, şu kuzeydeki northrend miydi neydi oraya arenamsı bir gelmişti. düşüyorduk, aşağıda örümceğimsi bişi kesiyoduk falan (lore'u unuttum biraz kusura bakmayın. ya da bakın) level 80 paladin'im vardı, iyiydi de baya durumu felan. o dönemden beri wow'a elimi sürmedim. cataclysm'i de almadım, pandaria'yı da. fakat ufaktan bir gaza geldim gene. gw 2'yi de şu ara pek oynamıyorum, bir geri dönüş yapayım diyorum. sorum klasik, bunca zamandan sonra tekrar kolay alışır mıyım, leveling vs. çok sorun olur mu ? cataclysm ile baya değişti diye biliyorum oyunun sistemi, alışma süreci falan uzun sürer mi ? vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 abi gw2 eksikleri var ama oyun rahat bayağı. Dolayısıyla pandaya geçince ilk gün oynayıp, 2. gün o experience barın milim milim ilerlediğini görünce darlanıcaksın bence. yani ben biraz oturdum başına ama pek sarmadı, belki rog karakterim olmasındandır ama levellingi sevmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 eskiye göre cok daha kolay her sey . lvl alma olayı biraz uzun sürüyor ama beni hiç sıkmadı pandaria nın bölgelerinde,zevk meselesi tabi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 yok, genelde git şundan 50 tane kes görevleri ben çok baymıyor. artık mmo dünyasının gerçeği olarak bakıyorum. gw 2 bile tam anlamıyla yenilikçi olamadı o konuda. en kötü açıyorum arkadan bir müzik, bir şekilde levellıyorum. sorum daha genel benim, sistemin değişmesi ile ilgili. belki sıfırdan karakter de kasabilirim, ama hep paladinci oldum ben. hazır 80 level pala varken yeniden kasmak istemeyedebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 o zaman en keyif alacağın quest serileri var,mesela bi bölgede 10-20 serilik bi quest yapıyosun bitince başka bi seriye geciyosun aynı bölgedesin ama mekanlar moblar olaylar degisiyor cok ilginç queslerde var ve hiç takılmıyosun cok anlaşılır ve keyifli questler . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Ara ara gireyim levellayayım dediğinde cidden çok uzun geliyor panda levellaması ama 2-3 saat ayırabiliyorsan günde levellamaya o zaman çok da yavaş değil. Önemli olan vakit ayırabilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 ilk charı kasarken cok iyi quesler ardından ikiciye başlarsanız sıka biliyor tabi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 blackwolf said: Masquerade said: Rogue kasma da ne kasarsan kas. Çöp tier. nası ya rogue oynaması çok zevkli bu aralar hele aoe yaparken dps de ilk sıralarda olunca mage ve hunterların aglamasını görmek başka bir zevk aoe'yi sadece blizard ile yapıyorum ve o kadar önemsemiyorum, gerçi başka mageler ağlıyomu bilmiyorum ama boss'da çok feci ağlatıyorum trinket + combustion + pyroblast proc'larıyla ben 1m'i gördüğümde millet 500k'yı yeni görüyo falan filan ama diğer fire mage'lerin kullanmadığı bi yöntem kullanıyorum,çok feci bi sır oda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Sistem değişmedi, bi kaç yeni büyü geldi eskileri çıktı. Bi iki de secondary resource geldi o kadar. Paladin olarak bazı abilitylerin holy power üretecek, holy powerı 3 yapınca beleşe güçlü bi büyü atıyosun. Budur yani değişen tek şey. Yeni talent sistemi falan zaten tamamen işi kolaylaştırmaya yönelik, atıyorum eskiden speed veren talentı yalnızca retken alıyordun. Şimdi 3 spek de farklı speed talentlarından birini alabiliyor, talentlar spekten bağımsız ve hepsi her speğe bişey veriyor. Gibi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Şimdi açtım. 3.21 gb ne indiriyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar