Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mists of Pandaria Genel Başlık

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

Bende warlock diyorum icimden ama priestten bi farkı yok yani target sec dotla devam et yani aynı sey gibime geliyor. Druid 90lıyım daha degisik gelicek gibi sanki. Neyse önce itemları düzelteyim biraz bari bununla PvP falan yapayım bayara yakın kasarım yeni charı.
Sosyal ağlarda paylaş

Haste said:

'Elder charm of good fortune' biri tam acıklarmı dün LFR de kullandım sanırım kullanınca azalıyomu 6 tane vardı sanırım 3 kalmış basınca cloak kazandım hemen sanırım tam olarak nedir olayı .
world ve raid boslarından coin karşılıgı zar atıyorsun itemde olabilir parada bu ama haftada 3 tane alıyorsun 9 tane zımpırtı verince birde lfr harcamak ziyanlık normal raid boslarını yapabiliyorsan ve world boslarda kullan
Sosyal ağlarda paylaş

yeni başlık açmıyayım, burda sorayım.

şimdi ben wow'u bıraktığımda yogg saron'u falan yeni kesmiştik guild ile, şu kuzeydeki northrend miydi neydi oraya arenamsı bir gelmişti. düşüyorduk, aşağıda örümceğimsi bişi kesiyoduk falan (lore'u unuttum biraz kusura bakmayın. ya da bakın) level 80 paladin'im vardı, iyiydi de baya durumu felan.

o dönemden beri wow'a elimi sürmedim. cataclysm'i de almadım, pandaria'yı da. fakat ufaktan bir gaza geldim gene. gw 2'yi de şu ara pek oynamıyorum, bir geri dönüş yapayım diyorum.

sorum klasik, bunca zamandan sonra tekrar kolay alışır mıyım, leveling vs. çok sorun olur mu ? cataclysm ile baya değişti diye biliyorum oyunun sistemi, alışma süreci falan uzun sürer mi ? vs vs.
Sosyal ağlarda paylaş

yok, genelde git şundan 50 tane kes görevleri ben çok baymıyor. artık mmo dünyasının gerçeği olarak bakıyorum. gw 2 bile tam anlamıyla yenilikçi olamadı o konuda. en kötü açıyorum arkadan bir müzik, bir şekilde levellıyorum.

sorum daha genel benim, sistemin değişmesi ile ilgili. belki sıfırdan karakter de kasabilirim, ama hep paladinci oldum ben. hazır 80 level pala varken yeniden kasmak istemeyedebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman en keyif alacağın quest serileri var,mesela bi bölgede 10-20 serilik bi quest yapıyosun bitince başka bi seriye geciyosun aynı bölgedesin ama mekanlar moblar olaylar degisiyor cok ilginç queslerde var ve hiç takılmıyosun cok anlaşılır ve keyifli questler .
Sosyal ağlarda paylaş

blackwolf said:

Masquerade said:

Rogue kasma da ne kasarsan kas.
Çöp tier.
nası ya rogue oynaması çok zevkli bu aralar hele aoe yaparken dps de ilk sıralarda olunca mage ve hunterların aglamasını görmek başka bir zevk

aoe'yi sadece blizard ile yapıyorum ve o kadar önemsemiyorum, gerçi başka mageler ağlıyomu bilmiyorum ama boss'da çok feci ağlatıyorum

trinket + combustion + pyroblast proc'larıyla ben 1m'i gördüğümde millet 500k'yı yeni görüyo falan filan

ama diğer fire mage'lerin kullanmadığı bi yöntem kullanıyorum,çok feci bi sır oda.
Sosyal ağlarda paylaş

Sistem değişmedi, bi kaç yeni büyü geldi eskileri çıktı. Bi iki de secondary resource geldi o kadar. Paladin olarak bazı abilitylerin holy power üretecek, holy powerı 3 yapınca beleşe güçlü bi büyü atıyosun. Budur yani değişen tek şey. Yeni talent sistemi falan zaten tamamen işi kolaylaştırmaya yönelik, atıyorum eskiden speed veren talentı yalnızca retken alıyordun. Şimdi 3 spek de farklı speed talentlarından birini alabiliyor, talentlar spekten bağımsız ve hepsi her speğe bişey veriyor. Gibi gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...