axedice Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Niveanın duş jeli baya etkili onu bi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 aslında yeri burası mı bilmiyorum da, aranızda mutlaka shaman oynamış/oynayanlar vardır. ben de elemental shaman oynuyorum da. itemlarının v.s imkan verdiği max dps e nasıl ulaşabilceğim, raidlerde hangi skilleri nasıl kullanmam gerektiği konusunda yardım edebilecek birileri varsa yardımlarını esirgemesinler. sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 90 oldukdan sonra panda bolgesinde ucma traini nerden yapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 vale of eternal bolossoms'taki shrine of seven stars veya horde için olanından. unuttum adını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Reksa said: aslında yeri burası mı bilmiyorum da, aranızda mutlaka shaman oynamış/oynayanlar vardır. ben de elemental shaman oynuyorum da. itemlarının v.s imkan verdiği max dps e nasıl ulaşabilceğim, raidlerde hangi skilleri nasıl kullanmam gerektiği konusunda yardım edebilecek birileri varsa yardımlarını esirgemesinler. sdfsd http://www.askmrrobot.com/wow/gear Birde http://www.noxxic.com/wow/ var. Ben warrior kasıyorum buralardan yararlanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Reksa said: aslında yeri burası mı bilmiyorum da, aranızda mutlaka shaman oynamış/oynayanlar vardır. ben de elemental shaman oynuyorum da. itemlarının v.s imkan verdiği max dps e nasıl ulaşabilceğim, raidlerde hangi skilleri nasıl kullanmam gerektiği konusunda yardım edebilecek birileri varsa yardımlarını esirgemesinler. sdfsd http://elitistjerks.com/f79/t130869-mists_pandaria_elemental_shaman_guide_5_0_5_mirror/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 http://tr.twitch.tv/jaharry canlı yayında bizim raid :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 tunch said: http://tr.twitch.tv/jaharry canlı yayında bizim raid :) gecikme var izlenmiyoki sizde nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katzee Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 stabil izliyorum ben, hangisi sensin tunch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Bende izliyorum ama kimsin hakkaten raidde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 kalitesini düşürürsen belki toparlar gibi bende sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Ha gayret 555 kişi kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 People stayinf too far away from boss diyen senmiydin hehe tam bizim ingilizce aksanıydı o :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 serhater said: ot toplamaktan quest yapılmıyor ki. Rizede yasıyorum burda bile bu kadar çay görmedim arkadaş bu ne. hele madenler taş toprakdan cok maden var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 ranaas benim abi , worgen dk. guildle ilk raidim , pek ışık vermediler açıkçası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Absolut said: People stayinf too far away from boss diyen senmiydin hehe tam bizim ingilizce aksanıydı o :P aynen o bendim hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Piyasada satılan MOP'lar bildiğimiz plastik DVD kutusu değil mi? Eski bütün versiyonlar karton, güzel kutuda geliyordu, bu niye plastik ya? Sırf bunun yüzünden almıyorum MOP, resmen tek nedeni bu şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 en kötü kutu en iyi exp,sen biliin,ayrıca o kutu türkiyeye özel büyük ihtimal billizard'la lakası yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Mote of Harmony drop olayını ne içerken akıl etmişler merak ediyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 ya butun expansionda su zihniyet hakim kolay yoldan milletin 3-4 haftada herseyi bitirip sonra oyunda yapcak bisi yok yeaa diye sizlanmasindan biktik, alin dag tas maden, dag tas ot ama adam gibi bisi yapicaksaniz essek gibi farm yapicak veya hergun duzenli girip daily yapicaksiniz bu mentaliteyi anladiktan sonra sacma gozuken seyler oturuyor yerine, motelari gidip AH den zirt diye satin almak cinlileri zengin etmek yerine sana farmlatiyor, mat desen zaten hic kiymeti yok, catada first aid kasamamistim cloth kitligindan, burda biriken clothlari vendorluyorum usendigimden heuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 elimde kullanılmamış cata key var gold karsılıgı nerden okutabılırım.. Darkmoon Faire serveri için lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 ses said: Mote of Harmony drop olayını ne içerken akıl etmişler merak ediyorum şu an. Uyanık craftera köstek, oyunu düzgün oynarken crafter'lığı da yapabilmek isteyene destek işte. AH'den ucuza mat denk getirip 20 katı fiyata epic satmak yok, fabrika gibi üretim yapmak yok, karşılığında da craft fee sağlam ama haliyle. Heroic son bosslardan düşen orb yerine gelmiş gibi düşünebilirsin hatta, artık solo da farmlayabiliyorsun işte, her yerde her şeyden düşebiliyor yani kısıtlamıyor da seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 tüm challenge modelar bitmiş Bitiren guildin adı da "Aquila" hadi şükrü yine iisin. http://www.mmo-champion.com/content/2948-All-Gold-Challenge-Modes-Completed-Upcoming-Raid-Releases-Blue-Posts-MoP-Wallpaper-All-Gold-Challenge-Modes-Completed-Upcoming-Raid-Releases-Blue-Posts-MoP-Wallpaper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 farmville ile revered olursanız mote of harmony "tohumu" ekebiliyosunuz , aklınızda bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Burda bütün yöntemler yazıyor drop rate i arttıran http://www.thedailyblink.com/comics/2012-10-01-365.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar