Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 said: Art Director Chris Robinson spoke on this just moments ago at the BlizzCon Open Q&A panel. It was in reply to an attendee who brought up that, in the art panel, it was explained that the pandaren model has 10 times the bone structures of the classic races, allowing for many more facial animations. To paraphrase his statement -- which isn't too different from what I've said here on the forums before -- we absolutely plan on updating the existing models. As Chris mentioned, we want to make sure we preserve the look and feel of the original models players have come to know and love, while vastly improving their model and animation quality to be more in-line with the newer races. We're not going to hide behind the statement that too many players will get mad if we tamper with their models, but it's a concern -- not a concern that's going to stop us from doing it, however. I want to stress as well that it's a massive undertaking to go back and do this. And to a lot of people it's something that won't be considered shiny new content. But not only do we hear the masses of players calling for this update, we really feel it's time to bring them up to par with newer models as well. The game continues to age, but as we have no plans of slowing down on development any time in the near future, we want to keep updating and polishing it to stand the test of time (again, without sacrificing the look and feel which has brought players in over the years). bunu da demistik. Masquerade said: mevcut ırkları yeniden çizer ederler. human odun yemiş gibi yürümez, undeadlerin bağırsakları sarkar falan böyle off çok süper olmuş lan der herkes. cata ırklarıyla vanilla ırklarına bakınca fark bariz zaten. pixeller sayılıyo undeadde gobline kıyasla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 yalnız zor bi olay milletin nostaljisini bozmadan modelleri update etmek. dwarfların tıpı tıpı koşuşunu bozmadan halledebilirlermibilmiyorum yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 bu da lore diyenlere ve illidan fanboilara gelsin. What happened to Arthas's body? What happened to Illidan's body? What about Kael'thas? It is likely we will bring Illidan back, not so much for Kael'thas, he already had his come back. Arthas's body is somewhere but we don't really know where. Do you have plans to resolve the Forsaken's strained place in the Horde? We realize that it is unresolved, we are going to explore the fissures in the Horde more in the future. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 blizz'e hergün bir nisan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Vanillada forsaken ın horde u sadece bi shell olarak kullandığına dair questler vardı, hep halı altına süpürdüler o muhabbeti. Ordan güzel bişeyler bekliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Cuce said: yalnız zor bi olay milletin nostaljisini bozmadan modelleri update etmek. dwarfların tıpı tıpı koşuşunu bozmadan halledebilirlermibilmiyorum yanı ben de modeller yenilensin falan isterim ama şöyle de bişey var evet kahverengi gözlü bi dwarf modeli vardı mesela, bi çarşamba günü ufak bi patch çekti oyun, sonra oyuna girdim benim dwarf mavi gözlü olmuş. sonra bi daha oynamadım mesela o karakterle. böyle saçmalıklar olmayacaksa yapsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Panda ahahahaha marketting fun based game budur yani and i forgot who crys more gonna have the lollipop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 gec bile geldi pandalar. brewmasterla ilgili quest falan vardı hatta barrensda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Ulan bırakalı 6 ay oldu, Panda lar geldi olmayan lore tamamen gg oldu. Monk aşkına alacaz herhalde bu paketide. Lanet WoW dan bir komple kopamadık. Sargerası yumrukla tanklayan bir monk istiyorum. Lor u sonra düşünürüz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 değişik bi bağımlılığı varya bu wow'un çözemedim henüz ama bu pakedide aldırıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Female Panda nasıl olcak acaba? Çok merak ediyorum. Tauren Female gibi enfis olur işallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 bu 12 aylık wow üyeliği karşılıgında diablo 3 ün free olması olayında, işlemler nasıl oluyor. aydan aya çekiyor değil mi karttan 12.99 euroyu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Hayır karttan birşey çekmiyor. Sen istediğin şekilde 12 ay ödeyeceğini garanti ediyorsun o kadar. İster 6 aylık ödeme planı yap, ister 1 ay kredi kartından öde sonra kalanı game kartla devam et, sonra bir ara gene 6 aylık öde vs. Yani nasıl ödersen öde kimse senden sabit bir ödeme planı talep etmiyor, 12 ay boyunca ödemene sözü vermeni talep ediyorlar. Muhtemelen herhangi bir ödeme yapmassan hesaptaki hiçbir oyuna giremiyorsundur, ne zamanki geçmiş ödemelerinide yaparsın oyunlar gene açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Stormraiden said: Female Panda nasıl olcak acaba? Çok merak ediyorum. Tauren Female gibi enfis olur işallah. http://sonsofthestorm.com/images/samwise/Personal_Samwise023c.jpg %80 bu tip olur. Çünki Samwise'ın çizimlerine baya bir sağdık kalınmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 lord_gorthaur said: Stormraiden said: Female Panda nasıl olcak acaba? Çok merak ediyorum. Tauren Female gibi enfis olur işallah. %80 bu tip olur. Çünki Samwise'ın çizimlerine baya bir sağdık kalınmış. o tilki ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 yalniz o tilki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 female pandayı gosterdiler cuma aksamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 http://sonsofthestorm.com/images/samwise/Personal_Samwise010c.jpg http://sonsofthestorm.com/images/samwise/Personal_Samwise011c.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 uzun sac+meme iste femalei, gobeksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 bu niye cıkıyo bende, resimlere bakmak isteyince Access Denied You do not have permission to view this page. You will be redirected to the main page in 10 seconds. If this does not work for any reason click here to return to Sons of the Storm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Panda'nın bir yakın akrabası Red panda diye geçiyor. Şöyle bir çalışması daha var. http://sonsofthestorm.com/images/samwise/Personal_Samwise028c.jpg Sonuçda bunlar eski kendisine ait çalışmalar geliba. Aşağı yukarı bu tiplerde olur. Explorer'da sorun veriyor. Linki kopyalayıp yapışıtırın adres çubuğuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Cuce said: lord_gorthaur said: Stormraiden said: Female Panda nasıl olcak acaba? Çok merak ediyorum. Tauren Female gibi enfis olur işallah. %80 bu tip olur. Çünki Samwise'ın çizimlerine baya bir sağdık kalınmış. o tilki ama My woman diyor, samwise kendini panda olarak çizdiğine göre yengeyi de panda yapmıştır. Fox tilkiye benzediği için lakabıdır onun. aka baya iyiymiş bu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 hadi surattan anlamadiniz, kuyrugunu da mi gormuyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Doğrudur, bu türün kuyruğu biraz kalındır.:) Topiğin konusu fizyolojiye kaydı(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 fizyoloji değil anatomi :) fizyoloji bambaşka bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar