Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mists of Pandaria Genel Başlık

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

nordlydian said:

Dnr dan Mop alıpta urunu dıs kutusuz gelen var mı ? o alıstıgımız blizzard dış kutusu yok. ıcınde de kıtapcık dıye 2-3 sayfalık ınce bırsey geldi.. bugun cata elime ulastı onda problem yok.

Bana da aynı geldi. Çok bayağı bi dvd kutusuyla göndermişler.

Birde benim karakterlerim outlandde, daha giremedim oyuna ama yukarıda okuyunca sıkıntılı herhalde varmı battlegroup ve oyuncu kapasitesi yüksek olan bi server? Oraya geçebilirim olmazsa.
Sosyal ağlarda paylaş

nordlydian said:

Dnr dan Mop alıpta urunu dıs kutusuz gelen var mı ? o alıstıgımız blizzard dış kutusu yok. ıcınde de kıtapcık dıye 2-3 sayfalık ınce bırsey geldi.. bugun cata elime ulastı onda problem yok.

Bugün ben saturn'den aldım, maalesef kutusuz. Sadece dvd case var. Blizzard masraftan kaçmış resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Ben shattered hande tasıcam available oldugu dakika ki yaklaşık 5 dakka falan sonra :P
Merak ettigim tek sey guild rep eger orda yeni guilde girmez isem gidiyor mu yoksa eski guildime ve serverıma geri girersem bi zaman sonra kaldıgı yerden mi devam ediyor?
siliniyor yeni bastan rep kasıyosun guilde
Sosyal ağlarda paylaş

Regalya said:

nordlydian said:

Dnr dan Mop alıpta urunu dıs kutusuz gelen var mı ?

kutu cd eksik değilde cd key eksik çıktı deneme yanılma yoluyla buldum eksik haneyi.
:>

onun dediği en dışdaki kartondan olan üstü kabartmalı kaliteli baskı olan kutu sendekide öyle diildir sanırım ..herkese dvd kutusuna koyup göndermişler..
Sosyal ağlarda paylaş

Kaç gündür akşam işten gelip, konsolda oyalanarak 2.5-3.5 saat sıra bekleyip, sonra 15:1 Horde olan serverımızda Ally olarak gank ve lagfestlere akıyordum. Dedim free migrationla bir yere gideyim, orada işimi gücümü halleder parasıyla dönerim sakinleyince ve CRZ açılınca. Neyse ki sonra guildce geçmeye karar verdik, Maelstrom'dan sevgiler :p

Blizzard da daha CRZ'leri, realm bazlı free migrationları falan aman sakın açmasın. Bu queue ve dengesizlikler yüzünden çok daha dengesiz hale gelecek her şey, toparlayamayacaklar sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...