mardox Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 2000 kişilik sırada beklerken login ekranında giremezsin yapan heykeller çok manidar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 nordlydian said: Dnr dan Mop alıpta urunu dıs kutusuz gelen var mı ? o alıstıgımız blizzard dış kutusu yok. ıcınde de kıtapcık dıye 2-3 sayfalık ınce bırsey geldi.. bugun cata elime ulastı onda problem yok. Bana da aynı geldi. Çok bayağı bi dvd kutusuyla göndermişler. Birde benim karakterlerim outlandde, daha giremedim oyuna ama yukarıda okuyunca sıkıntılı herhalde varmı battlegroup ve oyuncu kapasitesi yüksek olan bi server? Oraya geçebilirim olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Şaka gibi ya 3 buçuk saat oldu !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Soris said: Xavius nasıl iyimi ki bomboş hiç sıra yok. ileride sıkıntı olur kesin. ancak lvl kasmak için ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Ben shattered hande tasıcam available oldugu dakika ki yaklaşık 5 dakka falan sonra :P Merak ettigim tek sey guild rep eger orda yeni guilde girmez isem gidiyor mu yoksa eski guildime ve serverıma geri girersem bi zaman sonra kaldıgı yerden mi devam ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 nordlydian said: Dnr dan Mop alıpta urunu dıs kutusuz gelen var mı ? o alıstıgımız blizzard dış kutusu yok. ıcınde de kıtapcık dıye 2-3 sayfalık ınce bırsey geldi.. bugun cata elime ulastı onda problem yok. Bugün ben saturn'den aldım, maalesef kutusuz. Sadece dvd case var. Blizzard masraftan kaçmış resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Absolut said: Ben shattered hande tasıcam available oldugu dakika ki yaklaşık 5 dakka falan sonra :P Merak ettigim tek sey guild rep eger orda yeni guilde girmez isem gidiyor mu yoksa eski guildime ve serverıma geri girersem bi zaman sonra kaldıgı yerden mi devam ediyor? sence abso? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Bilsem dükkan senin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Abi ben orada oynadım. Dunyanın en kötü realmi orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Levellıcam sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 mavi achievement'lar account wide mı oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Ben hala mountlarımı nerden goruyorum bulamadım. ucan halı ile geziyorum 2 gundur yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 shift + p ordan sec istedigini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 shift-p ama bende calısmıyo bu kısayol. blizz'in micro menu'den seciyorum. talent vs. olan yerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Absolut said: Ben shattered hande tasıcam available oldugu dakika ki yaklaşık 5 dakka falan sonra :P Merak ettigim tek sey guild rep eger orda yeni guilde girmez isem gidiyor mu yoksa eski guildime ve serverıma geri girersem bi zaman sonra kaldıgı yerden mi devam ediyor?siliniyor yeni bastan rep kasıyosun guilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 nordlydian said: Dnr dan Mop alıpta urunu dıs kutusuz gelen var mı ? kutu cd eksik değilde cd key eksik çıktı deneme yanılma yoluyla buldum eksik haneyi. :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Regalya said: nordlydian said: Dnr dan Mop alıpta urunu dıs kutusuz gelen var mı ? kutu cd eksik değilde cd key eksik çıktı deneme yanılma yoluyla buldum eksik haneyi. :> onun dediği en dışdaki kartondan olan üstü kabartmalı kaliteli baskı olan kutu sendekide öyle diildir sanırım ..herkese dvd kutusuna koyup göndermişler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 evet o da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Kaç gündür akşam işten gelip, konsolda oyalanarak 2.5-3.5 saat sıra bekleyip, sonra 15:1 Horde olan serverımızda Ally olarak gank ve lagfestlere akıyordum. Dedim free migrationla bir yere gideyim, orada işimi gücümü halleder parasıyla dönerim sakinleyince ve CRZ açılınca. Neyse ki sonra guildce geçmeye karar verdik, Maelstrom'dan sevgiler :p Blizzard da daha CRZ'leri, realm bazlı free migrationları falan aman sakın açmasın. Bu queue ve dengesizlikler yüzünden çok daha dengesiz hale gelecek her şey, toparlayamayacaklar sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 akşam yemekten sonra açtım oyunu 2400 kişi sıra var.. gece 11 i geçiyordu sıra geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Sylvanas'ta da tersi durum var. Ally:Horde oranı 7-8:1 falan, teke tek gelseler neyse de tam birini kesicekken öbürü dahil oluyo olaya falan, hiç hoş değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 world pvp iyidir. oyunun ilk cıktıgı gunler normal bunların yasanması. crz devrim oldu resmen cata rezilliginden sonra. ilk defa wow'da yapacak cok fazla sey var gibi hissediyorum. zaten cok az vaktim var oyuna girmek icin, dun girdim pokemon'a sardım. alamadım kendimi bildigin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Ben en çok pokemon savaşlarını sevdim bıraktım lvl ı pokemon arıyorum rare düşürmek için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 rare'lerin uncommon ya da common'dan farkı ne oluyor tam olarak? orgrimmar'da rare lizard buldum ben mesela. ne yapayım bunu, ise yarar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 vuruşu duruşu güçlü oluyor onların diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar