Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Kuşadası'na 10 yıl sonra yumurtalarını bırakan Caretta Caretta türü iki deniz kaplumbağası kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından başlarına sert cisimle vurarak öldürüldü. tabela falan asılmış milleti bilgilendirmek için kesin 2-3 salak ahaha şuna baklan tabeladakiler diyip öldürdüler güzelim hayvanları, işe bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 mikrofonu hasanşaşa uzatıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 bunu oralı bi insanın yaptığına inanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 tecavüz yok mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 saldirganin gorgu taniklarinin ifadesine dayanarak esgali belirlenmis http://www.ekolojigrubu.com/wordpress/wp-content/uploads/2011/02/hasan-%C5%9Fa%C5%9F-300x226.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 eğer 10 yıl sonra ilk kez gelmişlerse direk turizmciler öldürmüştür sahilleri kapayacakalr korkusuyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 abi of o ne kötü bir komplo teorisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 dolasmayin lan burda kabugunu kirdiklarim diye girmisler hayvanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Olm ne bileyim karınca falan üstüne basarsın, balık olur zıpkınla avlarsın da kaplumbağa öldürülür mü lan öldürmek derttir zaten onu da nasıl bi nefretle bi hırsla girilir lan bi kaplumbağaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 ben dogdugumdan beri nesli tukenmek uzere bunlarin da, anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 çok sakat var çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Red said: mikrofonu hasanşaşa uzatıyoruz ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 bu hasta ruhlu insanları öldürmeden anestezi yardımıyla yemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 aquila said: ben dogdugumdan beri nesli tukenmek uzere bunlarin da, anlamadim. Abi sırf gündemde kalmak için şimdi bunlar twitter açıp panpişlik yapsa ilgi görmezler Sekse yönelmek bunlar için bi ilgi çekici bişey olmadığı için seksten uzaklaşıp doğum kontrole yönelmişler. Yeteri kadar üreyip kritik noktada tutuyorlar sayıyı işte. Yoksa üremiyorum diyeni de tatava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 inşallah çoluğu çocuğu ölür bunu yapanın, karşıdan karşıya geçerken yolun ortasında ayağı takılıp kamyon ezer inşallah, acıdan anası babası hastalık geçirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 hala da ölmemiş olursa sen saldır sopalarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 o değilde hakkaten nasıl bir varlık kaplumbağ katliamı yapr lan sfsd silahlı saldırganlar civcivleri rehin aldılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 yumurtalarin onunde kaplumbagaya tecavuz ettiler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 allahtan yumurta boşmuş! Basına saldırı F.M.K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumathros Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 aquila said: ben dogdugumdan beri nesli tukenmek uzere bunlarin da, anlamadim. karde$ senin evrimin biraz aceleye gelmiş, geç şu köşeye donduralım seni 3 milyon yıl sonra normale gelirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 cok calisip hemen tamamladim ben, siz gec kaldiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 "kaplumbağa kanı içmek erkeğin iktidarını arttırır" efsanesinin ürünü olabilir bu katliam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?2,5799632 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Orspiçoookları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 yazık be abi hayvanoğlu hayvanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar