Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Töbe töbe marmaris

sempaticik

Öne çıkan mesajlar

abi bende mcdonaldsdan siparis verdim, adam neredeyse kafama atacakti paketi. bi de insan nezaketen iyi aksamlar filan der. odedikten sonra tesekkur ettim, hicbise yok. isik yanmadi bir de, zorladi yanmadi. kiriyordu hayvan oglu hayvan.

inanilmaz sinir oluyorum oyle suratsiz tiplere. karanlikta dusup bir yerini kirsa arkama bakmam bile.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de dışarda yiycektim işte Burger King e gidiyodum iftar vakti gelmemişti daha. Tam içeri giricektim bi baktım bütün çalışanların kaşlar çatık, hepsi bi rageface modunda. Ben içeri giricek gibi olunca direkt dik dik bakmaya başladılar. Dedim ben şimdi bişey söylersem kesin hamburgerin içine tükürür bunlar. Neyse ki yakınlarda McDonalds vardı -nedense orası çalışan seçme konusunda daha hassasmış gibi geliyo bana- (en azından daha düzgün tipler çalışıyo) (ayrıca tezgah arkasından mutfağı görmek te daha kolay). Yolumu uzattım McDonalds a gittim.

Ama bunun konuyla pek alakası yok tabii, niye yazdım ben de bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

yani kesin var oyle insanlar.. hak veriyorum burdaki mesajlara ama..

hani empati yaptim, ve sunu soylemek icin geldim...

benim icin son derece zor ve sinirli oldugum bir gunde karsima gecen herhangi bir kisiyide haslamam icin cok kasmama gerek yok.

belki adam icin de zor bir gundur baska bir sebeple, sakinlesmek icin bunu yapmis olabilir.

ama tabi kafana atar gibi verdiyse siparisi o zaman bisey diyemem de hani lamba dugmesine giristi falan diosun ya ondan dedim..

neyse..
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Arasana sipariş verdiğin mekanı. Ya da burada yazdıklarını erkek olup yüzüne söylesene? Ne tuttu seni de ne diyorsun lan sen demedin?

Sonra tövbe tövbe dedi bana... Vay be...

+1
sorucaktın abi neye töbe töbe dedigini,belki hastasın ya da bi manin var hepsini gec onu ne ilgilendirir,sana mı tutuyomus orucu.
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Dominos elemanları ciddi iyi ama. Adama 3 lira bahşiş bıraktım geçen, 1 hafta üstüne bir sipariş daha verdim, "Bu sefer evinizi daha kolay buldum herp bey." dedi bir 5lik çalıştı direkt. Hem güler yüzlü hem de işini biliyorlar. Kaynar getirdi sonrakinde pizzaları :D

Burdakiler de aynı şekil ya, baya eliyüzü düzgün, iyi insanlar geliyor dominos'dan.
Sosyal ağlarda paylaş

@luniz

yok abi alakasi. herkesin isinde stres var. guleryuzlu olmak zorundasin. en azindan nezaketli olacaksin.

ama bu bahsettigim adam hep boyle, gercekten. bebek mcdonalds'dan siparis veren varsa burada, mutlaka bilir. ne zaman bebek mdonaldsdan siparis versem bu adam getiriyor. ve her seferinde adam tek kelime etmeden, hay siparisine de sana da havasinda siparis teslim ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...