sempaticik Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Ögle yeme için marmaris büfeden siparis verdim, getiren cocuk yemegi verdikten sonra kapiyi kapatirken " tobe tobe " dedi.. Mahalle baskisi mode on.. Hem de istanbulun göbeginde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 taksaydın bıçağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Yerin tespit edildi elindeki dürümü bırakıp töbe ederek dışarı çık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 cocugu tutup, onunde yeseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 sen de tövbe tövbe diyerek kapatsaydın kapıyı. tövbeleşirdiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 abi bende mcdonaldsdan siparis verdim, adam neredeyse kafama atacakti paketi. bi de insan nezaketen iyi aksamlar filan der. odedikten sonra tesekkur ettim, hicbise yok. isik yanmadi bir de, zorladi yanmadi. kiriyordu hayvan oglu hayvan. inanilmaz sinir oluyorum oyle suratsiz tiplere. karanlikta dusup bir yerini kirsa arkama bakmam bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Üstünde sadece boxer varken kapıyı açtın mı böle tepki veriyorlar yapacak bir şey yok. Aslında varda kim giyecek şimdi pantolonu şortu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 ben kapıyı kim çalarsa çalsın temiz tshirt ve pantalon giyiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Arasana sipariş verdiğin mekanı. Ya da burada yazdıklarını erkek olup yüzüne söylesene? Ne tuttu seni de ne diyorsun lan sen demedin? Sonra tövbe tövbe dedi bana... Vay be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Ben de dışarda yiycektim işte Burger King e gidiyodum iftar vakti gelmemişti daha. Tam içeri giricektim bi baktım bütün çalışanların kaşlar çatık, hepsi bi rageface modunda. Ben içeri giricek gibi olunca direkt dik dik bakmaya başladılar. Dedim ben şimdi bişey söylersem kesin hamburgerin içine tükürür bunlar. Neyse ki yakınlarda McDonalds vardı -nedense orası çalışan seçme konusunda daha hassasmış gibi geliyo bana- (en azından daha düzgün tipler çalışıyo) (ayrıca tezgah arkasından mutfağı görmek te daha kolay). Yolumu uzattım McDonalds a gittim. Ama bunun konuyla pek alakası yok tabii, niye yazdım ben de bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Sparkcaster said: ben kapıyı kim çalarsa çalsın temiz tshirt ve pantalon giyiyorum :( E iyi de orta boylu bi adamla göz göze gelemezsin ki sen, dümdüz ileri baksa ancak penisini görecek senin. Giy yani pantalon falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 penguene konu olabilir bu gayet pizza boy rings the bell spend 30 seconds to put on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Böyle birşey olduğunda eleman yanımdayken sipariş verdiğim yeri arıyorum müdürü istiyorum bir güzel kayıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 sempaticik said: Ögle yeme için marmaris büfeden siparis verdim, getiren cocuk yemegi verdikten sonra kapiyi kapatirken " tobe tobe " dedi.. Mahalle baskisi mode on.. Hem de istanbulun göbeginde.. şikayet et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 yok abi gayet short t-shirt vardi ustumde. ki olmasa da giyerim. t-shirtu gectim de boxerla isem en azindan short giyerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 biz dominoscuyla geyik yaptık aa ne çabuk geldi ramazan diye heralde... ama iftar vakti de çok zor oluyodur kolay gelsin valla -şimdi iyi de saat 8 oldu mu sormayın ouff hayırlı işlerrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 belki sana demedi, aklında o sırada siparişi yemek geldi, sonra kendine hayıflanıp töbe töbe dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 hikayenin özünü anlamamışsınız abi marmaris büfeden yemek söylemek baştan hata zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 ya sen anlarsın dilli kaşardan biftek kaşardan kavurma kaşardan sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Dominos elemanları ciddi iyi ama. Adama 3 lira bahşiş bıraktım geçen, 1 hafta üstüne bir sipariş daha verdim, "Bu sefer evinizi daha kolay buldum herp bey." dedi bir 5lik çalıştı direkt. Hem güler yüzlü hem de işini biliyorlar. Kaynar getirdi sonrakinde pizzaları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 yani kesin var oyle insanlar.. hak veriyorum burdaki mesajlara ama.. hani empati yaptim, ve sunu soylemek icin geldim... benim icin son derece zor ve sinirli oldugum bir gunde karsima gecen herhangi bir kisiyide haslamam icin cok kasmama gerek yok. belki adam icin de zor bir gundur baska bir sebeple, sakinlesmek icin bunu yapmis olabilir. ama tabi kafana atar gibi verdiyse siparisi o zaman bisey diyemem de hani lamba dugmesine giristi falan diosun ya ondan dedim.. neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 vaperon said: Arasana sipariş verdiğin mekanı. Ya da burada yazdıklarını erkek olup yüzüne söylesene? Ne tuttu seni de ne diyorsun lan sen demedin? Sonra tövbe tövbe dedi bana... Vay be... +1 sorucaktın abi neye töbe töbe dedigini,belki hastasın ya da bi manin var hepsini gec onu ne ilgilendirir,sana mı tutuyomus orucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 vaperon said: Dominos elemanları ciddi iyi ama. Adama 3 lira bahşiş bıraktım geçen, 1 hafta üstüne bir sipariş daha verdim, "Bu sefer evinizi daha kolay buldum herp bey." dedi bir 5lik çalıştı direkt. Hem güler yüzlü hem de işini biliyorlar. Kaynar getirdi sonrakinde pizzaları :D Burdakiler de aynı şekil ya, baya eliyüzü düzgün, iyi insanlar geliyor dominos'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 yani napsın töbe töbe dedi diye adamın kafasını mı kırsın orda calısanın yaptıgı şey sinir bozucu ama dayak yeme sınırında kalmış.biraz daha ileri gitmesi lazımmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 @luniz yok abi alakasi. herkesin isinde stres var. guleryuzlu olmak zorundasin. en azindan nezaketli olacaksin. ama bu bahsettigim adam hep boyle, gercekten. bebek mcdonalds'dan siparis veren varsa burada, mutlaka bilir. ne zaman bebek mdonaldsdan siparis versem bu adam getiriyor. ve her seferinde adam tek kelime etmeden, hay siparisine de sana da havasinda siparis teslim ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar