Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Explorer kullananların IQ'su daha düşük

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kullanım zorlaştıkça iq artması gerekiyor :P
Ama akıllanan kullanıcı bi süre sonra kullanımı kolay olanlara geçip rahatlıyor. Evrimleşme gibi bişi işte hehe.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Opera kullanmanın neresi zor diyordum ama kardeşimin bilgisayarına Opera kurdum, bir aydır kullanıyor, geçen bir baktım speed dial hala Opera ilk halindeki gibi. Neden böyle bıraktın diyince onların ne işe yaradığını bilmediğini öğrendim.

İnsan hiç mi kurcalamaz ya? Kızların hepsi böyle ama. Bir kere de kurcalayıp da bozmadan öğrenenini görsem...
Mesaj tarihi:
explorer kullananların hiç tarayıcı kullanmayanlara göre de iqsu daha düşük.

isterseniz araştırabilirsiniz.

eheh yok lan o kadar da değildir herhalde
Mesaj tarihi:
omigod said:

Bi kere operanın işletim sistemi çok ağır abi. google da hep hata veriyo. modzilla iyi bir nebze de olsa. ama explorer daha az yer kaplıyor.

bu post efsane olabilir editlemeden caps alayım quote ile.
Mesaj tarihi:
evet abi. hem android telefonlarda flash oyun falan izlerken explorer destekliyo hızını ipad falan. ki bu durumda kart hafızası baya bir önemli hede hödö ahahah devam edemiyorum i cant even. throine, kavurma, seele; all noted.
Mesaj tarihi:
Hepoku.com'dan üye olduğum 3 dijital aboneliği ancak firefox ile görüntüleyerek okuyabiliyorum. Ha bu onların yetersizliği ama benim ff kullanmamı sağlıyor. Pron için chrome dergi için ff gezinti için opera diye ayrışamam açıkçası
  • Yeni Oluştur...