BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 ntvmsnbc said: Yapılan bir çalışma internet tarayıcısı kullanımı ile zeka arasındaki bağlantıyı ortaya çıkardı. Internet Explorer’ın eski versiyonlarını kullananlar için durum pek de iç açıcı değil... haberin devamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 ben de az salak değilmişim hani. eskiden opera kullanıyordum üniversite aptallaştırdı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 said: 110802-grafikkkkkk.jpg Dosyayı upload edenin dosyaya verdiği ada bakarak Internet Explorer 5.5 veya 6 kullandığını söyleyebiliriz sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 hilal cebeci kaydetmiş o dosyayı dsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Sonra niye Opera kullanıyorsun diye soruyorlar. Belli ki anlatsam bile A-N-L-A-M-A-Z-L-A-R! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 opera kullananların iq'su 5 yılda 25 puan artıyormuş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 chrome kullanıyorum, 22 yaşındayım. arkadaşlarım bana einstein diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Maxthon yok o yüzden grafiği hazırlayandan 10 puan düştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Kullanım zorlaştıkça iq artması gerekiyor :P Ama akıllanan kullanıcı bi süre sonra kullanımı kolay olanlara geçip rahatlıyor. Evrimleşme gibi bişi işte hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Opera kullanmanın neresi zor diyordum ama kardeşimin bilgisayarına Opera kurdum, bir aydır kullanıyor, geçen bir baktım speed dial hala Opera ilk halindeki gibi. Neden böyle bıraktın diyince onların ne işe yaradığını bilmediğini öğrendim. İnsan hiç mi kurcalamaz ya? Kızların hepsi böyle ama. Bir kere de kurcalayıp da bozmadan öğrenenini görsem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 İşletim sistemi ile zeka arasında ilişki kursak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 ahaha durduk yere işe bak opera kullanıyorum sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omigod Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 sdfsdf anlamadım. explorer 7 kullanıyorum abi ben. onlar düşük sürüm. 7 si çıktı çoktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 IQ kac bilmiyorum ama 9 cikti haberin yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 sadece bir ortalama bu.opera kullanıpta 60 iq lu olan insanlar vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omigod Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 9 kötü diyolar lolz. büyük sürümleri kötü 7'nin. explorer için tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 explorer kullananların hiç tarayıcı kullanmayanlara göre de iqsu daha düşük. isterseniz araştırabilirsiniz. eheh yok lan o kadar da değildir herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 GERGE said: Sonra niye Opera kullanıyorsun diye soruyorlar. Belli ki anlatsam bile A-N-L-A-M-A-Z-L-A-R! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Seele said: IQ kac bilmiyorum ama 9 cikti haberin yoksa. sadasdasdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 her yeni bilgisayar alışımda bi 15 dakikalığına aptallaşıyorum, geçiyor sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omigod Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Bi kere operanın işletim sistemi çok ağır abi. google da hep hata veriyo. modzilla iyi bir nebze de olsa. ama explorer daha az yer kaplıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 omigod said: Bi kere operanın işletim sistemi çok ağır abi. google da hep hata veriyo. modzilla iyi bir nebze de olsa. ama explorer daha az yer kaplıyor. bu post efsane olabilir editlemeden caps alayım quote ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 aynı olm hepso , krom hoş ama bısı ındrmıon pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omigod Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 evet abi. hem android telefonlarda flash oyun falan izlerken explorer destekliyo hızını ipad falan. ki bu durumda kart hafızası baya bir önemli hede hödö ahahah devam edemiyorum i cant even. throine, kavurma, seele; all noted. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Hepoku.com'dan üye olduğum 3 dijital aboneliği ancak firefox ile görüntüleyerek okuyabiliyorum. Ha bu onların yetersizliği ama benim ff kullanmamı sağlıyor. Pron için chrome dergi için ff gezinti için opera diye ayrışamam açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar