alperozg Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 bana 3ü1 aradalar çok şekerli geliyor alıyorum 2si1 arada yada sade kahvemi içini bi küp şeker tamamdır. Sabahları sade kahve içmeden ayılamaz oldum zaten. Sizin şeker oranınız hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Farketmiyo içinde şeker varsa koymuyorum yoksa yakınımda şeker varsa atarım 1 2 tane bazen atmam overrated bişey zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 sade türk kahvesi kraldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 nescafe gold + sut + bal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 canım nekuyik çekti ne güzeldi ya duruyo mu acaba hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 düzenli olarak içiyorum ben hala var dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 çekmecemde stok var resmen sade kahve ve 2si bir arada. kritik stok seviyesine düşünce takviye yapıyorum bitmesini göze alamam çekilmez gün yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 artık çay-kahve yanında tatlı bir şey yiyorsam hiç şeker atmıyorum. 3ü 1 aradalardaki şeker oranı da genelde yeterli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 içinde ne varsa o, ama üstüne extra kahve 1 kaşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 3ü bi arada 2si yanyana falan hikaye ya en güzeli sek kahve - tozu şekeri kendim atcam illaki yoksa bi zevk alamıyorum ben o kahveden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 3 u 1 arada + 3 seker. evet yapiyorum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 tek içimlik türk kahvesi çıkmış sonunda.bırakın pis 3ü1 aradaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 tek içimlik türk kahvesi beni ürpertiyor ön yargılıyım şimdilik daha denemedim. haşlama türk kahvesi yapıp kendi ağız tadımı kaçırcakmış gibi bir hisse kapılıyorum. bu akşam alıp deneyeyim umarım yanılıyorumdur bana göre türk kahvesi yavaş yavaş pişip köpüklü olacak böyle kokusu burnuna vuracak misssss missssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 said: herhangi bir kayveye şeker http://i51.tinypic.com/2ppnbdg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 3ü1arada bol kremalı. tam gay işi ama seviyorum napim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 kahve dediğin şekersiz olacak, içinde fazladan kahve olacak. İçeceksin zift gibi bir şeyi kendine geleceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 sekersiz sütsüz kahve ftw. öbür türlü pasa kahvesi iciyosun sanki. kahve deme ona daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 bu konuda aslında bi yapıcaktım nescafe 2in1 14gr 3in1 13gr 3rd ingredient is helium!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 kahve içmem, like a boss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 like a boss olsan kahve içersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 çay alıp içine 10 küp şeker atanlar vardır hani, gıcıklık olsun diye mi yapıyorlar bilemiyorum. bir de bunun kahvenin yarısından fazlasına süt ekleyen, 4-5 şeker atan versiyonları vardır, sonra gelip "kahve içtim" der. hani milkshake niyetine içiyorsan evet süt felan dökülebilir de, kahve içeceksen sade içeceksin. espresso, türk kahvesi, filtre kahve felan güzel şeyler. günün durumuna göre değişebilir tercih edilen kahve. sabah kahvaltısında gold tarzı hazır kahveler daha güzel duruyor, öğlen veya öğleden sonra ise acı türk kahvesi. zift gibi olmuycak ama, kötü olur onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 yok olm ihtiyacım yok işte. bünye boss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Kaede said: said: herhangi bir kayveye şeker http://i51.tinypic.com/2ppnbdg.jpg kayveye ne sdf herhangi ai weiwei'ye şeker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Bone said: çay alıp içine 10 küp şeker atanlar vardır hani, gıcıklık olsun diye mi yapıyorlar bilemiyorum. bir de bunun kahvenin yarısından fazlasına süt ekleyen, 4-5 şeker atan versiyonları vardır, sonra gelip "kahve içtim" der. hani milkshake niyetine içiyorsan evet süt felan dökülebilir de, kahve içeceksen sade içeceksin. espresso, türk kahvesi, filtre kahve felan güzel şeyler. günün durumuna göre değişebilir tercih edilen kahve. sabah kahvaltısında gold tarzı hazır kahveler daha güzel duruyor, öğlen veya öğleden sonra ise acı türk kahvesi. zift gibi olmuycak ama, kötü olur onlar. sdfasdfafsfasdgasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Pasta said: sdfasdfafsfasdgasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar