Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 bikaç gündür half life serisini komple baştan oynuyorum da, opposing force'da dikkatimi çeken birşey var. Options'da keyboard ayarlarında Alien diye bi kategori var. Google'dan falan aradım ama bişey bulamadım bununla ilgili. herhangi bir alien gameplay videosuna da rastlamadım. Nedir bu bilgisi olan var mı? http://a1108.hizliresim.com/11/8/1/8151.jpg EDİT: aaaabi günlerdir nedir bu nedir bu diye kafamı yiyorum, başlığı açar açmaz çaktım davayı, silahların isimleri lan offf epic fail. başlık silinebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 snark bu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 yazık ya canıms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 abi taşıyacağınıza silseydiniz ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 opposing force ne güzel oyundu ya. lise 1'de oynardık pata pata diye. konuyla alakalı: http://www.youtube.com/watch?v=a6M_plL62iM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Bone said: opposing force ne güzel oyundu ya. lise 1'de oynardık pata pata diye. konuyla alakalı: http://www.youtube.com/watch?v=a6M_plL62iM yazarın demek istediği 99 da lise 1 deydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 o spore launcher çok boktan bir silah. eeehmh havyan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Xenocide said: abi taşıyacağınıza silseydiniz ya :( sınırdışı ettim, şimdi idam mı ederler yoksa müebbet mi, onlara kalmış. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 sam'e inat kalcak bu topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 off :( lath, cnms az l4d oynamadık senle =)) ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Bence çok sıcak bir topic, güzel hislerim oluştu konuya karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 sniper oktan kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 fail var dediler geldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 crossbow > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 bf>cod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 crossbow kullanmak zevkliydi. ama opposing forcela gelen sniper rifle oyunu feci değiştiriyordu. kuleden adamları sniperlamak, sonra arkandan birisinin çıkıp ingiliz anahtarıyla sana backstab çekmesi felan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Ne güzel oyunlar şunlar ya. OF'yi multi yapabileceğimiz server'lar var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Bone said: crossbow kullanmak zevkliydi. ama opposing forcela gelen sniper rifle oyunu feci değiştiriyordu. kuleden adamları sniperlamak, sonra arkandan birisinin çıkıp ingiliz anahtarıyla sana backstab çekmesi felan... sniperla zoomszu cakabiliyordun. crossbow'da öyle bişey yok o yüzden sniper her zaman bir adım öndeydi bende. hele karakter olarak acrobat seciliyse seke seke cakardım sniperla. opposing force'da vazgeçilmez map > gasworks half life vazgeçilmez map > crossfire güzel günlerdi ya. doktor olurdum hep sdgsd edit: lyv selams Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 O HAI oyun kurun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Local açabiliyor açarım oynariz. black ops seçebiliyordük di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 benim vac banım var bunda kıskıskıskıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Xeno yu forumdan da banlayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar