aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 olm bir ay nasil her sene baska zaman denk gelir, nasil inaniyosunuz bunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 hakikaten, bu çöl sıcaklarında bünyeyi 16 saat sussuz bırakmanın hangi ahlakla, organ dinlendirmeyle, sabır testiyle vs. alakası olabilir? bu düpedüz kişisel sağlığı tehlikeye atmaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Orucun faydasını hesaplamak size mi kaldı? Adamın inancı, beş vakit eğilip kalkmasının da faydası yok bize göre, gidip naabıyon sen bilader demiyoruz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Inancim dedigi seyi reklam edip boy boy sererek yapiyorsa kicimla bile gulerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 "roket adam" said: vivavale said: ilk gün tutamayacagım cünkü sabah erkenden sınava giricem askerlik icin cok sıra oluyomus ve günesin altında beklicez muhtemelen o yüzden oruc tutmayacagım. tamam usta affettim hadi yine iyisin sdlfkjsldf adam sanki karar merciisi burası gibi bahane sıralamış. olm topaga göre yazdım iste evet ayrıntı olmus biras.asadsasdasddsaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 oruc dogal seleksiyon aslinda. guclu olan kazanir, gucsuz olan yok olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 davulcu geliyor anasını satayım ya of bi de köpek başlıcak havlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sivilce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 oruç nefsi terbiyedir,eline diline beline hakim olmaktır,yemeden içmeden ibaret gören günümüz sözde müslümanlarına selam olsun,bu arada trt1 ayasofya da yapıyo oruç programını,inşallah camii olarak görmek dileğiye:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Batuhan_BJK said: throine said: google? abi imsak güneş falan yazıyor ya hangisi tam bilmiyorum ama açıklasanız da iyi olur. İmsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Frantic said: part time oruc sayiliyor mu? ogleden aksama kadar. yazlıklarda sabaha kadar oturup ondan sonra güneşin doğmasına kadar yatıyorlar. öğleden sonra uyanıp okey mokey atıyorlar. akşam ezanıyla oruçlarını açıyorlar. al sana part time oruç. tutarsa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sivilce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 millet ekin biçiyor lan bu sıcakta oruçlu oruçlu anadoluda vay bea sende haklısın melvin ama tutmaz dostum,eşşeğide bağlasan direğe aç bi ilaç akşama kadar oda oruç tutar sonra suyu otu ver önüne aynı dedişğin herifler gibi de saldırır nese ,eline beline diline sahip ol dedik ya pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Bu sıcaklarda oruç tutanlara Allah kolaylık versin valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Ramazan klişeleri: Trafik terörörörö - adam zaten minibüs şöförü profilinde senenin 365 günü trafikte milletin yedi ceddine rahmet okutur, ramazanda aynen devam eder sonra da LAN ORUÇLU ORUÇLU ADAMI KATİL ETME diye triplere girince suçlu ramazan oluyor. 16 saat aç kalıp Allahın bana emanet ettiği bedene hiyanet edemem - Sağlıklı değilsen zaten tutmaman lazım, yaşlılar çocuklar tutacak durumu olmayanlar aynı şekilde. Onun dışında sağlıklı her bireyin isterse gerçekleştirebileceği bir eylem olduğunu düşünüyorum. 25 yaşındayım 12 yaşından beri tutuyorum henüz ölmedim. Vucud performansı tabiki düşüyor biraz ama ramazanda 1 saat halısaha maçı yapmışlığım da var, efsane sınavlar yazmışlığım da var. Ne bir havale geçirdim, ne ağzımdan salyalar aktı, ne de böbreklerim iflas etti. Ha tabi gidip de oruç tuttum oruçluyken 10km koştum 5km yüzdüm üstüne 50 kişiye karşı simultane satranç maçı yaptım sonrasında gözümü hastanede açtım derseniz olmaz. Sene 2011 hala oruç lol cahil sado mazocular - İnanmayana diyecek birşeyim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Frantic said: part time oruc sayiliyor mu? ogleden aksama kadar. Eğer 8-9 yaşındaysan sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Ramazanda yaptığım en ekstrem aktivite bi pati paintball karşılaşmasına katılmak oldu. Baya da böyle danalar gibi koşup atlayıp kurşun sıkmıştım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 sivilce said: oruç nefsi terbiyedir,eline diline beline hakim olmaktır,yemeden içmeden ibaret gören günümüz sözde müslümanlarına selam olsun,bu arada trt1 ayasofya da yapıyo oruç programını,inşallah camii olarak görmek dileğiye:D nah görürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 o değil de Akp öncesi 9 saat olan oruç süresinin Akp iktidarında 16 saate çıkması şeriatın habercisi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Absolut said: Bu sıcaklarda oruç tutanlara Allah kolaylık versin valla. Amaç tam tersi değil mi zaten? Kolaylık verirse anlamı kalmaz. http://i52.tinypic.com/2jdi2qo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 sdfsfduıhsdıufhıushdfısdıkufhsduıfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Şeker hastasıyım, tutamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Çok ölen olur bu sene ramazanda oruç tutanlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 cetintas said: Frantic said: part time oruc sayiliyor mu? ogleden aksama kadar. Eğer 8-9 yaşındaysan sayılır. onemli olan niyet degil mi cetin abi, yasin ne onemi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Bana kalsa öyle tabi canım :) Ya biz küçükken heveslendiğimizde büyüklerimiz bize yarım gün tuttururlardı, onun için dedim öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 tutmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Şu anda tutuyorum ama bi bıraksam mı acaba diye düşünmedim değil. Peki bıraksam geri gelir mi, gelirse benim midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar