MelvinUdall Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 sipariş gelene kadar "Siparişiniz bize ulaşmıştır. Teşekkür ederiz." yazılı sayfayı açık bırakıyor musunuz? Ben kapatamadığımı farktım. Siz ne yapıyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 gayet kapatıyorum abi ahaha hiç düşünmedim bile kapatmamayı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 kapamıyorum.ama dönüp bakmıyorum da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 kapatmam çünkü orda sipariş verdiğim saat yazar o saate göre kontrol ederim gecikip gecikmediğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 suana kadar hiç açık tutmadım teşekkürler yazısını gördükten sonra direk kapatırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 saati falan mail geliyo zaten e-mail adresine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Fotografını çekip printerdan çıktı alıyorum poster olarak kullanılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 ahah bende kapamiyorum lol. niye kapamadigimi da bilmiyorum ama thunderbird hep acik zaten, istesem ordan bakarim aslinda piskolojik olmus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 kesinlikle kapatıyorum. sipariş verdikten sonra 212 li bir numara arayınca küfür de ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 sipariş bile vermiyorum, bende hep kapalı o site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 nerde yaşıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 evde. ev yemeği yapıyoruz, nefis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 oha.adam evde yaşıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 biz daha mağaradan çıkamadık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 bende hic kullanmadim lan bu seyi iyi mi ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 durun beyler, sakin olun şaşılacak bi şey yok... siz de acık zebze meyme yiyin, iki gram vitamin girsin bünyeye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 ben genelde chatte muhabbet ediyorum -pizza söyledim ama hata mı yaptım falan +isterseniz değiştirelim beyfendi -yok yaa pizza iyidir hadi eyvallah + sizede iyi günler dileriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 açık tutuyorum ben de sdf canlı yardım kısayolu falan da var işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 biz genelde birşeyi yapmadan bir yere gidip gelmeden önce acele şekilde söylediğimiz için 2 saniyede siparişe kasıyoruz. sonra hemen sağa sola koşturuyoruz biri diğerine olm sen evde kal eve çabuk gel falan diyo. özet: saniyesine kapanıyor yani site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 yav said: kapatmam çünkü orda sipariş verdiğim saat yazar o saate göre kontrol ederim gecikip gecikmediğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 kapatırım. ama sipariş gelene kadar iki üç kere açıp bakarım. direk açık tutsam daha iyi ama alışkanlık işte. allah başka dert vermesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 bug buldum sitede 2 kere puanlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Kapatıyorum, zaten zırt diye getiriyorlar. Hem getirmezlerse onların sorunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 ben kapatıyorumda maili sipariş gelene kadar silemiyorum. aklıma geldi biri yemeksepetinden hediye beleş yemek alma tutosu yapsa. doğum gününde felan gönderiyolarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 sipariş ver butonuna bastıktan sonra kararıyor yemeksepeti sitesi bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar