Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cumhuriyetten belediyeye

BloodyBeast

Öne çıkan mesajlar

Şöyle CUMHURİYETTİNİZ BELEDİYE OLDUNUZ TROLOLOLOL gibi, bir tanecik çok büyük ihtimalle kolpa habere dayanan, saçma sapan, vasıfsız, saldırıdan başka herhangi bir amacı olmayan bir başlık bile şike/FB topiklerinde tartışılmak yerine kilitlenmeden burada duruyorsa, Rewendor gibi objektifliğine güvendiğim bir insan çıkıp "asırlarca dalga geçeceğiz zaten düşerlerse ahah" diyorsa, nötr moderasyona pek inancım kalmadı benim açıkçası.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Şöyle CUMHURİYETTİNİZ BELEDİYE OLDUNUZ TROLOLOLOL gibi, bir tanecik çok büyük ihtimalle kolpa habere dayanan, saçma sapan, vasıfsız, saldırıdan başka herhangi bir amacı olmayan bir başlık bile şike/FB topiklerinde tartışılmak yerine kilitlenmeden burada duruyorsa, Rewendor gibi objektifliğine güvendiğim bir insan çıkıp "asırlarca dalga geçeceğiz zaten düşerlerse ahah" diyorsa, nötr moderasyona pek inancım kalmadı benim açıkçası.

Baggio acı bir haberim var, arkadaşımın babası Fener kongre üyesi ve konuşulanlara göre bu doğruymuş :)
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Baggiocum açıklayayım durumu. Sen de eski modsun sen de biliyorsun az çok bizi.

Evet, başlık açık. Çünkü ortada bir haber var, fanatik falan haberi de değil, tartışılması istenmiş diyerek iyi niyetle açık tuttuk. Ha bu haberin ne kadar saçma olduğunu zaten kendi kişisel mesajımda ben belirttim, muhtemelen gerçek falan değil dedim. Objektif bir tutum sergilemeye çalışırken "kimse bir şey yazamasın objektif" demek de var "herkes belli ölçüler içerisinde yazsın objektif olsun" demek de var. Biz olabildiğince serbest bırakmaya çalışıyoruz durumu. Ha, bölüm bunu kaldıramamış hemen kavgaya dönmüş orası doğru.

Kendi mesajıma gelince, "asırlarca dalga geçilecek" yazmışım. Bu şahsi fikrim. Bir maç skorunun üzerinden 10 nesil geçti mesela, hala 6-0 ile dalga geçiliyor. Daha uç örnekle "olm 80 sene önce biz de 7-0 yendik zaaa" deniyor. Beşiktaşın 50 sene öncesine ait sonradan eklettirdiği 2 şampiyonlukla hala dalga geçiliyor. GS'nin Tromsö maçıyla hala dalga geçiliyor. Ki bunlar ufak tefek olaylar. Sen 3 büyüklerden herhangi biri küme düşerse, bu kayıtlara geçerse, 50 sene sonra bile hala dalga geçileceğine karşı mı çıkıyorsun? Eğer inanmıyorsan tabii bu da senin fikrindir. Koskoca bir lig düşümü bu. Üstelik de gerçekleşirse şikeden, düzenbazlıktan dolayı düşüm olacak. Bu bile tek başına yeterken hele bir de ligden düşme gerçekleşirse kolay kolay unutulmaz dalga geçilir. Bu sezon GS son 6-7 haftada toparlamasaydı, ligden düşseydi siz asırlarca dalga geçmeyecek miydiniz? "Ahahaha 2. lig görmüşsünüz" demeyecek miydiniz 20 sene sonra bile? Bunun nesini objektiflikten uzak olarak algıladın ki?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...