deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Koyduk demek var koyduk demek var, Rewendor aradaki o ince çizgiyi aşmayın demiş özetle. Şakalaşmak sataşmak iyi, hakaret etmek, rencide etmek kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Şöyle CUMHURİYETTİNİZ BELEDİYE OLDUNUZ TROLOLOLOL gibi, bir tanecik çok büyük ihtimalle kolpa habere dayanan, saçma sapan, vasıfsız, saldırıdan başka herhangi bir amacı olmayan bir başlık bile şike/FB topiklerinde tartışılmak yerine kilitlenmeden burada duruyorsa, Rewendor gibi objektifliğine güvendiğim bir insan çıkıp "asırlarca dalga geçeceğiz zaten düşerlerse ahah" diyorsa, nötr moderasyona pek inancım kalmadı benim açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 abi Fenerbahçeliler bu belediye olayına dalga geçildiğini sanıyor da aslında ben cumhuriyet masalı ile dalga geçmek istiyorum. cumhuriyet ne lan ahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 "sezon ortasından beri burda yapılan fenerbahçe terörü" ne abi nası bi paranoya ortamında yaşıyorsunuz siz? ZAAAA'lar mı rahatsız etti? allahım iyiki bu şike olayı çıktıda nice işşiz adam iş buldu,hiç olmadı haybeye konusabildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 hörkös bözö döşmön böz bözö yötöröz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Baggio said: Şöyle CUMHURİYETTİNİZ BELEDİYE OLDUNUZ TROLOLOLOL gibi, bir tanecik çok büyük ihtimalle kolpa habere dayanan, saçma sapan, vasıfsız, saldırıdan başka herhangi bir amacı olmayan bir başlık bile şike/FB topiklerinde tartışılmak yerine kilitlenmeden burada duruyorsa, Rewendor gibi objektifliğine güvendiğim bir insan çıkıp "asırlarca dalga geçeceğiz zaten düşerlerse ahah" diyorsa, nötr moderasyona pek inancım kalmadı benim açıkçası. Baggio acı bir haberim var, arkadaşımın babası Fener kongre üyesi ve konuşulanlara göre bu doğruymuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 doğru olmasa fenerbahce.org'dan 3409218423 saat önce yalanlama ve ALLAHINIZ YOK MU LAN SİZİN! temalı bir açıklama gelmişti bile. ama başlık Fenerbahçe - İBB Birleşmesi gibi değiştirilebilir. bu tarz bi başlık antu modunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 doğruysa rezalet x10 bonus alır abi. bu ne hakkaten hiç mi utanma olmaz hiç mi omurga olmaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 o kadar şikeden sonra mahalle olsa yeridir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 oo tek başarı sevinci sürüyor hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 OOOLMMM GALATASARAYI YEEEENNDIIIIEEEEAAAAKKK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 galatasarayı yenince sevinmiyorlar artık =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Baggio said: Şöyle CUMHURİYETTİNİZ BELEDİYE OLDUNUZ TROLOLOLOL gibi, bir tanecik çok büyük ihtimalle kolpa habere dayanan, saçma sapan, vasıfsız, saldırıdan başka herhangi bir amacı olmayan bir başlık bile şike/FB topiklerinde tartışılmak yerine kilitlenmeden burada duruyorsa, Rewendor gibi objektifliğine güvendiğim bir insan çıkıp "asırlarca dalga geçeceğiz zaten düşerlerse ahah" diyorsa, nötr moderasyona pek inancım kalmadı benim açıkçası. Baggiocum açıklayayım durumu. Sen de eski modsun sen de biliyorsun az çok bizi. Evet, başlık açık. Çünkü ortada bir haber var, fanatik falan haberi de değil, tartışılması istenmiş diyerek iyi niyetle açık tuttuk. Ha bu haberin ne kadar saçma olduğunu zaten kendi kişisel mesajımda ben belirttim, muhtemelen gerçek falan değil dedim. Objektif bir tutum sergilemeye çalışırken "kimse bir şey yazamasın objektif" demek de var "herkes belli ölçüler içerisinde yazsın objektif olsun" demek de var. Biz olabildiğince serbest bırakmaya çalışıyoruz durumu. Ha, bölüm bunu kaldıramamış hemen kavgaya dönmüş orası doğru. Kendi mesajıma gelince, "asırlarca dalga geçilecek" yazmışım. Bu şahsi fikrim. Bir maç skorunun üzerinden 10 nesil geçti mesela, hala 6-0 ile dalga geçiliyor. Daha uç örnekle "olm 80 sene önce biz de 7-0 yendik zaaa" deniyor. Beşiktaşın 50 sene öncesine ait sonradan eklettirdiği 2 şampiyonlukla hala dalga geçiliyor. GS'nin Tromsö maçıyla hala dalga geçiliyor. Ki bunlar ufak tefek olaylar. Sen 3 büyüklerden herhangi biri küme düşerse, bu kayıtlara geçerse, 50 sene sonra bile hala dalga geçileceğine karşı mı çıkıyorsun? Eğer inanmıyorsan tabii bu da senin fikrindir. Koskoca bir lig düşümü bu. Üstelik de gerçekleşirse şikeden, düzenbazlıktan dolayı düşüm olacak. Bu bile tek başına yeterken hele bir de ligden düşme gerçekleşirse kolay kolay unutulmaz dalga geçilir. Bu sezon GS son 6-7 haftada toparlamasaydı, ligden düşseydi siz asırlarca dalga geçmeyecek miydiniz? "Ahahaha 2. lig görmüşsünüz" demeyecek miydiniz 20 sene sonra bile? Bunun nesini objektiflikten uzak olarak algıladın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 kaldı ki fenerbahce yapar yani böyle bi üçkaat. her türlü yolu denemek zorunda yoksa bildiin fetret devri yaşanır bi 10 sene falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 fanatik haberi değil sabah haberi. ikisine inanmak arasında pek bi fark yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 fener düstü düşecek soguk su için bu sicak yaz gunlerinde iyi gelir dfgdfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 baya güldüm habere ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Red said: bi tek şu fenerlilerde var tokmakladık koyduk falan e biz koyamıyozda ondan adsfsdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Biz masterkey'iz, fener bir bizi açıyor. Olsun o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 fizban said: fanatik haberi değil sabah haberi. ikisine inanmak arasında pek bi fark yok. ntv? edit: ooo liseliler de gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 fizban said: fanatik haberi değil sabah haberi. ikisine inanmak arasında pek bi fark yok. haberin orijini neresi bilemedim ama ben haberi ilk radikalde daha sonra da ntv'de gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tombik_yanak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 S-H said: fenerbahçe büyüklüğünün adını bilmem fakat fenerbahçenin kimlere koyduğu çok belli fb'nin adının geçtiği yerde bitiyorlar. edit:şuraya bi meme koyayımda mallığımı örtsün neyse uğraşamam auhua yazık ya sevin fenerlileri onlara çok yükleniyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar