CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Bone said: adamınbiri said: şimdi ntv'de açıklama yapıldı istifalarını vermemişler emekliliklerini istemişler adamınbiri said: dahada ilginç bilgi kuvvet komutanları 30 ağustosda zaten emekli oluyolarmış kıbrısta da halk akp'den çok memnunmuş, hiç protesto etmiyorlarmış, zaten sorun yokmuş mış ne alaka _? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sivilce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 abi olurmu tsk güçsüzleşir 350 tane paşanın 300 tanesi zaten ankarada 3*5 i istifa ederse tsk çöker ayıp ediosunuz şinci :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 balon? napolyonnn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 adamınbiri,heyecanla yalan demiyorum.Haber yani o emekliliklerini istediler şeklindeki haberler yalan.Askerler istifa ettiklerini söylüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 ben anlamam pisürü gazeteci tanıdığım var emeklilik istenmiş deniliyo zaten 1 ay sonra emekli olucaktınız amacınız neydi diyolar garip garip sorular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sivilce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 ağam gider paşam gelir boşverin bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 gelen ağam giden paşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 beyler suan savaş olsa kim savunucak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Red said: beyler suan savaş olsa kim savunucak :( mesaide bitti 2 gün askeri yetkili yok yöneticek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sivilce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 çetintaşa vermeyin gazı ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Red said: beyler suan savaş olsa kim savunucak :( sen ne güne duruyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 türkiye 3 tarafı denizlerle çevrili.boğazlar ve cografi konumu paha biçilemez şuanda ruslar karadenize saldılar uçak gemilerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 CryMeARiverfix said: ne alaka _? adamın yazdığı ne alakaysa, o da öyle. masal yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Bone said: CryMeARiverfix said: ne alaka _? adamın yazdığı ne alakaysa, o da öyle. masal yani. benim yazdığımın hayal olduğunu ne alaka ntv'de söylenen şeyi buraya aktardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 e peki şimdi noolucak?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 sivilce said: ağam gider paşam gelir boşverin bunları ağa gidip paşa gelince biz bu olaya "darbe" diyoruz artık değiştirmek lazım o sözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 üsteğmen olarak başlatsınlar beni 12 ağustosta, toparlarım orduyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Abd nin silahsiz isgali basariya ulasti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sivilce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 BlackRose said: sivilce said: ağam gider paşam gelir boşverin bunları ağa gidip paşa gelince biz bu olaya "darbe" diyoruz artık değiştirmek lazım o sözü ne farkı var? sonuçta ağalık makamı gibi paşalıkda farketmiyo yani,ağanın eli tutulmazmış hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 ben bu işin sonucunu hiç tahmin edemiyorum lan.. nolcak ki şimdi önümüzdeki günlerde. herkes kendi tarafına çekiyor, iki kutupta çogiyi oldu diyor, win win durumu mu lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Sufi said: Red said: beyler suan savaş olsa kim savunucak :( sen ne güne duruyorsun? vahdettinin torunlarıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 normal bi durum olduğu için böyle oluyor Mesh. bizdeki adet başka türlüydü. görevdeki hükümetle yüksek bürokrasi anlaşamazsa görevdeki hükümet uçurulurdu. ama işin normali hükümetle uyuşamayan bürokratın çekilmesidir. anlaşmazlık durumunda olması gereken oluyor yani ilk defa. imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 MeSh said: ben bu işin sonucunu hiç tahmin edemiyorum lan.. nolcak ki şimdi önümüzdeki günlerde. herkes kendi tarafına çekiyor, iki kutupta çogiyi oldu diyor, win win durumu mu lan bu. ulusalcılar kesin darbe olur diye, liberaller yükten kurtulduk diye seviniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 kritik noktalarda bulunan önemli bürokratlar olduklarından tabii ki önemli bir gelişmedir; ama nihayetinde devletin bir memurudurlar. istifa da edebilirler, emekliliklerini de isteyebilirler. sebeplerini muhtemelen yakın zamanda öğrenemeyeceğimize göre hayırlısı olsun deyip geçiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar