Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 türkiye polis devleti hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 dinci tayfası zil takıp oynamış olm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Seele said: /summon cetintas ülkeyi bölüyorlaoreeee geç kalmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Askeri bitirdiler artık polis korur sınırları falan baba gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 ntvmsnbcden: Avrupa Parlamentosu Raportörü: Türkiye'de Demokrasi Güçleniyor. Hiç sesi çıkmıyordu zaten Işık Koşaner'in, daha ne kadar güçlenecek "demokrasi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 |Joker| said: Askeri bitirdiler artık polis korur sınırları falan baba gibi :) biber gazı sıkar ermeni ordusuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 göbeklerini kaldırırsa polis ordusu evet bizi korurlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 forum kırılmış 15 tane mesaj atmısım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 başlığı da değiştirdim site çökmezse eğer.. bu arada çok güzel iran devrim muhafızları falan gelir lan en yeni modelinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 lise terk'ten polis olan apaçi ordusuna teslim ülke artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 dasaaa said: başlığı da değiştirdim site çökmezse eğer.. bu arada çok güzel iran devrim muhafızları falan gelir lan en yeni modelinden of ben katılırım said gibi adam olmak istiyordum hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Fin said: tsk son 15 yılın en gereksiz kurumu zaten hı hı, evet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 AHLAK POLİSLERİ GÖREVE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 adamınbiri said: şimdi ntv'de açıklama yapıldı istifalarını vermemişler emekliliklerini istemişler Ya yalan olm,hepsi istifa etmiş.Emeklilik istemek ne demek ya? Yandaş medya her boku hükümete göre yumuşatıyor ya,o hesap?Üstelik neden YAŞ'tan 2 gün önce bütün kuvvet komutanları emekliliklerini istesinler. Mevzu şu...Bugün yeni bir nurtopu gibi davamız oldu,İNTERNET ANDACI DAVASI. Bir çok üst düzey komutan için tutuklama kararı istendi.KKTC'de medyaya yansımayan abidik kubidik pazarlıklar, doğu ve güneydoğuda adım adım Kürtçülere devlet tahsisi(birileri gıcık olacak ama aynen kullandığım manası ile Kürtçülere kurulacak olan devlet),ergenekon-balyoz davalarındaki saçmalıklar,polisin ağır silahlarla donatılması,bugün istifa eden Milli savunma komisyonu üyesi bir AKPli milletvekilinin tüm generallere sayıp sövmesi ve tabii son yıllarda artan TSK'ne yönelik psikolojik savaş... Geçmiş olsun Türkiye. Geçmiş olsun ileri demokrasi. Kaynıyordur şimdi tüm kışlalar,karargahlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Bişi olursa internetin fişini çekmesinler !!! ben gidip bi çift yönlü uydu interneti alayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 şundan bi 10 15 sene olsa bu olay şeker makarna falan stoklamaya giderdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 necdet özel gelecek başa büyük ihtimal saldıray berk'i getirsinler. adam gibi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 o değilde şu gg ben gidiyorum lafları sıktı be. Kim size kucak açıyor acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 said: YAŞ’a sayılı günler kala Orgeneral Işık Koşaner ile kuvvet komutanları emeklilklerini istedi. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde bir ilk olarak değerlendirilen bu duruma, Avrupa Parlamentosu Türkiye Raportörü Ria Oomen-Ruijten’den bir değerlendirme geldi. Oomen-Ruijten, “Türkiye’de demokrasi güçleniyor” dedi. bi kere o ismi değiştir yapraaam demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Fistan said: lise terk'ten polis olan apaçi ordusuna teslim ülke artık Yaa,yaratan o günleri gösterirse benim gibileri de terörist olarak ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 liberal said: necdet özel gelecek başa büyük ihtimal saldıray berk'i getirsinler. adam gibi adam. Saldıray Berk içeride kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 adamınbiri said: şimdi ntv'de açıklama yapıldı istifalarını vermemişler emekliliklerini istemişler adamınbiri said: dahada ilginç bilgi kuvvet komutanları 30 ağustosda zaten emekli oluyolarmış kıbrısta da halk akp'den çok memnunmuş, hiç protesto etmiyorlarmış, zaten sorun yokmuş mış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sivilce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 28 şubat böylece 1000 yıl sürmemiş oldu,vatan için hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 çetintaş heyecanla yalan falan diyorsun da, istifa tek taraflı bir irade bildirimi. kimsenin kabul etmesine gerek yok. bir kısım özlük haklarından vazgeçersin istifa edersin. emekliliğin ise sanırım amir tarafından onaylanması lazım. ben komutan olsam istifa etmem askerlikten, gayet de emekliliğimi isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 sivilce said: 28 şubat böylece 1000 yıl sürmemiş oldu,vatan için hayırlı olsun balonlu üye, ilk mesaj buraya. abi hangi banlı üyenin fake'i bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar