DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 bu konuda birisi yazmıştı galiba, patronun logitech mouse bozuldu, faturasını bulamıyor, mediamarkt da 1 aya anca buluruz falan demiş, direk logitech e mi göndermişti birisi ne yaptıştı, help? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Patron dediğin bozulanı atar yenisini alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 yalancıktan patron bu ya, şef diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 o yazan ben değilim ancak logitech ile yakın tarihte mailleştim. garantisi devam ediyorsa yenisini yollarlar. resmi sitesinden support formunu dolduracaksın. [email protected] adresi ancak direkt mail atınca ne oluyor bilmiyorum. deneyebilirsin. said: Product PID or S/N number: Product P/N number: Product M/N number: bir kısmı manuale yapıştırılan etikette, bir kısmı farenin üstünde oluyor. bir tanesi benim farenin pil konulan yerindeydi mesela, bildiğin saklamışlar. bu bilgileri soruyorlar ve fatura istiyorlar. izlenimime göre fatura opsiyonel. mediamarkt 5 dakikada bulamıyorsa sittin sene bulamaz. kompütere girip ödeyenin adını aratacak çünkü bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Gaming mouse konusunda trendy ne var şu anda? Ölçtüm biçtim 70% fingertip, 30% claw kullanıyorum. Sağ el, led falan olması çok önemli değil, 3000'den yüksek DPI olması gerekmiyor. MMO ağırlıklı ama çok butona ihtiyaç yok. Ultra pahalı birşey istemiyorum. Amazon'dan getirticem sanırım, 100 - 150 TL arasına fitim. G400 var evde ama hastası değilim. G303 kampanyası var amazon'da, 120 TL falan shipping ile ama baya bok atan olmuş cihaza. Bu da farklı güvendiğim sitelerden bir tanesinin yorumu: http://www.tomsguide.com/us/logitech-g303-daedalus-apex,review-2714.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 g 502 mouse tabi claw grip için yada tam avucunun içine yapıştırmıyorsanda olur. pad de steel series in 30 liraya bir pad i var aldım çok memnunum, DnR da filan bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Çok ciks sevmedim :p Şaka bi yana, bir ton kullanmayacağım özelliği var gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 ben parayı sınırsız scroll özelliği için verdim. Eski 500 den g400 e inince en büyük acım oydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Mousepad arıyorum ey müminler. Son 2 senedir Mionix Sargas kullanıyordum. Şöyle bir şey: Boyut falan tam istediğim gibi,yüzeyi vesairesi şahane ama hanım temizlene siline biraz kalktı yanları. Yeni bir dragon mendili boyutunda büyük bir şey arıyorum. Var mı benzer bir şey kullanan, tavsiye edecek olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 cacodemon said: geçen hafta 4 dolarese aliexpress'den şunu aldım. raze goliathus gaming mouse pad 300*250*2mm locking edge mouse mat speed version for sc2 wow dota 2 lol cs elime ulaşınca unboxing videosu çekip sizlere tanıtırım demek isterdim ama kutusuz geliyor. zaten 4 dolar, salatalık çıksa bile üzülmem yani, yerim. salatalık çıkmazsa senden bende alıcam 4$ iyimiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Sorieno said: Mousepad arıyorum ey müminler. Son 2 senedir Mionix Sargas kullanıyordum. Şöyle bir şey: Boyut falan tam istediğim gibi,yüzeyi vesairesi şahane ama hanım temizlene siline biraz kalktı yanları. Yeni bir dragon mendili boyutunda büyük bir şey arıyorum. Var mı benzer bir şey kullanan, tavsiye edecek olan? http://assets.razerzone.com/eeimages/products/13964/razer-goliathus-speed-gallery-1.png http://www.sanalmarketim.com/razer-goliathus-speed-edition-extendeduzun-gaming-mousepad/p_51616/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Bağcılar genci gömleği deseni için fazla yaşlıyım ya. Yoksa çok iyi bir alternatif gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Benim 4 dolarlık pad hala gelmedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Sorieno said: Bağcılar genci gömleği deseni için fazla yaşlıyım ya. Yoksa çok iyi bir alternatif gibi duruyor. valla aynı görüşteyim bende. ne bu deseni sevdim ne de markasını ama kullanıyorum işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Böyle bir şey buldum Glorius Master Race mouse mat. Üstelik kenarları da dikilmiş, açılma ve kabarma yapmaz gibi duruyor. Fiyatı da diğerlerine göre çok uygun (27 usd) Burada bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 pek güven vermedi ürün bana sadasd 30 dolar verene kadar razer goliathus garanti bu arada. çok fark yok aralarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 cacodemon said: Benim 4 dolarlık pad hala gelmedi :( hala yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 e-bayde de var aynılarından. arkadaş aldı kilim gibi. kalitesini bilmem orjinalini görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Dragonfire said: cacodemon said: Benim 4 dolarlık pad hala gelmedi :( hala yokmu? ııh gelmedi. hanımın iş adresini vermiştim, her akşam darlıyorum; gelmedi mi, gelmedi mi, gelmedi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 @Sorieno mionix sargas'i alip terzide overlok attırsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 aliexpressteki goliath ben de aldıydım gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 işte alıp unutacaksın geldiğinde tatlı süpriz olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 cacodemon said: @Sorieno mionix sargas'i alip terzide overlok attırsak? Seyyar overlokçuya overloklutturabilirim. Çünkü canavar gibi pad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 bu kocaman çarşaf gibi pad ler ne işe yarıyor yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Derli toplu duruyor açıkçası, güzel görünüyor. Uzaya kadar kullan rahat rahat, klavyeyi de üstüne koyuyorum ben , cillop gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar