barnacle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Holy said: doktorun insafı falan değil. git bir devlet hastanesinden rapor al göz numaran için, onu göster şubeye sonra gata'ya sevkini al. Gata'ya da devlet hastanesinden aldığın raporları götür. Oradaki doktora da göster bu raporları. Ya seni gata'da teste yollar öyle alırsın çürüğü, ya da direkt o kağıtları onaylayıp verirler. abi benim arkadaşım ilk 13-14 ölçtürdü, sonra iki kere daha gata mata aldılar 11 ölçtüler aldılar askere herifi. uğraştırdılar resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 ben r özürlüyüm lan bana da çürük verirler mi? olmadı zeka testinde kalmaya oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 barnacle said: Holy said: doktorun insafı falan değil. git bir devlet hastanesinden rapor al göz numaran için, onu göster şubeye sonra gata'ya sevkini al. Gata'ya da devlet hastanesinden aldığın raporları götür. Oradaki doktora da göster bu raporları. Ya seni gata'da teste yollar öyle alırsın çürüğü, ya da direkt o kağıtları onaylayıp verirler. abi benim arkadaşım ilk 13-14 ölçtürdü, sonra iki kere daha gata mata aldılar 11 ölçtüler aldılar askere herifi. uğraştırdılar resmen.İşte arkadaşın kozlarını doğru oynamamış bence. Gata ölçümünden sonra tekrar devlet hastanesine giderdim ben olsam. Hatta o da olmadı başka askeri hastaneye giderdim. Boşu boşuna askerlik yapılır mı abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 ya uğraştı işte baya ama nafile oldu. uzun dönem meslek kurasını kitlediler. düz subaylıktan daha iyi gerçi meslek kurası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Tabi daha iyidir de boka battıktan sonra isterse kate upton boku olsun, yine de bokun içindesin. Öyle bir durumda kalınsa bile daha acemiliğin ilk günü gidersin revire, alırsın çürüğünü temiz temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Abi benim gözler + birde obsesif kompulsif takıntı olayı var o etkilermi bir fikrim yok ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 ondan dolayı muaf etmiyolar sanırım ama askerliğin rahat geçebilir rdmde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 bende gitmedim dha ha, çok bibok biliyomuş gibi yorum yapıyorum:D nisanda gitçem bu ara ekşi mekşi ne varsa internette okuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Şubeye gittim, evraklardan yine 2 fotokopi. "Hakkımda verilen sağlık kararına itiraz etmiyorum" İsim Soyad tarih imza, Şube vekili imzalar, başkan imzalar ve 6 ay sonra adrese teslim edilecek. Polis karakoluna gittim, tebligat gelirse kopyasını alırız dedi alt birimler emir gelmeden işlem yapamıyormuş, illa vermek isterseniz İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne sorun dedi. (GBT için) Ben de tebligat gelirse artık diyip geçtim. Bitti ya la... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Alcest said: Abi benim gözler + birde obsesif kompulsif takıntı olayı var o etkilermi bir fikrim yok ama diğer sayfada okuduğum kadarıyla 16.5 demişsin göz için bu doğruysa şayet alırsın çürük. yasal sınır 14 olması gerek. Elinde onceden alınmıs bir devlet hastanesi raporu olması bir şey değiştirmiyor asker hastanesinde tum kontroller ve testler tekrar yapılıyor en baştan. Şubeye muayeneye gittiğinde doktor sana soracak zaten eskerliğe mani olabilecek bir rahatsızlığın var mı diye. Sende gözler toplam 16.5 dersen direk sevk yazacaktır sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Bizim acemilikte kolu sakat olan bi çocuk vardı, baya bildiğin dirsekten itibaren bükülmüyor ters duruyor kol. Tabur komutanı çürük alması için devreye girdi, o da yemin töreninde nizami yürüyemez diye. Bazı hasta bütün askeri doktorlar çürük olmasın sonrasında bürokrasiyle uğraşmayayım diye askere yollamaya çalışıyor milleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Mino said: Raporu alanlar en son aşama olarak verilen ön raporu şubede onaylattırıyorsunuz. Sonra ilişik kesildiğine dair kağıdı ister şubeden alabiliyorsunuz, ya da eve yollatabiliyormuşsunuz. (Pazartesi öğrenmiş olacağım) +30 (4 ve 5. seneye sarktıysa) ve +40 lar seferde görev yapar alıyormuş. Ben +51 yazıldığım için savaşta ve barışta yapamaz yazıyor. +70 + 80 ler de vardı tabi. O kadar olmadığıma sevindim şimdilik. +70 +80 falan yok abi. 31-40 arası c alıyor, seferde askerlik. 41 ve üzeri d alıyor. yönetmelik de değişmedi. d alması gerekenlerde zaten erteleme yoktu hiçbir zaman sadece gatadaki doktorlar erteleyin diye geçiştiriyordu. artık kitapta ne yazıyorsa onu yapıyorlar. ayrıca ilişki kesme kağıdını eve istemiyorsun gidip askerlik yönünden sakıncası yoktur diye kağıdı şubeden alıyorsun. eve gelecek olan (2-6 ay arası bir sürede geleceği söylendi) nihai raporun. ankaradan onaylanmış ilişkisi yoktur kağıdın. hayatın boyunca saklamanı tavsiye ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 +70 +80 var abi. +50 üzeri kişiler direk kickban yiyor. +40 olan kişiler sadece kick yiyor. yani seferberlik olduğunda askere çağırılacak demek. +50 olanlar F maddesine gidiyor. ve seferberlikte dahil evde göt büyütmeye devam ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 +80 dediğin 250 kilo falan oluyor galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 1,70 boyundaki adam için +80 = 150kg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 goldbaren yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Şu kilo olayını yazabilecek var mı tam olarak şimdi? Kaç boy için kaç kilo ve altı/üzeri muaf oluyor? Benim daha tecil var da, bulunsun elde bilgi, az bişi kilo almak yetecekse öğreniriz ona göre biraz keyfini süreriz :) Bu arada geçen hafta gittim mastır sonrası tecile ben de. Başta "ya zaten hazırda bitmiş senin tecil gel asker ol nisanda" dediler, "lahöy!" dedim ben de. Biraz ısrar ettiler ama sonra verdiler tecili. Gözler 3.75-4.25. Oradan bişi olmuyor. Kilo acaba zorlasak kurtarır mı, kurtarıyosa boşa spora kasmıyım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 boyunu yaz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 1.87. Ama tecilde ölçerken 1.86 ölçtüler, orada 1.86 yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 1.86 isen 116-126 arası isen kilo ver gel 126+ isen direk curuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Meh, 105 kilo civarıyım, nerden baksan 20 kilo almak lazım. Zor o iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 yani hantal gozukuyosan 105 ile de kilo ver gel i kurtarma sansın var dusuk ama var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 iş yüzünden "kilo ver gel" işime yaramıyor pek, bi an önce şu askerlikten kurtulmam lazım, ya temelli permabanla ya da gidip bitirerek. "kilo ver gel" en kötü çözüm bana :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 go go asker ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 kilo lazımsa supplement bölümüne alalım seni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar