Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 onlar direk http://imggaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages%5CFoto%20Haber%5C720%5CISPARTA%20E%C4%9E%C4%B0RD%C4%B0R%20DA%C4%9E%20KOMANDO%20OKULU%20VE%20E%C4%9E%C4%B0T%C4%B0M%20MERKEZ%C4%B0%5C01.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 bunların çevik olması gerektiğinden uzun tercih edilmiyor bildiğim kadarı ile uzunları şey yapıyorlar hani varya as.iz , askeri inzibat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 alt sınırın altındayım boyuma göre alırlar ama alsınlar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 bende aşil tendonu kopuğu vardı çürük alır mıyım lan? ameliyattan 2 yıl sonra da tekrar fizik tedaviye başlamam falan gerekmişti koşamıyorum diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 yemekhane'ye marş marş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 1.82 - 115 kg ile gittim (104 yazdırttım komutana) askerde günde 3000+ kalori yemek yiyerek 88 kilo döndüm eve 5 ayda tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 mantikli. gunluk hayatta kilo vermek zor oldugundan kilolu olsam gitmeye calisirdim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 yalnız askerde verilen kilo gelince anında geri alınıyo diyolar, doğru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 aç kalıp vermek var, bi de böyle öküzoğlusu gibi yiyip öyle vermek var, yiyipte kilo vermek gelince tekrar almanı zorlaştırır derler yalan çoğunu hemen geri aldım ama sonra yine uğraştım felan story of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 zayıflamak için askeri kampa gitmek (tu) amerikadaki asker toplayıcıları gibisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 onca işin gücün arasında spor salonuna gitmekten iyidir. Hem erken kal temizlik spor muntazam yaşam , insanların günlük hayatlarında ne ne kadarda zor kazandığı alışkanlıklar değil mi hepimiz disiplinli birer insan olmak isteriz ama gel gelelim çoğu insannın kendini zorlayan bir şey olmayınca hedef ve amaçlarından sapması kolay olur . orada öyle bir şey yok mis gibi sporunu düzenli yemeğini yiyiyorsun ekmek evden su gölden oh mis . hadi görüsüz 5 ay sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 yalnız bunu isteyen öyle hedefi olan için güzel o, istemeyen kişi için değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 doğru ama sağlık açısından da yararlı yani herkes sağlıklı olmayı istemeli bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 bunun bir sonraki adımı "bence herkes sarışın ve renkli gözlü olmalı" :) (askeriyenin değil senin görüşün olarak kabul ediyorum tabii bunu, yoksa ordunun insanlar sağlıklı olsun/olmalı diye askere aldığını hiç sanmıyorum. Şimdi durup dururken askere laf etti diye yaftalanmayalım.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 abi neonazi ettin bizi ya öyle değil tabi ki hehe .Kalp hastalıkları şeker hastalığı riski artıyor ya o bakımdan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 ben gitmek istemistim, almamislardi siskosun diye, sonra seneye bidaha gel dediler, bidaha gittim, seneye gel dediler, dedim kac sene daha bu olacak, dediler 4 kere daha, ben de BIRAGH diyip arabistana geldim. 1 sene kaldi sonra basacam parayi yapacam arkadas. NE askerlikmis be, yalvaririz almazlar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 yeni gelişmeler bürokraşiyle insanın agzına sıcılması bu şekilde oluyormuş neyse son gelişmeler şu şekilde perşembe günü heyete çıkacam ama doktorlarla ve askerlerle konuskurken hepsi 1sene ertelenir dedi yalvarıp yakarmama ragmen askere almadılar (tamamen işe girmek için askere gitmem bu arada) sonuc olarak perşembe günü bütün heyete küfürü basacam sonrada cürüge cıkana kadar sisman kalacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Azmodai said: ben gitmek istemistim, almamislardi siskosun diye, sonra seneye bidaha gel dediler, bidaha gittim, seneye gel dediler, dedim kac sene daha bu olacak, dediler 4 kere daha, ben de BIRAGH diyip arabistana geldim. 1 sene kaldi sonra basacam parayi yapacam arkadas. NE askerlikmis be, yalvaririz almazlar :/ oha o kadar oldu mu ya, daha dün gibi gidiş mesajın azmo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 oldu valla ya, kasim 2009 da geldim buraya, kasim 2011 deyiz. Vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 NolaxThensbane said: yeni gelişmeler bürokraşiyle insanın agzına sıcılması bu şekilde oluyormuş neyse son gelişmeler şu şekilde perşembe günü heyete çıkacam ama doktorlarla ve askerlerle konuskurken hepsi 1sene ertelenir dedi yalvarıp yakarmama ragmen askere almadılar (tamamen işe girmek için askere gitmem bu arada) sonuc olarak perşembe günü bütün heyete küfürü basacam sonrada cürüge cıkana kadar sisman kalacam aynisi bana oldu, insafli bir doktora ihtiyacin var, eger o bakip bundan asker olmaz derse iyisin, yoksa beklicen 4 kontrol bitene kadar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 insaflı askeri doktor. nerde görülmüş? doktordan yırttın desek, heyet yapışıyo nereye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 bizim arkadas vardi, herifle ayni anda gitmistik kontrollere, boyu benden uzun ve kilosu benden az olmasina ragmen herife bakan doktor herife curuk verdi direkt beklemeden, bana da erteleme. doktorlar ayni olsayudi ben de yirtardim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Verilen tanıya göre belirleniyor o. sana verilen raporda şöyle birşey yazıyordur. C33/07 gibi. Obezitenin tanısı. Büyük ihtimalle arkadaşın'ın tanısıda böyle birşeydi. Seneye terk bırakmaya gerek duymamıştır doktor. Ki yanlış hatırlamıyorsam, bir dizi tahlil vs. yapıyorlardı ve öyle belirliyorlardı obezite tanısını. Öyle bu şişman hadi bu seneye gelsin, bunu direk salalım gibi birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 1.70 boy 100+ kilo ile gitmiştim askere, o zamanki aklım olsa ve şu topic'i görsem herhalde her yolu denerdim çürük alabilmek için fakat Şanlıurfa'ya gidip 72 kilo dönmek varmış ucunda. Eğer doğuya, daha doğrusu "sıcak" olan bölgelere düşmemişseniz yaptığınız askercilik oynamak ya da denetlemelere hazırlanmak dışında bir şey değil açıkçası. Günler toz pembe geçmiyor elbette ancak çürük almaya değmezmiş diye düşünüyorum bitirdikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 bugun heyete cıktım aserliğim bir sene ertelendi hemen özeti geçeyim boy: 177 kilo:116 teşhis: 1- z02.3 askere alınma için muayene (KİLO FAZLALIĞI) [evet burayı böyle kocaman yazmışlar sanırım bir mesaj vermye cabalıyorlar] Karar: [33/C/] ERTESİ YILA BIRAKMA o kadar yalvarıp yakarmama ragmen doktorlara ve askere kimse tınlamadı ne askere gitmek için nede cürük vermek için [heyette zaten girmen cıkman bir oluyo raporu okuyup gönderiyorlar] bende bir karar aldım 4sene böyle takılıp curuge cıkarım diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar