sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 özel hayatın beni ilgilendirmez. ama kıllarıma olan ilgin de dikkatimden kaçıyor değil.
Red Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 kıza çirkin diyen yok ya.ömrüne +10 yıl katar ama işte memeler
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 her anını unutmak istediğim ama unutmadığım bir sahne oldu adeta. retinam yandı, laptopumu yaktım. şoku atlattık çok şükür.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 sipeyskeyk said: kız çok iyi. bu kızın memesine bok atan kızların burada bulunmaları da beni ulan sizin memeniz ne kadar memeniz kadar konuşun demeye itiyor. ay bu arada kadınların kadınlar hakkında yorum yapması bi şekilde yasaklanmalı yalnız. genelde erkeklerin anladığı güzellikten hiç mi hiç anlamıyorlar. devreye pure jealousy giriyor büyük ihtimalle zaten. mümkünse güzellik jürilerine bile almamaları lazım kadınları. ya da alsınlar ama verdikleri oyları çöpe atsınlar.
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 sipeyskeyk said: kız çok iyi. bu kızın memesine bok atan kızların burada bulunmaları da beni ulan sizin memeniz ne kadar memeniz kadar konuşun demeye itiyor. şimdi o kızlardan biri olarak cevap veriyorum bi insanın memeler hakkında yorum yapması için muhteşem memelere sahip olmasına gerek yok mesela miranda kerr'in memeleri ne güzel memeler onun poposu ne güzel popo benim için güzel meme bıngıl meme değil dar popo güzel popo değil babay
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Kate bizi etkilemeye çalışıyor kızları değil, o yüzden onu seviyoruz. Kate'in memelerine 10milyon Türk kızı feda olsun.
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 pogodi said: sipeyskeyk said: kız çok iyi. bu kızın memesine bok atan kızların burada bulunmaları da beni ulan sizin memeniz ne kadar memeniz kadar konuşun demeye itiyor. şimdi o kızlardan biri olarak cevap veriyorum bi insanın memeler hakkında yorum yapması için muhteşem memelere sahip olmasına gerek yok mesela miranda kerr'in memeleri ne güzel memeler onun poposu ne güzel popo benim için güzel meme bıngıl meme değil dar popo güzel popo değil babay http://www.bestdemot.com/sites/default/files/imagecache/demot_full/BestDemot_1285.jpg
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 yazıp bulaşık makinesini boşaltmaya gitmiştim ahahha
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Laorx said: pogodi said: sipeyskeyk said: kız çok iyi. bu kızın memesine bok atan kızların burada bulunmaları da beni ulan sizin memeniz ne kadar memeniz kadar konuşun demeye itiyor. şimdi o kızlardan biri olarak cevap veriyorum bi insanın memeler hakkında yorum yapması için muhteşem memelere sahip olmasına gerek yok mesela miranda kerr'in memeleri ne güzel memeler onun poposu ne güzel popo benim için güzel meme bıngıl meme değil dar popo güzel popo değil babay http://www.bestdemot.com/sites/default/files/imagecache/demot_full/BestDemot_1285.jpg adam uzaktan kumandalı kadını icat etti.
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 kate upton herkese yukardan bakıyor HAHAHAHAH
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 2. karede mindfuck var, bulana rep.
Öne çıkan mesajlar