Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 al xunn bu senin için http://www.youtube.com/watch?v=efN8lXWrgDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 said: Embriyolar insan sperminin hayvan yumurtasıyla döllenmesiyle oluşturuluyor. Eee ne var ki bunda? Anadoluda 1000 küsür yıldır gerçekleştirilen bi uygulama bu, yeni mi keşfetmişler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 kage bunshin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 ShadowFury said: said: Embriyolar insan sperminin hayvan yumurtasıyla döllenmesiyle oluşturuluyor. Eee ne var ki bunda? Anadoluda 1000 küsür yıldır gerçekleştirilen bi uygulama bu, yeni mi keşfetmişler? yok öyle bişey. normalde insan hayvanla cinsel ilişkiye girerse bölünme gerçekleşmez ki evladım (kastettiğin buysa, ki budur zaten 1000 yıl önce dünya yuvarlak diyenlerle seks yapıyolardı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Ardeth said: al xunn bu senin için http://www.youtube.com/watch?v=efN8lXWrgDA Erdim yine, yeniden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 az maz kalmadi, zaten klonlanabiliyodu, ama izin vermiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Ardeth said: bilim adamları anlayamıyor zaten onu ntvmsnbc ya da hürriyet falan anlıyor anlasa anlasa. zaten hürriyetin az kaldı anlayışı 2-3 sene, bilim adamlarının az kaldı anlayışı 50 sene falan. arada muazzam fark var yahu ben seyı anlamıyorum. ha insan klonlamışsın ha hayvan klonlamışsın. düz insan klonlamak yasak diye bu adamlar zaten %1 li insan klonlamıyolarmı? hayır yakın falan diyoruzda zaten eldeki bir teknoloji değilmi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 sakalini sevdiimin cucesi, bak ayni anda ayni seyi demisiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 peki parası neyse verip heidi klum klonu falan alabiliyo muyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 alirsin da, bakimi zor olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 işsiz insanlar aynı düşünürmüş akila. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Kokoreç almaya parası yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 evimi satarım lan öyle bişey olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 olay sadece klonlamak değil ama. kaç sene yaşayacağı veya sağlıklı olup olmıcağı belli değil. bir de işin toplumsal yönü olunca izin verilmiyor işte. yakın filan da değil o yüzden bence. daha kimsenin yemez denemeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 yalnız klum2u klonlayınca direk eline öle hazır cıtır cıtır klum vermiyolar, bebek veriyolar. kızın gibi bakıyosun kreştir okuldur, üniversitedir, besliyosun, büyütüyosun sonra cok saol babacık diyip gidiyo elin zibidisine varıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Cuce said: yalnız klum2u klonlayınca direk eline öle hazır cıtır cıtır klum vermiyolar, bebek veriyolar. kızın gibi bakıyosun kreştir okuldur, üniversitedir, besliyosun, büyütüyosun sonra cok saol babacık diyip gidiyo elin zibidisine varıyo. baltalı ilah. yıktın çocuğun hayalini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 hazır büyütülmüşü yok mu ya e nolcak hizmetçi olarak yetişririz.okula göndermeye gerek yok cahil kalsın ama işte hemen şimdi almam lzm.70 yaşında butun dunya güzellerinin klonlarını verseler nolcak.onlar büyüyene kadar neyse androidleri bekliyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Klon ordusu yetiştirmeye başlasam yaşım kemale erdiginde ergenlik hormonlarıyla dolup taşan, anarşiye hazır ordum olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 çocuğumuz olduğu sene bi megan fox klonu fln sipariş etsek ve 18. yaşında çocuğumuza hediye etsek fena mı olur. şahsen babam bana böyle bir kıyak yapsaydı dünyadaki en hayırlı evlat ben olurdum heralde. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 blind guardians Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Ahahah ordu kuruyorum adamlar frp conventionına ceviriyorlar. Ffff- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 ANARŞİST ORDU KAMON BEYBİ http://punditkitchen.files.wordpress.com/2008/12/political-pictures-anarchy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Cuce said: yalnız klum2u klonlayınca direk eline öle hazır cıtır cıtır klum vermiyolar, bebek veriyolar. kızın gibi bakıyosun kreştir okuldur, üniversitedir, besliyosun, büyütüyosun sonra cok saol babacık diyip gidiyo elin zibidisine varıyo. np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 abi kendimi klonlasam her akşam rakı içeriz balkonda ya, gerçi sonra yine aynı kız yüzünden birbirimize gireriz heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Cuce said: Ardeth said: bilim adamları anlayamıyor zaten onu ntvmsnbc ya da hürriyet falan anlıyor anlasa anlasa. zaten hürriyetin az kaldı anlayışı 2-3 sene, bilim adamlarının az kaldı anlayışı 50 sene falan. arada muazzam fark var yahu ben seyı anlamıyorum. ha insan klonlamışsın ha hayvan klonlamışsın. düz insan klonlamak yasak diye bu adamlar zaten %1 li insan klonlamıyolarmı? hayır yakın falan diyoruzda zaten eldeki bir teknoloji değilmi bu? ya klonlama prosedürü için gereken şeyler vs bilimiyor. bilinmeyen şey (en azından ben genetik lisans okurken) sen o embryoyu oluşturduktan sonra onu nasıl istediğin şekilde bölündüreceksin. bunun için hücre içersindeki proteinler, rnalar vs önem taşıyor burda da tabi yumurtanın hayvan yumurtası olması problemlere yol açabilir gibi geliyor bana. yine aynı sebepten istediğin dokuyu veya kök hücreyi oluşturmak tam mümkün değil henüz. çünkü elde ettiğin bir omnipotent kök hücreyi (herşeye dönüşme potansiyeli olan) istediğin doku tipinin kök hücresine çevirecek olan sinyaller, çevre koşulları ve doğru hücre kontentini bulmak o kadar kolay değil. genelde zaten tam da bilinmiyor hücreye dışardan sinyaller vs verilerek deneme yanılma yöntemiyle bulunuyor yoksa hücre içersindeki onca molekülü kontrol etmek zaten mümkün değil. ama işte o moleküllerin hücrenin sağına mı soluna mı biriktiğine göre bile sonuçlar değişebiliyor işte o yüzden zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar