Esnaf Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 ingilizlerin bu seneki olayı biraz şanssızlık oldu.seneye man city ve manu yardırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 şanssızlık mı? City maçlarını izlemedim de, Bilbao United'ı sildi resmen sahadan. Adamlar çatır çatır kazandı 2 maçı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Şansızlık değil ama fiyasko da sayılmaz. Lig çok karışıktı İngilterede. İlk 4'ün adayları son 2-3 yıldır artık daha fazla, özellikle sezonun başında çok kastılar, haliyle düştüler ŞL'den, tabi Euro ligin yüzüne bakan takım bulmak da zor adada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 City yetoluğuna gitti, başarısız bir takım ve bireysel yeteneklerle bu kadar oluyor. Ligde de düşeceklerdir elbet sonlara doğru, United'ın ise ŞL dosyası tam bir fiyasko ama Avrupa Ligi'nde bunu beklememek lazım. İplemediler, kendi evlerinde Bilbao'dan üç yemezlerdi son form tablosu göz önüne alındığında yoksa, ipleyip ne yapacaklar ki zaten, adamların sikleti değil burası Chelsea bu tur elenir zaten, Stoke desen fazla bile çıktı. Birmingham desen son ana kadar kusursuzca mücadele ettiler. Arsenal keza, İngiliz takımları bu sene çok sorunlu başladı. City dışında her takımın ciddi problemleri veya temelinde sarsıntılar vardı. Haliyle denildiği gibi erken havlu attılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 spurs-bolton maçında muamba baygınlık geçirmiş ve nefes almıyormuş. hastaneye kaldırılmış. maç yarı da kalmış. kalp krizi geçirmiş. baya baya durumu ciddiymiş. pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Kalbi durmus adamin hala resmi aciklama yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 ambulanstaki adam yeniden nefes almaya başlamış diye açıklama yapmış ama resmi açıklama değil tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 spurs cephesinden tweet geldi. hastanede diye. ntvspor'da da dediler. 6 dakika kalbi durmuş. ama şimdi hastanede tedavideymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 iyi bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 http://www.dailymotion.com/video/xpiixs_muamba-nyn-kalbi-durdu_sport Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Nedense genelde zenci futbolculara oluyor bu, acaba bizde nasılsa öküz ciğeri var diyip limitlerini bilemiyorlar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Muamba'nın durumu halen çok ağırmış. İnşallah birşey olmaz :( Hatta öldü diye haberler yapılınca merak ettim de hep yalanlanmış onlar, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Muamba'nın durumunu bol bol update'leyin... Bu arada Kosova'nın Messi diyişi öldürdü beni ahaha acayip atmış gene.. http://www.ntvspor.net/video-galeri/sevilla0-barcelona2-mac-ozeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 mössi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Torres gol atmış ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 atsın yaa severim torresi ben. chelseayı hiç sevmem ama torres harcanmasın daha fazla. bi ara torresin bonservisini gol sayısına bölerek maliyet hesaplıyorlardı ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 real kötü oynayıp 90a kadar 1 0 götürdü malaga karşısında ama 90+1'de cazorla acımadı koydu frikikten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Torres 2 attı 2 attırdı, baya iyi oynadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Noat Samisa yazmış. Muamba'nın hayatını kurtaran ilk yardım sağlık ekipmanları ve dahili ambulans olayı adada Mourinho sayesinde zorunlu hale getirilmiş. Cech'in kafatasından sakatlandığı dönem sahada ilk yardım yapılıyor fakat soyunma odasında yarım saat ambulansın gelip onu götürmesi bekleniyor. Cech o dönem son anda kurtarılmıştı zaten yanlış hatırlamıyorsam ve kafatasındaki sorunda kalıcı hale gelmişti. Mourinho bir basın toplantısında çıldırıyor ve özellikle zirve takımlarında zorunlu hale getiriliyor belirli ilk yardım ekipmanları, sağlık ekibi ve tam donanımlı ambulans İşte bugün belki Mourinho'nun o bağırtısı vs. olmasaydı ekipman eksikliğinden Muamba sahada hayatını kaybedecekti. Belirtmek gerek ki 6 dakika boyunca sahada kalbi duruyor ve yine sahadaki elektroşok tedavisiyle hayata döndürülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 aww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Ozellikle zencilere paso bu olayin olmasinin sebebi neydi ya, hatirlayan var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 şimdi bunlarda fazladan kas var ya beyazlara göre, işte motor yani kalp bence bizimkinden farklı değil, denk bir kapasitede çalışıyor ve kaldırmıyor en kaba/öküzlemesine tahmin bu olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 elektro şokla geri döndürüldü zaten hayata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 abi çok üzücüymüş ya. bi vivien foe vardı. ayağım çatlaktı o yaz alçıma adını yazmıştım çok üzülmüştüm. inşallah tam gaz döner ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 "destek ünitesi olmadan soluk alıp verebildiği, aile bireylerini tanıdığı ve sorulanlara yanıt verebildiği kulübü tarafından açıklanan futbolcu. ancak durumu hala ciddiyetini koruduğu için gözetim altında tutulmaya devam edecekmiş. büyük geçmiş olsun." http://www.bwfc.co.uk/page/General/0,,1004~2683572,00.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar