Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupadan futbol 2011-2012

TD)Pentagram

Öne çıkan mesajlar

Şansızlık değil ama fiyasko da sayılmaz. Lig çok karışıktı İngilterede. İlk 4'ün adayları son 2-3 yıldır artık daha fazla, özellikle sezonun başında çok kastılar, haliyle düştüler ŞL'den, tabi Euro ligin yüzüne bakan takım bulmak da zor adada.
Sosyal ağlarda paylaş

City yetoluğuna gitti, başarısız bir takım ve bireysel yeteneklerle bu kadar oluyor. Ligde de düşeceklerdir elbet sonlara doğru,

United'ın ise ŞL dosyası tam bir fiyasko ama Avrupa Ligi'nde bunu beklememek lazım. İplemediler, kendi evlerinde Bilbao'dan üç yemezlerdi son form tablosu göz önüne alındığında yoksa, ipleyip ne yapacaklar ki zaten, adamların sikleti değil burası

Chelsea bu tur elenir zaten, Stoke desen fazla bile çıktı. Birmingham desen son ana kadar kusursuzca mücadele ettiler. Arsenal keza,

İngiliz takımları bu sene çok sorunlu başladı. City dışında her takımın ciddi problemleri veya temelinde sarsıntılar vardı. Haliyle denildiği gibi erken havlu attılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Noat Samisa yazmış. Muamba'nın hayatını kurtaran ilk yardım sağlık ekipmanları ve dahili ambulans olayı adada Mourinho sayesinde zorunlu hale getirilmiş.

Cech'in kafatasından sakatlandığı dönem sahada ilk yardım yapılıyor fakat soyunma odasında yarım saat ambulansın gelip onu götürmesi bekleniyor. Cech o dönem son anda kurtarılmıştı zaten yanlış hatırlamıyorsam ve kafatasındaki sorunda kalıcı hale gelmişti. Mourinho bir basın toplantısında çıldırıyor ve özellikle zirve takımlarında zorunlu hale getiriliyor belirli ilk yardım ekipmanları, sağlık ekibi ve tam donanımlı ambulans

İşte bugün belki Mourinho'nun o bağırtısı vs. olmasaydı ekipman eksikliğinden Muamba sahada hayatını kaybedecekti. Belirtmek gerek ki 6 dakika boyunca sahada kalbi duruyor ve yine sahadaki elektroşok tedavisiyle hayata döndürülüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

"destek ünitesi olmadan soluk alıp verebildiği, aile bireylerini tanıdığı ve sorulanlara yanıt verebildiği kulübü tarafından açıklanan futbolcu. ancak durumu hala ciddiyetini koruduğu için gözetim altında tutulmaya devam edecekmiş. büyük geçmiş olsun."

http://www.bwfc.co.uk/page/General/0,,1004~2683572,00.html
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...