Mithat Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Tabi başta yazdım manu bugun boyleyse ferguson sayesındedır kadro açısından ama başarı açısından demıyorum bak kadro açısından. Birçogunuzun dedigi gibi bu kim dedigin adam yıldız oluyor herifin takımında harbiden ama o kadar orda tıkanıyor. Ajax degilsin ki mübarek adam mı yetiştiriyosun avrupanın buyuklerıne nedir yani bu genç alıp yıldızlaştırma merakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Son 2 posta o kadar güldüm ki, Allah iyiliğini versin Mithat, Rra dan bile beter çıktın. Daha kötü olamazsın şu forumda diyordum, ama her geçen gün daha da saçmalamayı başarıyorsun, çok istikrarlısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Tam cevap yazmaya hazırlanıyordum ki, Khelben'in postu gördüm. Harbi ne gerek var ya dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Görüşlerinin örtüşmedigi bir durumda bu kadar rezil terbiyesiz bir insan haline dönüşmeni her seferinde bekliyorum her seferinde başarıyorsun. Ben 12 kere ingiltere şampiyonu olan bunların bazılarını arka arkaya bazılarında birden fazla kupa alarak yapan bir takımın o senelerde avrupa kupasında coşmasını beklemeyi normal buluyorum. Sen 25 senede bir ikincilik bile yeter bana alex ferguson olsun baska bişi istemem diye fanboyluk yapacaksan beni ilgilendirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Mithat said: Görüşlerinin örtüşmedigi bir durumda bu kadar rezil terbiyesiz bir insan haline dönüşmeni her seferinde bekliyorum her seferinde başarıyorsun. Ben 12 kere ingiltere şampiyonu olan bunların bazılarını arka arkaya bazılarında birden fazla kupa alarak yapan bir takımın o senelerde avrupa kupasında coşmasını beklemeyi normal buluyorum. Sen 25 senede bir ikincilik bile yeter bana alex ferguson olsun baska bişi istemem diye fanboyluk yapacaksan beni ilgilendirmez. Görüşlerin örtüşmemesi vardır, bir de bariz şeyler vardır. Mesela yer çekimi yok derse birisi, salak dersin di mi? Onun gibi düşün. Şimdi gelelim ikinci konuya, imzama bakarsan da görebileceğin gibi İngiltere'de benim için tek takım Liverpool, dolayısıyla bilmiyorum ne kadar bilgin var ama, ManU'yu pek sevmem. Fanboy falan değilim, sadece futbola bu kadar çok şey veren, zeki bir insanın bu kadar salak bir şekilde yorumlanması karşısında, nasıl desem, üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 mithat'ın tüm mesajlarını şikayet etsek bence bıkıp banlarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Şampiyonlar Ligi'ni 21 yıldır üstüste 2 kere kazanan takım yok hocam bilmem farkında mısın...Daha doğrusu "Şampiyonlar Ligi" 'ni üstüste kazanan takım yok daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 beyler adam hikmet karaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 göz önünde bulundurulması gereken bir faktör var,85-91 arası hiç bir ingiliz takımı hiç bir avrupa şampiyonasında oynuyamadı,cezalıydılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Ferguson'a da bok atmışız sonunda paticik futbolda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 bu durumda avrupa kupalarında başarılı teknik direktör yok. bunu çıkardık. barcelona'yı messi taşıyor zaten. guardiola çöp liverpool'u gerrard taşıdı benitez çöp manu dünyanın en zor liginde 2 kupa, 1 lig ve avrupa kupalarında hep üst sıralarda ama ferguson avrupa'da başarısız. her sene kupa kazanan bir takım olamaz zaten. önemli olan istikrardır. sen her sene yarı finaller görüyorsan o zaman başarıdır işte. 25 senedir bir sistemle oynuyorsun ve devamlı buna göre oyuncu bulup, oyuncularını aynı hırsla motive edebiliyorsan bu başarıdır. her başarı kupa ile anılmak zorunda değildir. istikrarı sağlamak başarıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 en büyük başarısı blabla olan adamların başarılı adamları çekememesi olayı kıraathanelerimizde 72 yıldır süregelen bir muhabbet konusu tabi abi yaa diyen bir yancı arayışları çok, çok kötü. bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 benitez çöp abi, kabul etmek gerek asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 ironi yapmıştım orada. çöp adam ama avrupa kupalarında iyiydi nasılsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 huu mithat yine bombalamış, adam iyi ki lokavt var dedirtiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Bitsin şu lockout da dönsün basketbola. Özlemişinizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 mithat çok talihsiz açıklamalar yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 25'te 12'nin nesi kötü ki bu kadar inançla yargılamış? Tek rakibi son yıllardaki gibi Chelsea değildi ki bu 25 senede, inişli çıkışlı da olsalar belki toplamda 10a yakın takım başa güreşti bunca senede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 ALEX FERGUSON ÇOK RERÖRÖ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Son 3 sayfa cok guldum , eglendim. Biraz daha gerilerde gene bu tip sakalar var mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 +1907 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 4-5 sayfa önceki ibrahimovic tartışmasına atfen; http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/569597_460s.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 ahahaha bayağı iyiymiş asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Ibo'yu hep sevdim ben sahsen , gercekten yetenekli olup da rakibini falan asagilayaci hareket yapanlara uyuz olmuyorum pek. Ama sevgim, fener macinda orta saha civarinda frikik kullanirken kosup topun ustunden atlamasi , volkanin bir heyecanla ucmus olmasi ve tekrarlanan vurusta kale diregini kircak gibi vurmasi ile kat kat artti :D Teknik direktor sari kart aldi cok dalga geciyo diye oyundan almisti bu olaydan sonra cok uzulmustum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 güzel mi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar