Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 yukardaki video kaldırılmış şurdan izley,n http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=98594 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 http://i.imgur.com/8EDvU.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Sayılmaz o, 47 dk daha fazla oynamış, 21 farkı o arada yapmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 http://www.uefa.com/uefachampionsleague/news/polls/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Her türlü Solksjaer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 dudek abi, dudek tarihin en iyi geri dönüşünde kapıyı kapatan adam, kariyerinin de en üst noktası işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 ayrıca zidane'ın golü de, hani hayatım boyunca izlediğim en iyi gol o kadar net konuşabilirim. Belki duygusal baktığımdan bilmiyorum da, ortanın kalitesi, topa gelişine vuruş, topun gittiği yer, golün dakikası ve önemi herşey kusursuza yakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 videolarını falan koysalarmış keşke de adam gibi tekrar hatırlayıp da oy verseymişiz. ya da koydular da ben mi görmedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Sotto said: Her türlü Solksjaer. Hiç düşünmeden scrollu aşşağıya doğru çevirip tıkladım direk =))) Net +1 yani... =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Inter Novara'ya 3-1 kaybetti. 3 hafta sonunda 1 puan ile 17. sırada. Halbuki otobüs çekseler CL alacaklar, niye atraksiyonlara girersin Gasperini? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 fm de her italya maceramda küme düşmemek için oynuyor inter. var demek ki bir olay da biz bilmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 man utd - bayern maçında sağlam duygulanmıştım lan ben. o maçın üstüne gelmez şunu da koyalım http://www.youtube.com/watch?v=urTswoZv7y8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Masquerade said: Inter Novara'ya 3-1 kaybetti. 3 hafta sonunda 1 puan ile 17. sırada. Halbuki otobüs çekseler CL alacaklar, niye atraksiyonlara girersin Gasperini? :( abi gasperini kötü bir teknik direktör değil, şu takımı da teknik direktörsüz sahaya sürsen ilk beşe girer yine kendi kendine, var birşeyler, bir huzursuzluk var olmuyor. Sneijder'in kafa tamamen MANU'da kalmış. Madem böyle yapacaktın, kafan kalacaktı düşünmeden gitseydin. Olan Gasperini'ye olacak, kalsaydı Genoa'da keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 http://acetobalsamico.blogspot.com/2011/09/real-madrid-cetesi.html ben bu olayı da barca'ya bağlıyorum asdfdsa adamlar harika oynasalarda barça yeniyor, kötü oynasalarda barça yeniliyor. Onların arkasında kalmak özellikle ispanya liginde bu adamları feci derecede geriyor. Mourinho'nun ruh halini yansıtıyorlar resmen, yoksa ben bu takımın ŞL'de Barça ile karşılana kadar çirkeflik yaptığını görmedim, yapan pepe gibi adamlardı sadece geçen gün levante maçında mağlupken ve kötü oynarlarken neler yaptılar gerginlikten, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 gasperini kovuldu ehueuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 inter'i çalıştırdığı sürece tek bir galibiyeti yok. yazık oldu diyemiyorum, iyi teknik direktör kötü macera oldu. güzel bir yazı okudum biraz önce, 20 yıldır dörtlü savunma oynayan ve "SAVUNMA" oynayan bir takıma gidip üçlü savunma ile iş yaptırmaya çalışırsan böyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 yahu üçlü savunma mı kaldı allah aşkına? hangi takım hakkıyla üçlü savunma yapıyor ki artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Avrupa'da yok hakikaten. Onun dışında aklıma gelen bi Uruguay milli takımı var, ki onlar da zaman zaman 4lü savunmaya dönüyolar. Latin Amerika'da falan nispeten var yine, alışkınlar en azından. Gidip Inter'e oynatmaya çalışmak zarar ziyan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Uruguay'ın defansındaki sarı çocuk çok iyi, hep onun sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 şili milli takimi var son donemde 3lu savunmayla basarili sayilan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 tottenham-liverpool maçının gollerine baktım hotspur resmen tecavüz etmiş.takıma adebayor da güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 http://24.media.tumblr.com/tumblr_lrqcpoGt1i1qjmhoko1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 kısmetse araliktaki arsenal-everton macina gidecem, giderken yanimda goturmem gereken 3şey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 3 paket selpak olabilir arsenalin su anki haliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 atletico-gijon maçı başlıyor şimdi ntv'de. arda ilk 11. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar