logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 şu manşet faciaları sadece ülkemizde yok anlaşılan. the sun gazetesinin 8-2 lik maçtan sonraki manşeti : Humili8ed asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Helcaraxe said: pele good maradona better george best hakan balta olm sdfghxcv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 ispanya'da 2 takım her zaman çok güçlüydü ama 2-3 yıldır bu aşırı derecede arttı.2000-2004 arası deportivo ve valencia 3 şampiyonluk kazandı.2003 yılında real sociedad son anda kaçırdı şampiyonluğu.yine sevilla 2007 yılında kılpayıyla kaçırdı.ispanya ligi süprizlere açık bir ligdi ama artık bu ekonomik şartlarda makas her yıl açılmaya devam edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 atl maç geniş özetini izledimde arda takıma 5 gömlek fazla gelmiş resmen adam ilk maçında 20 dakkada takımın en iyisi resmen o juanfran hakkaten sopayla dövmelik adammış osassuna 90. dakkada baya net golu atamadı.atsa kazanıcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 arsenal dortmund'a 40 milyon avro basmis götze icin gabledmemis almanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 İyi yapmışlar. Götze baya baya Balon D'or luk adam olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 http://www.arsenal.com/news/news-archive/player-chu-young-park-the-first-interview bu kim lan chu young park'ı daha önce hiç izlemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Arsenal kümeye oynar artık. 125. yıl formasını da aldık Fabregas nası patladı haddi hesabı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Liverpool have confirmed the signing of Uruguay international Sebastian Coates on a long-term contract. iddia takımlarımdan biri olduğundan çok takip ederdim Nacional'i, adamı da severdim. Nasıl sevindim nasıl sevindim anlatamam asdfasd Danny Wilson, FM olayını daha önceden anlatmıştım. Bildiğin multu oldum ya önceden takip ettiğim bir adamın daha transfer olmasına Liverpool'a, Ha birde Coates'e Luganito diyorlardı. Küçük Lugano anlamına geliyor ki ondan sonra göbeği komple ona vermeyi düşünüyorlar, bayağı sağlam bir adam Coates, Bu arada evet, geçen övgüyle bahsettiğim Liverpool stoperlerine bir tanesi daha eklendi. Belki hızlı olduğundan sağbekte falan da kullanılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Polyushka said: http://www.arsenal.com/news/news-archive/player-chu-young-park-the-first-interview bu kim lan chu young park'ı daha önce hiç izlemedim pes 2009 dan beri favori forvetimdir park chu young.alırdım her takımıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 nileppezdel said: Barcelona Manchester'dan daha iyi futbol oynuyor. Ama dediğim kriterlere göre Rooney daha iyi futbolcu. Tek maça bakarak "hee o maçta oynayamadı naber demek ki şu oyuncu daha iyi" demek de futbol düşmanlığı resmen HAHAHAHAH şu tek posttan bile banlansa yeridir yani hahahjaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Rooney bana kalırsa da çok daha teknik bir adam fakat Messi kadar görev adamı değil. Messi cidden ne egosu olan, ne de böyle ekstra birşeyler peşinde koşan bir adam, Çık, oyna ve bitir. Messi rulaz cidden, Rooney daha yetenekli ve Messi'ye nazaran daha çok iş yapabilen bir adam dediğim gibi, fakat Messi kadar etkili değil. Messi ADAM! çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Daha yetenekli denemez, yetenek çok değişik bir kavram. Şimdi top canbazlığı, göze hoş gelen hareketler, çalım falan dersek Messi top diye oynar Rooney'le, Rooney'inki daha odun bi teknik, böyle estetiği falan yok, direkt sonuca yönelik. Zaten esas olayı da şutlarında. Boşa "sharpshooter" demiyolar adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Messi sahiden top oynamanin pesinde cocuk gibi bi sey ya :) ne zaman ronaldo gibi kameralara oynamaya baslar o zaman biter gozumde. Guardiola da bi aciklamasinda demisti hatta "messinin futboldan zevk almasini saglamaya calisiyoruz" diye :D takimin taktigi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 e haklı guardiola ama. adam sıkıldığı anda bırakır kendini çünkü, hep zevk alması lazım. Öncesinde kocaman Ronaldinho örneği var, o da aynı böyleydi (hatta ikisinin de en iyi zamanlarına bakarsak teknik olarak Messi'den daha önde bence) ama adam erken sıkıldı, saldı kendini. Ronaldinho'yu bi 5 sene erken uğurladık futboldan sırf sıkıntısı yüzünden, aynısını Messi'de de yaşamayalım, futbola yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Aramadan bulamacağımı düşünerek affınıza sığınıyorum, dijitürk te ntv spor da maç nasıl izliyoruz. Şifre girmek falan gerekiyorsa , girebiliyormuyuz? Uydu alıcı buna müsait mi ? Siz nasıl izliyorsunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 DarKRideR said: Rooney bana kalırsa da çok daha teknik bir adam fakat Messi kadar görev adamı değil. Messi cidden ne egosu olan, ne de böyle ekstra birşeyler peşinde koşan bir adam, Çık, oyna ve bitir. Messi rulaz cidden, Rooney daha yetenekli ve Messi'ye nazaran daha çok iş yapabilen bir adam dediğim gibi, fakat Messi kadar etkili değil. Messi ADAM! çünkü rooney'de teknik yok ki daha iyi olsun tekniği messiden. teknik dediğin zaman nani de rooney'den daha teknik, ji sun park da daha teknik. rooney bildiğin tam sharpshooter. onun dışında iyi mücadele ediyo, güçlü futbolcu falan orası tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Nani daha teknik diyince olucak gibiydi ama Park diyince sıçtın. Park sahadaki en düz adam united'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 park yerine anderson'u koyalım o zaman. tamam şimdi toparlandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 teknik sadece top surme degil ki? sut teknigi, pas teknigi, kafa vurma teknigi; hangisinde messi daha iyi rooney den? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 ronneynin tipi süper lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 kafa vuruşu hariç hepsinde. şut tekniği, şut gücü demek değildir. bana göre messi rooney'den kat be kat üstün şut tekniği açısından. pas konusunda da hakeza. atılan şut (pas), isabetli şut pas istatistiklerine bakmak gerek gerçi, ben farazi konuşuyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 supremeallah said: teknik sadece top surme degil ki? sut teknigi, pas teknigi, kafa vurma teknigi; hangisinde messi daha iyi rooney den? evet bunu diyordum bende, teknik dediğin sadece cambazlık vs. değildir. Öyle olsaydı Quaresma, C. Ronaldo'dan 100 kat daha iyi adam olurdu. Teknik futbolcu pas alışverişini en iyi şekilde yapandır, teknik adam topu her şekilde kontrol eder, topu sürer ve ayağından en iyi şekilde çıkarır. Aynı şekilde en iyi yerde topa vurur, en iyi yere gönderir ne bilim misal her şekilde topla herşeyi yapabilen adamdır. Ferguson'un forvetsiz oyun anlayışı sayesinde Rooney kendini olup olabileceği en yüksek seviyeye çıkardı. Bugün onu sol-sağ açıkta da oynatabilirsin top dağıtır, orta keser. Adam yokluğunda orta sahaya da korsun sırıtmadan iş yapar. Messi'nin kelebek ayakları bitiriciliği kusursuz bir şekilde yapsa da Messi pozisyonuna takılıp kalabilecek bir adam çünkü herşeyden önce fiziksel yapısı başka mevkilerde oynamasını mümkün kılmıyor. Bunun dışında ben Messi'nin pas dağıtma konusunda çok üstün bir adam olduğunu düşünmüyorum. Çok harika pasları yok mu? Var lakin hep ezbere atılan paslar bunlar, yaratıcılık yok. FIFA serisindeki pinpon paslar gibi böyle sırtı dönük boşluğa atıyor, oradan Dani Alves arap atı gibi çıkıyor kapıyor topu orta kesiyor falan asdf hep çalışılmış şeyler, Rooney pozisyonu kendi yaratıyor, kendi sonuçlandırıyor. Hani cidden aslında şuan dünyanın en iyi iki takımının en iyi oyuncularını karşılaştırıyoruz. Hani ikisinin de birbirinden kat kat üstün oldukları yanlar var ki bence ikisi de tam denk adamlar. Ha birinin her sene min 3 kupası var, birinin 1 asdfdsa aradaki fark o malesef, Rewendor said: e haklı guardiola ama. adam sıkıldığı anda bırakır kendini çünkü, hep zevk alması lazım. Öncesinde kocaman Ronaldinho örneği var, o da aynı böyleydi (hatta ikisinin de en iyi zamanlarına bakarsak teknik olarak Messi'den daha önde bence) ama adam erken sıkıldı, saldı kendini. Ronaldinho'yu bi 5 sene erken uğurladık futboldan sırf sıkıntısı yüzünden, aynısını Messi'de de yaşamayalım, futbola yazık. bak mesela burası güzel bir örnek, O Ronaldinho'lu Barça şimdi ki takımın yarısı değildi ama Ronaldihno şimdi ki takımın tamamından daha iyi oynuyordu. Hani o adam neredeyse tek başına ŞL kazandırdı Barça'ya, Messi'den de C7'den de herhangi bir adamdan da çok üst düzey futbol oynuyordu. Bence o performansı ile gelmiş geçmiş en iyi futbolcu olmaya da adaydır. Lakin olmadı işte, kendi demişti zaten 28 yaşında kazanabileceğim bütün kupaları ve istediğim herşeyi kazandım/gerçekleştirdim diye. Artık oynama isteğim yok falan demişti :( Yazık oldu cidden, Gerçi o bu kadar erken piyasadan çekilmeseydi Messi ortaya çıkmazdı %90 ihtimalle, onun yedeği olarak oyuna girdiği dönemlerde bile hep Ronaldinho bıraktıktan sonra yerini alır deniyordu. Nitekim öyle oldu da ASDASDS daha geç yaşlarda gireceğine şimdi girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Joe Cole >>> Lille kiralanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 lille jelen'i de aldı bayağı sağlam kadro oldu. jelen tam gs'ye isteyeceğim adam dört dörtlük bi forvet kaliteli adam en underrated oyunculardan biridir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar