Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Merhaba, İstanbul / Üsküdar / Sultantepe ' de oturuyorum. 96 senesinden beri aynı muhit ve aynı evdeyiz. 17 gün önce kanser hastalığından dolayı annem vefaat etti. Babam da ben 2.5 yaşındayken trafik kazasından dolayı vefaat ettiği için tek başıma kaldım. Yaşamıma memleketimde değil de İstanbul ' da devam etmek istiyorum. Bu sebeple, Ev arkadaşı arıyorum. Evin yeri Üsküdar merkez ' de her tarafa ulaşım çok kolay. Düşünen, ilgilenen dürüst, temiz, kişilikli arkadaşlar varsa beni ararsanız oturup detayları konuşabiliriz. Efe AKAR 0533 656 79 67 Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Başınız sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Başın sağolsun. Umarım bu zor günlerinde bi hayvan çıkagelmez ev arkadaşı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 başın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 başın sağolsun, umarım istediğin gibi biri denk gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Başınız sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Başın sağolsun ya bi kötü oldum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Başın sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 başın sağolsun efe allah sabır versin=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Başın sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 sakın acele etme biriyle eve çıkmak için. yalnızlıktansa iyi gelir ama ince eleyip sık doku... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 başın sağolsun, arkadaşlarıma söyleyeceğim umarım biri bulunur. ilgilenen olursa veririm telefonunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Basin sagolsun, umarim en kisa zamanda en iyi bicimde bi arkadas bulursun. ama acele etme derim bende biraz kafani dinle, belki yakin cevrenden okuldan isten birini bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Rotweiler said: Başın sağolsun. Umarım bu zor günlerinde bi hayvan çıkagelmez ev arkadaşı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 başın sağolsun, üniversite'den birkaç arkadaşıma sorayım, hiç olmazsa düzgün olduğunu düşündüğüm bir insan ile denk gelirsin belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 başın sağolsun efe,diğer arkadaşlara katılıyorum,acele edipte öküzün biriyle çıkma eve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Başın sağolsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 başın sağolsun, iyi birisini bulursun inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 başın sağolsun. istanbul'dan bir arkadaşım erasmus ile gelecek birisine ev arıyordu facebook iletisi Eylül ayında İsviçreli erasmusla İstanbul'a gelecek bir fotoğraf bölümü öğrencisi kendine kalacak ev arıyor. Odasını kiralamak isteyen, ev arkadaşım olabilir bu adam diyen var mı? Ben şahsen bir erasmus öğrencisiyle yaşamıştım, pek de iyi pek de güzel olmuştu. :) istersen kendisine yönlendiririm seni, hem senin için de farklı bir deneyim olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Başın sağolsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 basin sagolsun efe. aman abi dikkat et hirlisi var hirsizi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Başın sağolsun, Allah kolaylık versin, bu devirde adam akıllı tipler bulmak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 başın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 başın sağolsun. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar