Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Soru açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 tepki veremiyorum 20 saniye sonra ana avrat küfretmeye başlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 böyle >:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 karşıdakini dinlemeden etmeden bağıra çağıra konuşuyorum.2 dk sonra pişman oluyorum ama fayda etmiyor.bu yüzden 1.5 yıllık sevgilim terketti beni.ağzıma ne geldiyse söyledim çok ta gereksiz bi durum yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 İyi yapmışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 sinirlenince kendimi kontrol edebiliyorum fakat çok sinirlenince ne yaptığımı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Hiç bir şey yapmıyorum neredeyse. Çok çok zor sinirleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 kavga,küfür,hakaret, kapı kırmak, kin vb. bazen de brazzers ın punishment temalı videoları aklıma geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 genelde sallamayı çekip giriyorum bismillah diyerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Değişir kişiye olaya göre genelde arkadaş millete dalıyorum kavga çıksın diye olay yaratıyorum cüsseden tırsıp kavgaya girmiyolar. Keşke girselerde dayak olsa rahatlasam kendim yesemde şöyle temiz pür pak sinirlerim alınsa ben aikidoya tekrar başlıyım en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 çok sinirlenmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Esc > disconnect. Mal soldier resmen görmüyor demoyu. Pyronun spy olduğunu anlamayan heavyler de sinirlendiriyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Şu şekilde tepki veriyorum: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Sinirlenince çok korkuç oluyorumn ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 gözlerinin içine bakıp fap... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 >:O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 elimi kılıcıma atıyorum refleks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 ufak atarlanmalar sinirlenmeler var.anlık sinirlenme var.1 gün süreni var hulk tribine bağlayan sinirlenme var.o yuzden kesin bişi diyemicem belli olmuyor bu işler ortaokulda cocugun biriyle koridorda omuz omuza çarpışında pardon kardeş diyip yola devam edicekken salak mısın diyince cocugun kafayı duvara vurmustum agız burun pert bazısı kufur eder hee der geçersin.kısmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 cok sinirlenince neler oldugunu pek hatirlamiyorum, arkadaslarim yesil biseye donustugumu soylemisti bi keresinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 ha soru çok sinirleniceymiş.bende sinirleninceye genel cevap vermiştim o zaman hulk tribi daha dogru evet bu göz dönme olayı çok sakat bişi hakkaten.hani beyin standy bya geçiyor resmen.olay target al yokete dönüyor sadece lisede bi kavgamızda öyle delirmişizki cocuk vuruop ben vuruyorumn o ara müdür gelmiş müdüre seninde ananı bacını diyip ona dalmıstım.sonra 1 hafta uzaklaştrma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 anası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 pasta yesinler o zaman diye bağırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 genelde çok sinirlenmem gerektiğinde sinirlenmiyorum. az sinirlenmem gerektiğinde biraz fazla agresif geziyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 kendi kendime konuşurum genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar