Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cooperative split screen oyun - ps3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
konuda yazdik. kiz arkadasimla oynamak istiyorum o sebeble pes 2011 felan demeyin. bole bol atlamali ziplamali bi oyun olabilir. sims tadina gerek yok kendisi sc felan oynayan bi insan.

resident evil dusundum de oda split screen olmuyo sanirsam
Mesaj tarihi:
hamsilipilav said:

inb4 oyunmoynayacaksınızsevişsenizeyorumları

moda gelip demek sacma iken
gelip bana demek daha sacma
hane tanimayanlar demey cekinir taniyanlarda zaten beni bidiginden demez
rahatim o acdan
eauheahuea
Mesaj tarihi:
LBP'de aynı ekran üzerindesiniz ya, yan yana koşturuyosunuz platformda. Biri çok uzağa giderse ekran zoom out yapıyo falan. Çok çok uzağa gidip ekranın dışına çıkarsan da ölüyosun sdf
2 veya daha fazla kişiyle yapılabilen bi sürü yer var, tek başıma oynarken mal gibi bakıyodum oralara http://t.chzbgr.com/ThumbnailCache/mediumAvatar/images.cheezburger.com/avatarstore/5171798/129449210029098381.jpg
Mesaj tarihi:
resident evil 5 split screen oluyor, en iyi coop'lardan biri ;) tünelde feneri sen tutarsan zombi üzerine zıplayana kadar ışığı başka yere tut çok eğlenceli oluyor :D
Mesaj tarihi:
jrpg evet geyiğine söyledim
böyle şopen falan var anime çocuğu
full gayforce kıyafetler düşmanlar kötü domatesler falan

benim ortaokuldaki kuzenler feci sevmişti ama başında sabahlayıp bitirmişlerdi böyle bi kaç haftalık süreçte
Mesaj tarihi:
abi kizi tentacle rapele muhattap etmeyeyim ilk adimda ya
ahahha

bu arada resident evil oynarsak sanirim 15inci saniyede azima roundhouse kick vurur
hazzetmiyo korkulu selerden
Mesaj tarihi:
BonePART said:

bu arada resident evil oynarsak sanirim 15inci saniyede azima roundhouse kick vurur

ben de re1'i, oynadığımda tırs tırs oynamıştım ama re5 korku değil zombili survival oyunu. oynadığım en iyi coop olduğu için ısrar ediyom "biraz" tavsiyemde :D
Mesaj tarihi:
mardox said:

BonePART said:

ben de re1'i, oynadığımda tırs tırs oynamıştım ama re5 korku değil zombili survival oyunu. oynadığım en iyi coop olduğu için ısrar ediyom "biraz" tavsiyemde :D

abi re1 in allah belasini versin
hala aklimdan cikmaz
ikinci sahnesi daha oynun
koridorda yururken camlari kirarak icerri giren kopekler

http://www.youtube.com/watch?v=iGx-miGbF-Q

daha ikinci sahnesi bu oynun
  • Yeni Oluştur...