BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 konuda yazdik. kiz arkadasimla oynamak istiyorum o sebeble pes 2011 felan demeyin. bole bol atlamali ziplamali bi oyun olabilir. sims tadina gerek yok kendisi sc felan oynayan bi insan. resident evil dusundum de oda split screen olmuyo sanirsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 inb4 oyunmoynayacaksınızsevişsenizeyorumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 army of two mu ne vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 army of two var gayet eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 eternal sonata oynayın tam sizlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 lotus var. eski biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Split screen değil de co-op olarak littlebigplanet var, 2.si var falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 hamsilipilav said: inb4 oyunmoynayacaksınızsevişsenizeyorumları moda gelip demek sacma iken gelip bana demek daha sacma hane tanimayanlar demey cekinir taniyanlarda zaten beni bidiginden demez rahatim o acdan eauheahuea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Kojiroh said: Split screen değil de co-op olarak littlebigplanet var, 2.si var falan. abi split screenolmassa 2 tane ps azim iste oda yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Kaede said: eternal sonata oynayın tam sizlik jrpg mi salih? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 dead nation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 LBP'de aynı ekran üzerindesiniz ya, yan yana koşturuyosunuz platformda. Biri çok uzağa giderse ekran zoom out yapıyo falan. Çok çok uzağa gidip ekranın dışına çıkarsan da ölüyosun sdf 2 veya daha fazla kişiyle yapılabilen bi sürü yer var, tek başıma oynarken mal gibi bakıyodum oralara http://t.chzbgr.com/ThumbnailCache/mediumAvatar/images.cheezburger.com/avatarstore/5171798/129449210029098381.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 ha ok wsar bende lbp bi deeylimde ben tiksindim o oyundan ya bakem iki kisi belki eleniriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 resident evil 5 split screen oluyor, en iyi coop'lardan biri ;) tünelde feneri sen tutarsan zombi üzerine zıplayana kadar ışığı başka yere tut çok eğlenceli oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 jrpg evet geyiğine söyledim böyle şopen falan var anime çocuğu full gayforce kıyafetler düşmanlar kötü domatesler falan benim ortaokuldaki kuzenler feci sevmişti ama başında sabahlayıp bitirmişlerdi böyle bi kaç haftalık süreçte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 abi kizi tentacle rapele muhattap etmeyeyim ilk adimda ya ahahha bu arada resident evil oynarsak sanirim 15inci saniyede azima roundhouse kick vurur hazzetmiyo korkulu selerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 portal 2 coopu zevkli. http://www.qj.net/ps3/news/valve-ps3-is-best-console-for-portal-2-co-op.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 cars 2 oynayin cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 PORTAL 2 deisik bi deneme olabilir hmmmm cars 2 ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 filmin oyunu eglenceli vurmali kirmali araba yarisi destruction derby gibi dusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Resident evil 5 iyi ya oyle cok BÖ diye korkutmali degil. Army of two var bizde ev arkadasim bir arkadasla oynuyor da cok kotu gibime geldi benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Killzone 3 soylendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Portal 2 demeye gelmiştim. Denmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 BonePART said: bu arada resident evil oynarsak sanirim 15inci saniyede azima roundhouse kick vurur hazzetmiyo korkulu selerden ben de re1'i, oynadığımda tırs tırs oynamıştım ama re5 korku değil zombili survival oyunu. oynadığım en iyi coop olduğu için ısrar ediyom "biraz" tavsiyemde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 mardox said: BonePART said: bu arada resident evil oynarsak sanirim 15inci saniyede azima roundhouse kick vurur hazzetmiyo korkulu selerden ben de re1'i, oynadığımda tırs tırs oynamıştım ama re5 korku değil zombili survival oyunu. oynadığım en iyi coop olduğu için ısrar ediyom "biraz" tavsiyemde :D abi re1 in allah belasini versin hala aklimdan cikmaz ikinci sahnesi daha oynun koridorda yururken camlari kirarak icerri giren kopekler http://www.youtube.com/watch?v=iGx-miGbF-Q daha ikinci sahnesi bu oynun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar