Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kuran kursuna gittiniz mi? Sonuçları ne oldu?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben çocukken ilk gittiğimde tüm mahalle gitmiştik zaten, çıkışında caminin içinde çelme çakmaca oynuyoduk sonra kicklendik tabi.

aynı tayfa toplansak şimdi tekrar çelme çakmaca oynar mısın deseler oynarım valla dfsgfd.
Mesaj tarihi:
annem çocukken gitmemi istemişti babam "evde var çok istiyorsa oturur okur" demişti

bunu diyen adam 14 yaşındayken fatih camiinde ezan okuyan (dedesi o yıllarda fatih caminde imammış) kitabı 3 kere okumuş yer yer hatmetmiş bir durum olduğunda çat diye kitapdan cevabı yapıştıran biri

o bile lüzum görmedi hani eheh
Mesaj tarihi:
mahallenin bebeleri hep gidiyo diye bende gitmek istemiştim. annem göndermemişti. sonra bebeler siz müslüman değilsiniz diyip ezmişti.
Mesaj tarihi:
ilkokul 4'te din kültürü ve ahlak bilgisi dersinde hoca tahtaya çıkartıp hede suresini oku demişti, hatırlamıyorum demiştim, sonra 1-2 tane daha sordu öyle hatırlamıyorum dedim, bildiğin bişey oku dedi hiçbiri gelmiyo aklıma örtmenim dedim, otur yerine ne biçim müslümansın sen diye bağırıp yerime göndermişti, o günden beri kedi kesiyorum
Mesaj tarihi:
Hiç gitmedim.

Ortaokulda din kültüründen geçmek için ezberlediğim bir iki dua var böyle cenazeydi falandı bu gibi günlerde fatiha-subhaneke-ihlas kombosunu çakıyorum. artık noluyor kabul oluyor mu bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
din dersi hocasi beni de kaldirdiydi oku fatiha dedi, gittim hemen bi yasin indirdim.
hoca buyuksun dedi.

dayanamadim luka 14/8 okudum

hoca dedi olm tamam abartma, hristiyan seysi o.

ordan da yesu bap15'e saldirdim.

baktim hoca yerde titriyor.
Mesaj tarihi:

işte o an hocanın gözleri dolu dolu oldu

bu yüc'e olay karşısında nutku tutuldu

konuşmaya çalışıyordu am'ma kelimler boğazında dizilyorduğ.

senko'nun hocam sucuk ekmek ne kadar oldu sorusunu duyduu

duyduysa bile

• Yeni Oluştur...