escape Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 666 sayfa 6666 ayet bu kadarını biliyorum sadece. bunu da aklımda tutabilmemin sebebi bütün sayılar 6, diğeri 1 tane 6 eksik olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 ben çocukken ilk gittiğimde tüm mahalle gitmiştik zaten, çıkışında caminin içinde çelme çakmaca oynuyoduk sonra kicklendik tabi. aynı tayfa toplansak şimdi tekrar çelme çakmaca oynar mısın deseler oynarım valla dfsgfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 gitmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 http://i0.simplest-image-hosting.net/168bf183b2abe8bc9188aacc163dd507/untitled95.png Big brother is watching you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 gittim ama o sıralar transformers oynuyordu televizyonda bende bi bahane uydurup kaytardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 annem çocukken gitmemi istemişti babam "evde var çok istiyorsa oturur okur" demişti bunu diyen adam 14 yaşındayken fatih camiinde ezan okuyan (dedesi o yıllarda fatih caminde imammış) kitabı 3 kere okumuş yer yer hatmetmiş bir durum olduğunda çat diye kitapdan cevabı yapıştıran biri o bile lüzum görmedi hani eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 10 yaşında falanken 1 sene gitmiştim.artık herşeyi falan biliyodum işte.duaları yanlış okuyunca kızılcık sopasını yiyoduk sırtımıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Deathblade said: http://i0.simplest-image-hosting.net/168bf183b2abe8bc9188aacc163dd507/untitled95.png Big brother is watching you... ahah abi pati degil mi o site? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 adamınbiri said: gittim dua etmeyi öğrendim namaz kılmayı öğrendim kuran okumayıda biliyoduma alfabeyi falan ama tekrar etmeyince unuttum tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 annem çok istiyordu gitmemi ama öyle bi baba varki bende çok şükür göndermedi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 ben gitmedim, pek korkar bizimkiler öle şelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 mahallenin bebeleri hep gidiyo diye bende gitmek istemiştim. annem göndermemişti. sonra bebeler siz müslüman değilsiniz diyip ezmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 dusundum de ben camiye bile gitmedim, mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Cok gittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Penthesilea said: dusundum de ben camiye bile gitmedim, mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 dedem istemişti gitmemi, ama yaz tatilini ona harcamak koyacağı için gitmemiştim. iyi de yapmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 anket açsanıza evladım kuran kursuna gittim yok gitmedim ama bi kaç kez camiye gittim bi bayram namazına gittim camiye hiç gitmedim diye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 ilkokul 4'te din kültürü ve ahlak bilgisi dersinde hoca tahtaya çıkartıp hede suresini oku demişti, hatırlamıyorum demiştim, sonra 1-2 tane daha sordu öyle hatırlamıyorum dedim, bildiğin bişey oku dedi hiçbiri gelmiyo aklıma örtmenim dedim, otur yerine ne biçim müslümansın sen diye bağırıp yerime göndermişti, o günden beri kedi kesiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 allahla aramıza beton giremez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 ilkokulda din dersi varmıydı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Hiç gitmedim. Ortaokulda din kültüründen geçmek için ezberlediğim bir iki dua var böyle cenazeydi falandı bu gibi günlerde fatiha-subhaneke-ihlas kombosunu çakıyorum. artık noluyor kabul oluyor mu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 oluyor oluyor takıl sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 din dersi hocasi beni de kaldirdiydi oku fatiha dedi, gittim hemen bi yasin indirdim. hoca buyuksun dedi. dayanamadim luka 14/8 okudum hoca dedi olm tamam abartma, hristiyan seysi o. ordan da yesu bap15'e saldirdim. baktim hoca yerde titriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 işte o an hocanın gözleri dolu dolu oldu bu yüc'e olay karşısında nutku tutuldu konuşmaya çalışıyordu am'ma kelimler boğazında dizilyorduğ. senko'nun hocam sucuk ekmek ne kadar oldu sorusunu duyduu duyduysa bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar